05 / 05 / 2024

Kahramanmaraş Güneşevler Toplu Konut temel atma

Kahramanmaraş Güneşevler Toplu Konut temel atma

Güneşevler Toplu Konut Temel atma törenleri saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Halk Oyunları ekibinin gösterisinin ardından açılış konuşmalarına geçildi.

TOKİ Kahramanmaraş Göksun başvuruları ne zaman başlıyor? Kahramanmaraş Göksun fiyat listesi!

TOKİ Kahramanmaraş Göksun başvuruları ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı ve Kahramanmaraş Göksun fiyat listesi haberimizde yer alıyor. 

Kuyumcuların Başkenti Kahramanmaraş güncel altın fiyatları açıklandı! Kahramanmaraş 31 Ağustos 2022 altın fiyatları

Kuyumcuların Başkenti olan Kahramanmaraş güncel altın fiyatları Kuyumcular Odası Başkanlığı tarafından  açıklandı. Peki Kahramanmaraş altın fiyatları bugün ne kadar? Kahramanmaraş gram altın, çeyrek altın, tam altın, 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları bugün kaç lira?

TOKİ Kahramanmaraş Göksun 2020 kura çekilişi bugün!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Göksun 2020 projesinde yer alan 350 adet konutun kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

Kahramanmaraş Göksun karayolu ne zaman tamamlanacak?

Kahramanmaraş Göksun karayolunun ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. MHP'li Aycan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kahramanmaraş'ta 17 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Oniki Şubat İlçesi Hayrullah Mahallesi ile Dulkadiroğlu İlçesi Güneşevler Mahallesi'ndeki 6 gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 10 Temmuz'da yapılacak...

İnşaatı tamamlayamayan Abdulhalim Güneş kayıplara karıştı!

Kahramanmaraş’ta projeler yapan müteahhit Abdulhalim Güneş onlarca kişiden aldığı paralarla kayıplara karıştı.

Güneşli Nurol Park'ta 22.8 milyon TL'lik satış rekoru!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Güneşli’deki Nurol Park projesi tek seferde 6.5 milyon dolarlık (22.8 milyon TL) toplu ofis satışı gerçekleştirdi. İşlemler, 2 Haziran 2017 Cuma günü yapıldı.

Apartman çatılarına güneş panelleri geliyor!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), üretim sağlayacak güneş panellerinin sisteme kazandırılması için çalışmalara başladı. Düzenlemeden, yeni inşaatların, toplu konut projelerinin yanı sıra villalarda yararlanabilecek.

Denizli'de güneş enerjili evler artıyor!

Gurbetçi Ali Soyhan, evlerinin çatılarında güneş enerjisiyle elektrik üreten Almanlara özendi, Denizli’deki evinin çatısına aynı sistemi kurdu. Çatıdaki güneş panelleri sayesinde evde kullandığı elektriği üreten Soyhan, enerji fazlasını ise AYDEM’e satıyor.

Fatih Mehmet Erkoç: Güneşevler'e bin 500 konut inşa ettik!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Güneşevler Mahallesi’nde gezi ve incelemelerde bulundu. Erkoç Güneşevler'e bin 500 konut inşa ettiklerini belirtti...

Güneş Huzur Park Akıllı Evler Projesi görücüye çıktı!

Ayaroğlu İnşaat A.Ş. Tarafından Yapımına Başlanan ”Güneş Huzur Park Akıllı Evler Projesi” için tanıtım lansmanı düzenlendi.

Güneşevler Toplu Konutları teslim edildi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Güneşevler Toplu Konutları’nda hak sahiplerine anahtarlar teslim edilmeye başlandı.

Kahramanmaraş'ta 400 konut hak sahibine teslim edildi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Güneşevler Toplu konutları’nda hak sahiplerine anahtarlar teslimi başladı.

Kahramanmaraş Güneşevler Toplu Konut temel atma Haberi

Kahramanmaraş Güneşevler Toplu Konut temel atma

 Güneşevler Toplu Konut Temel atma törenleri saygı duruşu ve İstiklal Marşı'non okunması ile başladı. Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Halk Oyunları ekibinin gösterisinin ardından açılış konuşmalarına geçildi. Açılış konuşmaları bölümünde Güneşevler , Toplu Konut Kooperatifi adına Ali Taş, ' kürsüye gelerek Güneşevler Toplu Konutları hakkında bilgi verdi. 


Ali Taş, yaptığı konuşmada, Güneşevler Toplu Konutlarının 37 bloktan ve 1480 daireden oluşacağına işaret ederek, "205 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan Güneşler Toplu Konutları bir zemin + 10 kat ve her katta 4 daire olmak üzere inşa edilecek. Brüt 123, net 92 metrekare olacak olan dairelerin birim fiyatları 55 bin ile 80 bin TL arasında değişmekte olup ortalama 68 bin TL'dir" diye konuştu. 


'500 DÖNÜMLÜK REZERV ALANI OLUŞTURULDU' 

Daha sonra kürsüye gelen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı...