28 / 04 / 2024

TOKİ Kahramanmaraş Göksun başvuruları ne zaman başlıyor? Kahramanmaraş Göksun fiyat listesi!

TOKİ Kahramanmaraş Göksun başvuruları ne zaman başlıyor? Kahramanmaraş Göksun fiyat listesi!

TOKİ Kahramanmaraş Göksun başvuruları ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı ve Kahramanmaraş Göksun fiyat listesi haberimizde yer alıyor. 



2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş Göksun projesi için başvuru dönemini başlatıyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, toplam olarak 67 adet konuta yer verilen TOKİ Kahramanmaraş Göksun projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler mevcut.

Yine Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, TOKİ Maraş Göksun Yantepe Mahallesi projesi kuralı satış yöntemiyle satışa çıkarıldı. Proje kapsamındaki daireler için başvuru dönemi 12 Eylül 2022 tarihinde başlayacak ve 16 Eylül 2022 tarihinde bitecek.

TOKİ Kahramanmaraş Göksun başvuruları ne zaman başlıyor? Kahramanmaraş Göksun fiyat listesi!

Projede yer alan konutlar için ödenecek olan başvuru bedellerinin 2 bin lira şeklinde belirlendiği TOKİ Kahramanmaraş Göksun projesinde yer alan konutların kura çekimi 22 Eylül 2022 tarihinde yapılacak.

Başvuru heyecanının başladığı TOKİ Kahramanmaraş projesi için başvurular Ziraat Bankası tarafından kabul edilecek.

TOKİ Kahramanmaraş Göksun projesi için sözleşme İmzalanacak Banka Şubesi şu şekilde: TC. Ziraat Bankası AŞ. Göksun/Kahramanmaraş
TOKİ Kahramanmaraş Göksun projesi için  Asil Hak Sahipleri Sözleşme İmzalama Tarihleri: 26 Eylül 2022 - 30 Eylül 2022
TOKİ Kahramanmaraş Göksun projesi için  Yedek Hak Sahipleri Sözleşme İmzalama Tarihleri: 05 Ekim 2022 - 07 Ekim 2022(Asil hak sahipleri sözleşme imzalama işlemlerini tamamladıktan sonra kalan konutlar için) Peki TOKİ Kahramanmaraş Göksun projesindeki konutlar ne kadar? İşte TOKİ Kahramanmaraş Göksun fiyat listesi...
 


Geri Dön