15 / 05 / 2024

Kahramanmaraş koruma tesisi temel atma töreni

Kahramanmaraş koruma tesisi temel atma töreni

Orman ve Su İşleri Bakanlığı ve Devlet Su İşleri Müdürlüğü’nün yatırımlarıyla; 2 adet sulama tesisi, 2 adet gölet ve sulama tesisi, 4 adet taşkın koruma tesisi olmak üzere toplamda 364 milyon değerinde 8 tesisin temeli coşkuyla atıldı.

Kahramanmaraş'taki 2 tesis kiraya verilecek!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'ta yer alan 2 adet tesisi yap işlet devlet modeliyle kiraya verecek.

25 ova 'büyük ova koruma alanı' olarak belirlendi!

Batman, Bayburt, Bursa, Elazığ, Kahramanmaraş, Kars, Malatya, Muş ve Niğde'de yer alan  25 ova "büyük ova koruma alanı" kapsamına alındı.

Kahramanmaraş Ekinözü Sosyal Tesisi açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ekinözü Sosyal Tesisi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kahramanmaraş Ekinözü Sosyal Tesisi tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Ekinözü ilçesinde hayata geçirilecek olan Ekinözü Abdurrahim Karakoç Sosyal Tesisleri’nin inşaatında sona gelindi.

Ömerli Barajı Havzası'na sanayi tesisi yapılacak!

İstanbul Ataşehir’de Ömerli Barajı havzası koruma alanı içerisinde yer alan 17 dönümlük arazinin imar planı değişti. Yeni plana göre, alana İçmesuyu Havzaları Yönetmeliği’ne aykırı olarak sanayi tesisi yapılacak.

Kahramanmaraş Çağlayancerit Sosyal Tesisi'nde sona gelindi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Çağlayancerit Sosyal Tesisi'nin inşaatında sona geldi.

Mehmet Arıkan Sosyal Tesisi için imzalar atıldı!

Yatırımların hız kesmediği Kahramanmaraş'a yeni bir sosyal tesis daha kazandırılıyor. Kahramanmaraş Kanuni Mahallesine inşa edilecek olan Mehmet Arıkan Sosyal Tesisi için imzalar atıldı.

Kahramanmaraş'a yeni sosyal tesis müjdesi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kayabaşı Mahallesi’nde hayata geçirilen sosyal tesisi inceledi.

Kahramanmaraş Büyükşehir 10.9 milyon TL'ye 2 tesis yaptırıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 2 adet tesisi, yap-işlet modeli ile kapalı teklif usulü kiraya veriliyor. İhale 13 Şubat'ta yapılacak..

Kahramanmaraş Ekinözü Sosyal Tesisi yükseliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Ekinözü İlçesindehayata geçirdiği Sosyal tesis inşaatı hızla yükseliyor.

Rize'de 25 taşkın koruma tesisi inşaatı sürüyor!

370 milyon liraya mal edilmesi planlanan tesislerin tamamlanmasıyla 8 ilçe, 29 köy, 18 mahalle ve 4 bin 490 dekar arazi taşkın riskinden korunacak

Kahramanmaraş Atıksu Arıtma Tesisi yıl sonunda tamam!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç yaptığı açıklamada Kahramanmaraş Atıksu Arıtma Tesisi'nin yıl sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.

Karaziyaret Sosyal Tesisi bugün açılıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Karaziyaret Sosyal Tesisi bugün hizmete açılıyor.

Kahramanmaraş koruma tesisi temel atma töreni Haberi

Kahramanmaraş koruma tesisi temel atma töreni

 Temel atma törenine; Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, İlçe Belediye Başkanları, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından burada konuşma yapan DSİ Kahramanmaraş 20. Bölge Müdürü Mevlüt Aydın, yatırımların süratle devam ettiğini belirterek, Son 13 yılda DSİ tarafından Kahramanmaraş’a günümüz rakamlarıyla toplam 1 milyar 569 milyon TL yatırım yapılmıştır” dedi. Aydın, "Bugün burada 8 adet tesisin temel atma merasimini gerçekleştiriyoruz. Bu tesisler Adatepe Barajı'nın 1. Kısım sulama inşaatı, Kumarlı göletinin sulaması, Andırın Çığşar Göleti, Çağlayancerit Düzbağ göleti, Kahramanmaraş Tevekkeli taşkın koruma, Afşin taşkın koruma, Dulkadiroğlu Güzelyurt Mahallesi taşkın koruma ve Çağlayancerit Helete Mahallesi taşkın koruma tesislerinin temelini...