29 / 04 / 2024

Kahramanmaraş yol yenileme son durum

Kahramanmaraş yol yenileme son durum

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yaz sıcaklarına rağmen asfalt çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Kahramanmaraş'ın kalbi 'Azerbeycan Bulvarı' baştan sona hızla yenileniyor! 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin ana arterlerinde başlattığı yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmalardan biri de Kahramanmaraş'ın kalbi, Azerbeycan Bulvarı'nda yapılıyor.

Uzmanlardan ‘depremzede’ için hukuki yol haritası! 30 yıl geçse de konut sahibi dava açıp hakkını arayabilir!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afetzedeler yaralarını sarmaya çalışırken, ağır yıkımlarda sorumluluğu veya kusurları bulunan bazı müteahhitler de gözaltına alınmaya başladı. Olayı hukuki boyuttan değerlendiren uzmanlar depremzedeler için hukuki yol haritası çıkardı.

Deprem vurdu, altının kalbi Kahramanmaraş Altınşehir durdu, talep yüzde 30 arttı!

Altın işleme alanında ülkemizin en önemli merkezlerinden olan Kahramanmaraş’ta deprem nedeniyle sektörün durmasının talepte yüzde 30 artışa yol açtığı bildirildi.

Kahramanmaraş depremi: Can kaybı 31 bini aştı!

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ikincisi 7,6 büyüklüğündeki deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. Arama kurtarma çalışmalarının 8. gününde can kaybı 31 bin 643'e yükseldi.

İstanbullulara kötü haber! Megakentin göbeğindeki o yol 15 gün kapatılacak! İşte ayrıntılar... 

İstanbullulara kötü haber geldi. Megakentin göbeğinde İSKİ tarafından başlatılan içme suyu hattı yenileme çalışması nedeniyle o yol 15 gün kapalı kalacak. İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş'ta TOKİ vasıtasıyla 4 bin 119 konut projesini hayata geçirildi!

Kahramanmaraş'ta TOKİ vasıtasıyla 4 bin 119 konut projesini inşa ettiklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bölünmüş yol uzunluğunu 73 kilometreden 339 kilometreye çıkardıklarını aktardı.

Kahramanmaraş Sarayaltı Caddesi’nde yıkımlar tamamlandı!

Yol yapım ve genişletme çalışmalarını son sürat sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi kamulaştırılan alanlardaki binaları yıkıyor.

Kahramanmaraş Divanlı'da yıkım çalışmaları tam gaz!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarayaltı Caddesi’nde başlatılan yol genişletme ve yıkım çalışmaları Divanlı Mahallesi’nde de sürüyor.

Dönüşüm beklentisi yenileme pazarında düşüşe yol açtı!

Dönüşüm beklentisi yenileme pazarında da düşüşlere yol açtı. 10 yıl önce 12 milyar dolar olan pazar bugün 6 milyar dolara kadar geriledi.

Kahramanmaraş'ta şantiyeden esinlenen işçi 25 bin TL'ye ev yaptı!

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde yaşayan yol yapım işçisi şantiye barakalarından esinlenerek, 25 bin TL'ye kendi evini yaptı.

Kahramanmaraş Kurtuluş'ta 30 ev yıkıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarayaltı Caddesi’nde yol genişletme ve yıkım çalışmaları sürüyor.

Kahramanmaraş Kuzey Çevre Yolu için yıkımlar başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kuzey Çevre Yolunda yıkım ve yol genişletme çalışmaları son sürat sürüyor.

Üsküdar'ın yolları yenileniyor!

Üsküdar Belediyesi, daha rahat bir kent yaşamı amacıyla bazı mahallesi ve caddelerde yol yenileme çalışmaları yürütüyor...

Kahramanmaraş yol yenileme son durum Haberi

Kahramanmaraş yol yenileme son durum


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yaz sıcaklarına rağmen asfalt çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.


Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Yol Yapım ve Onarmı Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda Recep Tayyip Erdoğan Bulvarında asfalt çalışmaları tamamlandı.


Yeni Sanayi Sitesi ile Dr. Mustafa Meydanı arasında gerçekleştirilen asfalt çalışmalarında Diş Hastanesi önünde yeni bir kavşak yapımı da tamamlandı.


Trafikte tıkanıklığı gidermek adına yapılan akıllı kavşak uygulamasında, kavşak genişletilmek suretiyle trafik ışıkları ortadan kaldırılıyor ve trafikte meydana gelecek olası tıkanıklığın önüne geçiliyor.


Kahramanmaraş Büyükşehir...