28 / 04 / 2024

Kahramanmaraş projeler

Kahramanmaraş projeler

Kahramanmaraş'ta 1480 konutun temel atma törenine katılan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, "Şükürler olsun bugün TOKİ tarafından yapılan konut sayısı 700 bine vardı" dedi.

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan’da 240 ay vadeyle! 10 soruda TOKİ Elbistan!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları dün itibarıyla başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri bütününde Kahramanmaraş’ta da yeni projeler yer almış olacak. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Elbistan Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Kahramanmaraş Çağlayancerit’te 240 ay vadeyle! 10 soruda TOKİ Kahramanmaraş!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları dün itibarıyla resmen başlamış bulundu. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Kahramanmaraş’ta da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Çağlayancerit Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Kahramanmaraş Afşin’de 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle! 10 soruda TOKİ Kahramanmaraş!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları dün itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde Kahramanmaraş’ta da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Afşin Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ'den Kahramanmaraş'a 400'e yakın ucuz konut geliyor! Kahramanmaraş'ın o ilçeleri için son dakika müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş'ta inşa edeceği yeni projeler için düğmeye bastı. Peki tarihlerin tek tek açıklandığı TOKİ Kahramanmaraş projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

TOKİ'den Kahramanmaraş'a son dakika ucuz konut müjdesi! Kahramanmaraş'ın o ilçesine 210 yeni ve ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için düğmeye bastı. TOKİ'nin yeni projesi Kahramanmaraş'ta hayata geçirilecek. İşte Kahramanmaraşlıların yüzünü güldüren TOKİ projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ'den Kahramanmaraş'a 158 yeni konut geliyor! TOKİ Afşin ihalesi yarın!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kahramanmaraş Afşin'de 158 konutluk yeni proje inşa edecek.

Kahramanmaraş Elbistan OSB'de çalışmalar tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un Kahramanmaraş’ın gelişimi adına inşa ettiği projeler tüm hızıyla sürüyor.

Kahramanmaraş'ta Millet Bahçesi açıldı!

Kahramanmaraş Belediyesi tarafından geçen hafta açılan Türkiye'nin ilk Millet Bahçesi, başta Atatürk Havaalanı'nın yerine yapılacak Millet Bahçesi olmak üzere diğer şehirlerdeki benzer projeler yapılacak.

Kahramanmaraş'ta projeler tanıtıldı!

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve içişleri Bakanlığı Celalettin Güvenç, Onikişubat Belediyesi imar Komisyonu üyeleri ile bir araya geldi. Güvenç, Kahramanmaraş Mimarlar Odası Tarihi Uzunoluk Hamamı ve Kale için fikir projesi ve önerisini üyelerle paylaştı.

Kahramanmaraş Ulu Cami'de çevre düzenleme çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çevre düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kahramanmaraş Malik Ejder'e iki halı saha!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü’nce Onikişubat İlçesi Malik Ejder Mahallesinde iki adet halı saha yapımları tamamlanarak halkın hizmetine sunuldu.

Kahramanmaraş Onikişubat'ta 604 toplu konut teslim edildi!

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Kahramanmaraş'ta, merkez Onikişubat Belediyesince sosyal projeler kapsamında, 18 ayda yaptırılan 604 toplu konutun anahtar teslim töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin dünyanın dört bir tarafında mazlumlara el uzattığını belirtti.

Kahramanmaraş'ın tarihi eserleri turizme kazandırılacak!

Kahramanmaraş'ın tarihi eserlerinin korunarak turizme kazandırılması ve şehrin turizm potansiyelinin harekete geçirilmesi amacıyla, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı tarafından mali destek sağlanan projeler kapsamında tarihi eserler restore ediliyor.

Kahramanmaraş projeler Haberi

Kahramanmaraş projeler

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, TOKİ tarafından yapılan konut sayısının 700 bine vardığını söyledi.


Bakan Işık, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesince Doğukent bölgesinde 82 bin metrekare alan üzerinde 37 bloktan oluşan bin 480 konutun teme atma töreninde yaptığı konuşmada, Kahramanmaraş'ın Kurtuluş Savaşı'nın sembol şehirlerinden biri olduğunu belirtti.


Yapılan binalara ruh verilmesi gerektiğini dile getiren Işık, sadece bina yapmakla kalınmaması, o binaların içerisinde "evet burası bu medeniyetin şehridir" görüntüsünün ortaya çıkarılması gerektiğini kaydetti.


Türkiye'nin değerlerinin konutlara da yanmasını arzu ettiğini vurgulayan Işık, bundan sonra Maraş'ın kendi özgün mimarisini de oluşturması, bu noktada yapılan bütün projelerin Maraş'ı kent kültürüyle ve evrensel değerlerle birleştiren bir anlayışla hayata geçmesi gerektiğini kaydetti.


Işık, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'a konut yapımından dolayı teşekkür ettiğini, konutlarda oturacak ailelere de...