05 / 05 / 2024

Kahramanmaraş Menzelet Mesire Alanı spor tesisi

Kahramanmaraş Menzelet Mesire Alanı spor tesisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi gençlerin ve vatandaşların spor yapabilmeleri için spor yatırımlarına aralıksız olarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Pazarcık'a mesire alanı inşa edilecek!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Pazarcık İlçesi’ne yeni bir mesire alanı inşa edecek.

Kahramanmaraş Menzelet'e 3 yeni spor sahası!

Yatırımlarına aralıksız devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Menzelet'e üç yeni spor sahası kazandırıyor.

Kahramanmaraş Menzelet Mesire Alanı’na spor tesisi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi gençlerin ve vatandaşların spor yapabilmeleri için spor yatırımlarına aralıksız olarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Ekinözü Mesire Alanı'nda sona gelindi!

Ekinözü Mesire Alanında incelemelerde bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Sayim Ata, çalışmalarda sona yaklaşıldığını ifade etti.

Kahramanmaraş'a yeni mesire alanları!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç 12 büyük park ve 9 büyük mesire alanı ile yaza hazır olduklarını söyledi. Erkoç; "Park ve mesire alanı çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor." dedi.

Kahramanmaraş Menzelet Mesire Alanı'nın 2. etabı yaza hazır!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Menzelet Mesire Alanı’nda incelemelerde bulundu. Menzelet Mesire Alanında II. Etap çalışmalarını yürüten işçileri selamlayan Başkan Erkoç başarılar diledi.

Kahramanmaraş'a baraj manzaralı yeni mesire alanı!

Zengin su potansiyeline sahip Kahramanmaraş, baraj manzaralı yeni mesire alanına kavuştu. Büyükşehir Belediyesi, Menzelet Barajı kıyısına 130 bin metrekarelik mesire alanı yaptı.

Menzelet Mesire Alanı hizmete açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin gürültüsünden ve stresinden uzaklaşıp, huzurlu bir ortamda tabiatla iç içe vakit geçirmek isteyen vatandaşlar için Menzelet Mesire Alanı’nı vatandaşların hizmetine açtı.

Kahramanmaraş Menzelet Mesire Alanı'ndaki çalışmalar sürüyor!

Kahramanmaraş'ta Menzelet Mesire Alanı'ndaki çalışmalar hızla devam ediyor. Alan tamamlandığında, benzerleri arasında Türkiye'nin en büyüğü olacak.

Kahramanmaraş Ekinözü Mesire Alanı'nın inşaatı başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Ekinözü’nde inşaatı başlayan mesire alanınında incelemelerde bulundu. Başkan Erkoç, burada vatandaşlarla görüşerek fikir alışverişinde bulundu.

Kahramanmaraş Ekinözü'ne mesire alanı inşa ediliyor!

Ekinözü’ne yapılmakta olan mesire alanında incelemelerde bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, ilçe belediyeleri ile koordineli çalışarak hizmetin en iyisini sunmaya gayret ettiklerini söyledi.

Kahramanmaraş Ekinözü’ne 20 dönümlük mesire alanı yapılıyor!

Sağlık turizmi dolayısıyla her yıl on binlerce turisti ağırlayan Ekinözü-İçmeler, yeni bir görünüme kavuşuyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ekinözü’ne 20 dönümlük bir mesire alanı kazandırmak için kolları sıvadı.

Fatih Mehmet Erkoç Menzelet Mesire Alanı'nı inceledi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç: “Bu mesire alanımızı en kısa sürede halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Baraj manzaralı çok güzel bir mesire alanı olacak” dedi.

Kahramanmaraş Menzelet Mesire Alanı spor tesisi Haberi

Kahramanmaraş Menzelet Mesire Alanı spor tesisi


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi gençlerin ve vatandaşların spor yapabilmeleri için spor yatırımlarına aralıksız olarak devam ediyor.


Menzelet Barajı kenarında 150 dönüm alan üzerine yapılan Menzelet Mesire Alanı’nda yapımına başlanan spor tesisleri devam ediyor.


Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından Menzelet Mesire Alanı’nda başlatılan çalışmalarda halı saha, basketbol sahası, voleybol sahası ve tenis kortu gibi spor alanları hızla tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacak.


150 DÖNÜME ULAŞTI


Menzelet Mesire Alanı’nın ikinci bölümünü de tamamladıklarını ifade eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet  Erkoç: “Şu anda 150 dönüm alana ulaşan Menzelet Mesire Alanımızı halkımızın hizmetine sunduk. Birinci kısmını geçen yıl tamamlamıştık, ikinci kısmını da bu yıl tamamladık.


Kahramanmaraş halkının ihtiyaçlarından birisinin de bu olduğuna inandık ve bu vesile ile Menzelet Mesire...