17 / 05 / 2024

kahramanmaraş remax şube

kahramanmaraş remax şube

Dünya genelinde 6500 ofis ve 90.000 Gayrimenkul Danışmanı ile en çok gayrimenkul satışı gerçekleştiren kurum olan RE/MAX, Türkiye’de de faaliyetlerini arttırarak sürdürüyor.

Kahramanmaraş Göksun imar planı askıya çıktı!

Kahramanmaraş Büyükşehir İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen Göksun ilçesi (Merkez) 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı çalışması onandı

Kahramanmaraş'da yeni 112 binası inşa edilecek!

Acil Çağrı İşlemleri Şube Müdür Reşit Gürbüz, Kahramanmaraş'a yaptığı ziyarette vatandaşlara, kentte yeni bir sağlık yatırımı yapılacağını müjdeledi.

Kahramanmaraş Ulu Cami'de çevre düzenleme çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çevre düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kahramanmaraş Malik Ejder'e iki halı saha!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü’nce Onikişubat İlçesi Malik Ejder Mahallesinde iki adet halı saha yapımları tamamlanarak halkın hizmetine sunuldu.

Kahramanmaraş Tekerek Bulvarı asfaltlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen asfalt kaplama çalışmaları Tekerek Bulvarı’nda devam ediyor.

Kahramanmaraş Sosyal Destek ve Rehberlik Merkezi açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Engelliler Şube Müdürlüğü bünyesinde kurulan Sosyal Destek ve Rehberlik Merkezi’nin açılışı Kültürpark’ta gerçekleştirildi.

Vakıf Katılım Kahramanmaraş'ta şube açtı!

Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, "Müdahil olamadığımız, değiştiremediğimiz değişkenlere takılarak ekonomimize 'iyi gitmiyor' demenin şu an anlamı yok." dedi.

Kahramanmaraş Demirciler Çarşısı'nda çalışmalar başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Tarihi Mekânlar ve Kent Estetiği Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan restorasyon çalışmaları son hızıyla devam ediyor.

Kahramanmaraş'ın bulvarları asfaltlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü’nce yapımı tamamlanan Necip Fazıl Hastanesi yanındaki bulvarda asfalt çalışmaları başladı.

Kahramanmaraş Turgut Özal Bulvarı'nda 2. etap çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince sürdürülen Turgut Özal Bulvarı 2. Etap çalışmaları devam ediyor.

Kahramanmaraş'ın yolları genişletiliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü nezaretinde yapılan çalışmalarda Türkoğlu İlçesi Büyükimalı-Çakıroğlu Mahalleleri arasındaki grup yolunda devam ediyor.

MÜSİAD Kahramanmaraş şubesi binası 8 Nisan’da açılacak!

MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Atıf Şirikçi, yeni hizmet binasının bakanlar Mahir Ünal ve Sema Ramazaoğlu’nun katılımıyla 8 Nisan’da açılacağını söyledi.

Kahramanmaraşlı iş adamları arsa konusunda sıkıntı yaşıyor!

Müstakil Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şube Başkanı Atıf Şirikçi, terör olaylarının yatırımlarını etkilemediğini ifade ederek, "Eğer gerekli olan sanayi arsasını bulabilirsek yatırımlarımıza ara vermeyeceğiz.

kahramanmaraş remax şube Haberi

kahramanmaraş remax şube

Re/max, Kahramanmaraş’ta Yeni Franchise Ofisiyle Hizmet V

Dünya genelinde 6500 ofis ve 90.000 Gayrimenkul Danışmanı ile en çok gayrimenkul satışı gerçekleştiren kurum olan RE/MAX, Türkiye’de de faaliyetlerini arttırarak sürdürüyor. Ülkemizde 240 ofisi ve 2250 Gayrimenkul Danışmanı ile gayrimenkul sektöründe kalitenin simgesi olan RE/MAX, yeni ofisini Kahramanmaraş’ta açtı.


Kahramanmaraş’taki yeni RE/MAX franchise’ının sahipleri Lütfiye Akpınar ve Mustafa Akpınar kurdukları işletme ile alım-satım ve kiralama işlemlerinde ev, arsa, iş yeri sahiplerine rehberlik hizmeti sunuyor.


RE/MAX Türkiye’nin Kurucu Genel Müdürü Murat Goldştayn, Kahramanmaraş’ta uzun zamandır RE/MAX’i layığıyla temsil edecek, vizyoner bir girişimci arayışında olduklarını belirterek, bu arayışlarını tatminkar bir şekilde sonuçlandırdıklarını açıkladı. “Kahramanmaraş’ın sevilen isimleri Lütfiye ve Mustafa Akpınar’ın liderliğinde Kahramanmaraş’ta müşteri memnuniyeti ve profesyonelliğe dayalı Gayrimenkul Danışmanlığı hizmetlerinin en iyi şekilde Kahramanmaraş’ların hizmetine sunulacağını...