29 / 04 / 2024

kahramanmaraş toki evleri

kahramanmaraş toki evleri

AK Parti Kahramanmaraş 7. Olağan İl Kongresi’nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'a 4 yeni millet bahçesi müjdesi verdi.

Kahramanmaraş'ta 400 konut hak sahibine teslim edildi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Güneşevler Toplu konutları’nda hak sahiplerine anahtarlar teslimi başladı.

TOKİ Kahramanmaraş Merkez Fatih Mahallesi başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Kahramanmaraş Merkez Fatih Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 1 adet konut; ön şartsız, kurasız olarak açık satışa sunuluyor.

TOKİ Kahramanmaraş'ta 119 konut yaptıracak

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu'na konvansiyonel kalıp sistemiyle betonarme karkas 119 tarımköy konutu, 1 ticaret merkezi, cami ve 5 derslikli ilköğretim okulu inşaatı, genel altyapı ve çevre düzenlemesi yaptıracak.

TOKİ evleri neden yıkılmıyor?

TOKİ tarafından Kahramanmaraş merkezli depremin yaşandığı 10 ilde inşa edilen 133 bin 759 konutun depremde hasar görmediği açıklandıktan sonra herkes aynı sorunun yanıtını merak etti. TOKİ evleri neden yıkılmıyor?

Kahramanmaraş Hanezar Evleri fiyat!

İnşaa İnşaat Hanezar Evleri projesini Kahramanmaraş Elbistan'da hayata geçiriyor. Projede 60 ay sıfır faizle ödeme yapabiliyor..

Kahramanmaraş Hanezar Evleri 135 bin TL'ye!

İnşaa İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Kahramanmaraş Hanezar Evleri 135 bin TL'ye satışa sunuluyor. Proje toplam 322 daireden meydana geliyor.

Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi!

TOKİ'nin Karaman Kırbağı Emekli Grubu Konut Projesi'nin stoklarında yer alan 32 konut için kura çekimi saatler sonra yapılacak. İşte, Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi...

Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları!

Balıkesir Gönen Sarıköy Toplu Konut Projesi dahilinde 6 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulü satılıyor. İşte, Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları...

Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası!

106 adet konuttan meydana gelen TOKİ Kırşehir Kaman projesinde başvuru dönemi sona erdi. Peki, Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası ne zaman?

Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Toplamda 160 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016!

Kırşehir Kaman Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilecek olan 106 adet konut için başvuru dönemi 22 Haziran'da başlayacak. İşte, Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016..

Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki evleri başvuru!

232 konutluk Tekirdağ Marmara Ereğlisi Sultanköy alt gelir grubu projesinde yer alan 4 adet konut 6 Haziran'da açık satışa sunulacak. İşte, Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki evleri başvuru tarihi...

Bilecik Bozüyük Toki Evleri başvuru bedeli!

Toplamda 724 adet konuttan meydana gelen TOKİ Bilecik Bozüyük projesindeki 82 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte, Bilecik Bozüyük Toki Evleri başvuru bedeli..

Kahramanmaraş Merkez Fatih Mahallesi TOKİ Evleri son başvuru!

Kahramanmaraş Merkez Fatih Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 1 adet konut açık satışa çıkarılıyor. İşte, Kahramanmaraş Merkez Fatih Mahallesi TOKİ Evleri son başvuru tarihi...

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Evleri kura sonuçları tam listesi!

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Evleri kura sonuçları tam listesi detayları haberimizde yer alıyor. Toplamda 75 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede kura çekilişi bugün yapıldı.

Emekli TOKİ Evleri 2015 başvuru ve şartları neler?

Dar gelirli ve emekliler için TOKİ EVLERİ adı altında piyasadan daha ucuza ev temini sağlanıyor. Emekli ve dar gelirliler için Toki Evleri başvuru şartları neler? Düşük gelirli TOKİ evleri nasıl alınıyor? Şartlar neler? İşte cevabı...

kahramanmaraş toki evleri Haberi

kahramanmaraş toki evleri

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kahramanmaraş 7. Olağan İl Kongresi’nde konuştu. 

Hürriyet'te yer alan habere göre; Kahramanmaraş'a yapılan yatırımlar hakkında açıklamalarda bulunan Erdoğan, eğitimde 6 bin 146 yeni derslik inşa ettiklerini, şehre ikinci devlet üniversitesi olan Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesini kurduklarını, yükseköğrenim öğrencileri için 4 bin 465 yatak kapasiteli yurt binalarını inşa ettiklerini söyledi. 

Şehrin her bir noktasına farklı branşlarda 39 spor tesisi yaptıklarını da dile getiren Erdoğan, 4 tesisin inşasının sürdüğünü aktardı.

Kahramanmaraş için 4 millet bahçesi projesi bulunduğundan bahseden Erdoğan, Elbistan'da içinde millet kıraathanesinin de olduğu millet bahçesini tamamladıklarını, Türkoğlu Şekeroba Millet Bahçesi'nin yapımının sürdüğünü, 12 Şubat Millet Bahçesi'nin ihalesinin, Pazarcık Millet Bahçesi'nin ise yer tesliminin yapıldığını, bu millet bahçelerinin de en kısa süre içerisinde...