19 / 05 / 2024

Kahramanmaraştaki butik otel projeleri

Kahramanmaraştaki butik otel projeleri

Kentpark Exclusive, konumu ve sağladığı olanaklar ile misafirlerine ev rahatlığını vaad ediyor. Kaliteli hizmet anlayışı nedeniyle büyük beğeni kazanan Kentpark Exclusive'in yeni oteli de yaza kadar hayata geçmiş olacak.

Kahramanmaraş'taki Vali Saim Çotur Kaplıcası 3 yıllığına kiraya verilecek!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'taki Vali Saim Çotur Kaplıcası'nı 3 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 20 Aralık tarihinde yapılacak.

Kahramanmaraş'taki depremde zarar gören yetiştiricilere büyükbaş hayvan desteği müjdesi!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Kahramanmaraş'taki depremde zarar gören yetiştiricilere büyükbaş hayvan desteği müjdesi geldi. Paylaşılan bilgiye göre, Dulkadiroğlu ilçesindeki 40 yetiştiriciye 130 büyükbaş hayvan dağıtıldı.

Kuyumculuğun başkentinden güzel haber! Kahramanmaraş'taki kuyumcukent 6 ay sonra üretime başlıyor

Deprem sonrasında büyük hasar alan Kahramanmaraş'taki Altınşehir Kuyumculuk İhtisas Küçük Sanayi Sitesi, yapılacak güçlendirme çalışmalarından sonra 6 ay sonra tekrar üretime başlayacak.

İstanbul'da Kahramanmaraş'taki gibi deprem olur mu? Deprem uzmanı bir bir açıkladı! Marmara'da paralel faylar...

Deprem uzmanı Prof. Dr. Osman Bektaş, olası yeni depremler ve İstanbul depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu. İstanbul'da Kahramanmaraş'taki gibi deprem olur mu? Deprem uzmanı bir bir açıkladı! Marmara'da paralel faylar...

Torunlar GYO'dan Karaköy'e butik otel!

Torunlar GYO Kemankeş Caddesi'ndeki bin 501 metrekare arsa üzerine 3 bin 900 metrekarelik metruk binayı kentsel dönüşüm çerçevesinde portföyüne katmıştı. Bu bina yıkılarak butik otel yapılacak.

Kahramanmaraş'taki dünyanın en saçma binası yıkılıyor!

Google'da 'Dünyanın en saçma binası' şeklindeki aramada ilk sırada çıkan Kahramanmaraş'taki 18 katlı İl Özel İdare binasının yıkımı başladı. Kasım'da gerçekleştirilen ihaleyi 6 milyon 600 bin  TL teklifle kazanan müteahhit firma, binanın yıkımı için start verdi.

Migros, Kahramanmaraş'taki 5'inci mağazasını hizmete açtı!

Yeni mağaza yatırımlarına devam eden Migros, Kahramanmaraş'taki 5'inci mağazasını hizmete açtı...

Kahramanmaraş'taki çarpık kentleşme meclis gündeminde!

Kahramanmaraş'taki çarpık kentleşme meclis gündemine taşındı. MHP'li Aycan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Fmn Butik Otel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fmn Butik Otel Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Kaya ve Ferdi Bayrak ortaklığında kuruldu.

Serenay Sarıkaya butik otel açmak için taş ev bakıyor!

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Kazdağları'nda butik otel için taş ev bakıyor. Assos ve Ayvacık’a giden Serenay Sarıkaya, organik yaşam sunmayı hedeflediği oteli için yer baktı.

Swiss International İstanbul'da 10 butik otel açacak!

Swiss International, toplam 20 milyon avroluk yatırımla İstanbul'da 10 ayrı butik otel açmak için harekete geçti. Swiss International Üst Yöneticisi Kennedie, "Türkiye pazarına İstanbul'dan giriş yapacağız" dedi...

ÖİB'den Kahramanmaraş'taki imar planı değişikliğine onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Kahramanmaraş'taki bazı parsellerin imar planları ve plan değişiklikleri onaylandı. 

Diyarbakır Sur'a 10 butik otel inşa edilecek!

Kayyım atanan Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nin Alipaşa ve Lalebey mahallelerinde,10 butik otelin yapımına başlandı. Kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Sur'da konut, butik otel ve iş merkezi inşaatları için 2018 yılında 100 milyon TL tutarında dört ihale yapıldı.

Kahramanmaraştaki butik otel projeleri Haberi

Kahramanmaraştaki butik otel projeleri

ÜLKEMİZİN her köşesi başka bir cennettir. Kurtuluş mücadelesinde destan yazan Kahramanmaraş da bu güzide illerimizden bir tanesi... Bir gün bu şehri görmek, tarihi ve kültürünü öğrenmek isterseniz, ihtiyacınız olacak en önemli şeylerden birisi konaklama olacaktır. Tabii hiçbir yer insanın evi gibi olmayacaktır ancak Kahramanmaraş'ta bulunan Kentpark Exclusive, misafirlerine güler yüzlü hizmet ve ev rahatlığını vaad ediyor. Şehrin merkezinde bulunan ve konumu ile dikkat çeken butik otel, misafirlerine kesintisiz hizmet veriyor. Turistik ve iş odaklı konaklamalar için harika bir seçenek sunan Kentpark Exclusıve'de aradığınız her şeyi bulacaksınız. 


2. BUTİK OTEL GELİYOR 

TAMAMEN modern mimariyle hazırlanan otelin terasında bir de suit oda yer alıyor. Güler yüzlü ve kaliteli hizmet anlayışı nedeniyle büyük beğeni kazanan Kentpark Exclusive'in ikinci şubesi de yaza kadar hayata geçmiş...