14 / 05 / 2024

Kahramanmaraş Göksun fiyat listesi

Kahramanmaraş Göksun fiyat listesi

TOKİ Kahramanmaraş Göksun başvuruları ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı ve Kahramanmaraş Göksun fiyat listesi haberimizde yer alıyor. 

Son dakika deprem oldu! Kahramanmaraş Göksun'da 4.6 şiddetinde deprem!

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde saat 11:22'de 4.6 şiddetinde bir deprem meydana geldi. İşte, AFAD ve Kandilli Rasathanesi anlık verileri ve 23 Eylül Cumartesi son depremler listesi..

Kahramanmaraş Göksun'da 6 bini aşkın bina inşa edilecek! 

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen Göksun'da, 6 binden fazla binanın inşa edilmesi öngörülüyor.

TOKİ Kahramanmaraş Göksun 2022 Projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vadeyle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri bütününde Kahramanmaraş’ta da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Göksun Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Kahramanmaraş Göksun başvuruları ne zaman başlıyor? Kahramanmaraş Göksun fiyat listesi!

TOKİ Kahramanmaraş Göksun başvuruları ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı ve Kahramanmaraş Göksun fiyat listesi haberimizde yer alıyor. 

Kahramanmaraş Göksun Millet Konağı'nın inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Göksun Millet Konağı ve Meydan inşaatı tamamlandı. 

Kahramanmaraş Göksun'da 376 konut inşa ediliyor! 

Geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş Göksun’da temeli atılan sosyal konutların inşasına başlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla hayata geçen projede 376 konut inşa edilecek. 

Kahramanmaraş Göksun’da sosyal konutların temeli atıldı! 

Kahramanmaraş Göksun’da inşa edilecek olan sosyal konutlarının temeli atıldı. 

TOKİ Kahramanmaraş Göksun 376 konut ihalesi yarın!

Kahramanmaraş İli, Göksun İlçesi, Yantepe Mahallesi 376 Konut 1'er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Kahramanmaraş Göksun Millet Konağı'nın inşaatında sona gelindi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam edilen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanılan Göksun Millet Konağı inşaatında son aşamaya gelindi.

TOKİ'den Kahramanmaraş Göksun'a 376 yeni konut!

Kahramanmaraş İli Göksun İlçesi Yantepe Mah. 376 Konut 1'er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 26 Ağustos 2020 tarihinde yapılacak.

TOKİ Kahramanmaraş Göksun 376 konut ihalesi 26 Ağustos'ta!

Kahramanmaraş İli Göksun İlçesi Yantepe Mah. 376 Konut 1'er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 26 Ağustos 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kahramanmaraş Göksun kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi 5 Haziran!

TOKİ Kahramanmaraş Göksun kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi 5 Haziran haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kahramanmaraş Göksun kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi 5 Haziran ve TOKİ Maraş Göksun kura sonuçları listesi 2020...

TOKİ Kahramanmaraş Göksun 2020 kura çekilişi bugün!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Göksun 2020 projesinde yer alan 350 adet konutun kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

Kahramanmaraş Göksun fiyat listesi Haberi

Kahramanmaraş Göksun fiyat listesi

2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş Göksun projesi için başvuru dönemini başlatıyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, toplam olarak 67 adet konuta yer verilen TOKİ Kahramanmaraş Göksun projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler mevcut.

Yine Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, TOKİ Maraş Göksun Yantepe Mahallesi projesi kuralı satış yöntemiyle satışa çıkarıldı. Proje kapsamındaki daireler için başvuru dönemi 12 Eylül 2022 tarihinde başlayacak ve 16 Eylül 2022 tarihinde bitecek.

Projede yer alan konutlar için ödenecek olan başvuru bedellerinin 2 bin lira şeklinde belirlendiği TOKİ Kahramanmaraş Göksun projesinde...