30 / 04 / 2024

Kahramanmaraşta kentsel dönüşüme giren mahalleler

Kahramanmaraşta kentsel dönüşüme giren mahalleler

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin Gayberli, Hacı Bayram Veli ve Malik Ejder mahallerini kapsayan kentsel dönüşüm çalışmaları tüm Türkiye 'ye örnek oluyor. Erkoç yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş'a çok büyük kazanımlar sağlandığını belirtti.

Kahramanmaraş'ta kentsel dönüşüm konutları yükseliyor!

Kahramanmaraş'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı, Hayrettin Güngör, Kurtlar ve Saçaklızade'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

Türkiye kentsel dönüşüme öncü olacak!

Türkiye, depremle sarsılan Arnavutluk’ta kentsel dönüşüm başlatıyor. TOKİ tarafından inşa edilecek 500 konut kentsel dönüşüme örnek olacak. Türk müteahhitler de ülkede yeni projeler üretecek.

Kemal Kılıçdaroğlu: Kentsel dönüşüme karşı değiliz!

Sancaktepe'nin İstanbul'a yakışır bir merkez olacağını söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Kentsel dönüşüme karşı değiliz. İnsanlar daha güzel yerde yaşamalı, daha iyi evlerde yaşamalı'' dedi.

Turgut Altınok: Keçiören'in yüzde 60'ını kentsel dönüşüme alacağız!

AKP Keçiören Belediye Başkan Adayı Altınok, "Şehrimizin yüzde 60'ını kentsel yenileme ve kentsel dönüşüme alacağız. Bu şekilde yollar ve caddeler genişleyecek. Daha doğrusu, Keçiören'in bütün ana aksını alacağız ve yeniden çizeceğiz" dedi...

Şahinbey'de kentsel dönüşüme 621 milyon liralık yatırım!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçede hayata geçirilen dev projeler hakkında konuştu. Tatmazoğlu, kentsel dönüşüme 621 milyon liralık yatırım yapıldığını 8 bin 221 evin kamulaştırıldığını söyledi.

Kentsel dönüşüme ucuz kredi desteği müjdesi!

Yeni yıla girerken kentsel dönüşüme ucuz kredi desteği geldi. Cumhurbaşkanı Kararı'yla kentsel dönüşüm kredilerine ait faiz oranlarının konut kredileriyle aynı şekilde kullanılması mümkün olacak...

Kriterleri sağlayan firmalar kentsel dönüşüme girebilecekler!

Kepez'de yapımı devam eden projeleri inceleyen Murat Kurum, yaptığı açıklamada; ''Kriterleri sağlayan firmalar kentsel dönüşüme girebilecekler'' dedi.

5 soruda kentsel dönüşüme gelen yeni harç muafiyeti!

Yeni yasal düzenleme ile kentsel dönüşüme gelen yeni harç muafiyetinden kimler nasıl yararlanabilecek? İşte 5 soruda kentsel dönüşüme gelen yeni harç muafiyeti detayları...

İBB'den kentsel dönüşüme 1 milyar TL'lik bütçe!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüme 1 milyar 11 milyon lira ayırdık" dedi.

Yeni Emlak Bank’tan kentsel dönüşüme destek!

Çalışmaları hızla süren ve yıl sonuna kadar faaliyete geçirilmesi planlanan yeni Emlak Bank’tan kentsel dönüşüme destek verecek..

İBB kentsel dönüşüme 1 milyar lira pay ayırdı!

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Okan Tüysüz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüme 2018 bütçesinden 1 milyar lira pay ayırdığını söyledi..

Bağcılar'ın kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Bağcılar'ın kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu ifade etti.

Yaşanan depremler bizi kentsel dönüşüme itiyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, " "Son yüzyılda bu ülkede yaşanılan 6 şiddeti ve üzerindeki depremlerin sayısı tam 56, can kaybımız 83 bin, mal kaybımız 100 milyar doların üzerinde. Bu bizi kentsel dönüşüme doğru itiyor." dedi.

Kahramanmaraşta kentsel dönüşüme giren mahalleler Haberi

Kahramanmaraşta kentsel dönüşüme giren mahalleler

Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili bir değerlendirmede bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç yaptığı açıklamada, 13 yıldır süre gelen istikrar ve huzur ortamının Kahramanmaraş'a çok büyük kazanımlar sağladığını belirtti.



Fatih Mehmet Erkoç, "Şehrimizin geleceği için kentsel dönüşüm, atık su arıtma tesisleri ve dev ulaşım projeleri gibi önemli çalışmalar hayata geçiriyoruz. Tüm bunlargüçlü bir hükümet ve güçlü bir belediye sayesinde oluyor. 



Bu konuda Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na ve Çevre ve Şehircilik Bakanımıza çok teşekkür ediyoruz" dedi. Başkan Erkoç Gayberli Hacıbayram Veli ve Malik Ejder Mahallelerinde en ideale dönüşümü gerçekleştirdiklerini belirterek tüm Türkiye'ye örnek teşkil edecek kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili olarak şu ifadelere yer verdi; "Kentsel dönüşüm çalışmalarımızda çok büyük mesafeler kat ettik. Gayberli, Hacı Bayram Veli ve Malik Ejder Mahallelerimizde başlattığımız kentsel...