06 / 07 / 2024

Kahramanmaraşta 4 büyüklüğünde deprem

Kahramanmaraşta 4 büyüklüğünde deprem

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Deprem Dairesi Başkanlığı’ndan alınan bilgiye göre, saat 17.42’de merkez üssü Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinin Kuzgun köyü olan 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi...

Çanakkale'de 4,4 büyüklüğünde deprem oldu!

Ege Denizi'nde Çanakkale açıklarında 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. AFAD, depremin Ege Denizi, Gökçeada açıklarında meydana geldiğini duyurdu.

O il bu sabah 4 büyüklüğünde sallandı! Prof. Dr. Naci Görür uyardı: Öteden beri söylüyoruz, bu bölge problemli!

Bingöl'de bu sabah saat 07:42'de merkez üssü Karlıova olan 4 büyüklüğünde bir deprem oldu. Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, uyarılarda bulundu. İşte o açıklama...

AFAD duyurdu! Kahramanmaraş'ta 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi...

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD), son dakika deprem açıklaması yapıldı. Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde saat 06.31'de 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği kaydedildi.

Prof. Dr. Naci Görür 4,4 büyüklüğündeki deprem sonrası fay hatlarını tek tek saydı: Deprem üretme kapasitesine sahip!

Çorum'da dün akşam 4,4 büyüklüğünde deprem yaşandı. Söz konusu depremden sonra Prof. Dr. Naci Görür de resmi X hesabı üzerinden önemli bir açıklama yaptı. İşte Naci Görür'ün o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

AFAD açıkladı! Elazığ'da 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi...

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD), Elazığ'da 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Meydana gelen depremin Saat 15.28'de gerçekleştiği ve deprem derinliğinin ise 4.55 kilometre olarak kaydedildi. 

Son dakika! Tokat'ta 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Tokat'taki 5.6 büyüklüğündeki depremden sonra kentte artçı depremler de olmaya devam ediyor. Kandilli Rasathanesi, Tokat Turhal'da 4.2 büyüklüğünde deprem olduğunu açıkladı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ise depremin büyüklüğünü 4.1 olarak kaydedildi.

7.4 büyüklüğünde deprem! Bu fay hattı kırılırsa 9 il yerle bir olacak! 

İnönü Üniversitesi İnşaat Teknolojileri Bölüm Başkanı ve Öğretim Görevlisi Vehbi Aluçlu 7.4 büyüklüğünde deprem için sinyal verdi ve etkilenecek 9 ili açıkladı.

Prof. Dr. Naci Görür'den ürküten Muğla açıklaması: 4 büyüklüğünde sallandı, çok daha büyük deprem olabilir!

Bugün saat 05:04'te Muğla'da merkez üssü Köyceğiz ilçesi olan 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, X sosyal medya hesabından depremle ilgili önemli bir açıklamada bulundu. İşte o açıklama...

Kahramanmaraş Elbistan'da 4.4 büyüklüğünde deprem! AFAD'dan son dakika açıklaması! 

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi 4.4 büyüklüğünde sallandı. AFAD'dan konuyla ilgili açıklama geldi. İşte ayrıntılar...

Son dakika! Malatya'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

AFAD, Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Depremin saat 17.43'te meydana geldiğini ve 7.31 kilometre derinlikte olduğunun tespit edildiği belirtildi.

Marmara Denizi dün akşam da sallandı: Deprem uzmanı 4 senaryoyu açıkladı! 7.6 büyüklüğünde...

Dün akşam Marmara Denizi Gemlik Körfezi'nde meydana gelen 3.4 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından Prof. Dr. Okan Tüysüz'ün açıklamaları gündeme geldi. İşte o ayrıntılar...

Son Dakika! Malatya'da 4 büyüklüğünde deprem...

Malatya'nın Kale ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. Malatya'da saat 15.41'de merkez üssü Kale olan 4 büyüklüğünde sarsıntı hissedildi. 

Kayseri'de 4 büyüklüğünde deprem!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan son dakika deprem açıklaması geldi. Paylaşılan detaylara göre Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem yaşandı.

Kahramanmaraşta 4 büyüklüğünde deprem Haberi

Kahramanmaraşta 4 büyüklüğünde deprem

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesi  4.4 büyüklüğünde depremle sallandı. Deprem ilk belirlemelere göre can ve mal kaybına yol açmadı.


Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Deprem Dairesi Başkanlığı’ndan alınan bilgiye göre, saat 17.42’de merkez üssü Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinin Kuzgun köyü olan 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 


Yerin 7,3 kilometre derinliğinde meydana gelen depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı olmadı.


Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin büyüklüğünü 4.5, derinliğini ise yerin 6,7 kilometre altında olarak kaydetti.


Dünya...