05 / 05 / 2024

kahta otogarı

kahta otogarı

Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, belediye tarafından yıkımına başlanan yeni otogar çalışmalarını incelemek için alana gitti

Malatya Büyükşehir Eski Otogar alanını 27 milyon TL'ye satıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Eski Otogar alanını ihale yoluyla tekrar satışa çıkardı. Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin mülkiyetindeki 10 bin 602 metrekarelik alan "Kapalı Teklif Usulü" ile satılacak.

Kocaeli Sekapark-Otogar tramvayı için geri sayım!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin seçim öncesi törenle temelini attığı Sekapark-Otogar arasındaki tramvay hattı projesinde kullanılacak, Polonya’da imal edilen rayların imalatının tamamlandığı, İzmit’e getirilmek üzere yola çıkartıldığı öğrenildi.

Suluova'ya otogar inşa edilecek!

Şehirler arası Otobüs Terminali için başlatılan hazırlık çalışmalarını yerinde inceleyen Suluova Belediye Başkanı Fatih ÜÇOK; “ İlçemizi değişime sürükleyecek projelerden biri olan otogar projesi tamamlandı" dedi

Kars'ta yapımı yarım kalan otogar kaderine terk edildi!

Kars’ta 2005 yılında dönemin Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu’nun girişimleriyle Yenişehir Mahallesi, Havaalanı Yolu üzerinde Belediye tarafından yapımına başlanan Otogar, kaderiyle baş başa bırakılarak yıkılmaya yüz tuttu.

Adıyaman Kahta'da alt yapı çalışmaları devam ediyor!

Adıyaman’ın Kahta İlçe Belediyesi tarafından ilçe genelinde başlatılan alt yapı çalışmaları Kahta ilçe Çobanlı Mahallesi’nde devam ediyor.

Malatya eski otogar alanı ihaleyle satılacak!

Malatya Büyükşehir Belediyesi mevcut haliyle köy garajı olarak kullanılan eski otogar alanını ihale yoluyla satışa çıkardı. Muhammen bedeli 27 milyon TL olan eski otogar alanının ihalesi 19 Kasım 2015 Perşembe günü gherçekleşecek

Malatya eski otogarı ihale yoluyla satışa çıkarıldı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, mevcut haliyle köy garajı olarak kullanılan eski otogar alanını ihale yoluyla satışa çıkardı.

Tokat Niksar'da yeni otogar projesi için düğmeye basıldı!

Niksar’a yakışan bir otogar projesini hayata geçirmek için gerekli girişimlerde bulunan Belediye Başkanı Özdilek Özcan, otogarın hangi muhitte yapılsın diye vatandaşların taleplerini dinliyor.

Isparta'ya Yeni Otogar için 55 parsel kamulaştırılacak!

Belediye Başkanı Günaydın, Çünür Mahallesi'nde yapılması planlanan Yeni Otogar için 55 adet parselin gerekli kamulaştırma bedelinin 10 milyon liralık kısmının İller Bankası'ndan karşılanması amacıyla Belediye Meclisi'ne başvurdu.

Soma Otogarı bitmek üzere!

Soma'nın yeni otogarında çalışmalar hızlandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, yeni otogarı 2016 yılı içerisinde açmayı planladıklarını söyledi. İşte otogar projesinin ayrıntıları...

Adıyaman'daki yeni otogar inşaatında sona gelindi!

Adıyaman'da vatandaş ve otobüs firmalarının bir çok kez şikayetleri üzerine tamamlanan yeni otogar, otobüs firma yetkililerinin yerlerine geçmesiyle yeni yerinde hizmet verecek.

Adıyaman Kahta Ulu Camii restore ediliyor!

Adıyaman’ın Kahta ilçesinin en eski camilerinden biri olan Merkez Ulu Camii'nde (Kemaliye) restorasyon çalışmaları başladı. Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından 2013 yılında restorasyon takvimine alınan cami bölümü ve minare yıkılmaya başlandı.

Soma'ya modern otogar!

Soma'nın yeni otogarında da çalışmalar hızlandı. Projenin büyük ölçüde tamamlandığına dikkat çeken Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, yeni otogarı 2016 yılı içerisinde açmayı planladıklarını söyledi.

kahta otogarı Haberi

kahta otogarı



Adıyaman İl Jandarma Alay Komutanı Albay Yusuf Yalçın ve Adıyaman İl Emniyet Müdürü Mehmet Bilici ile birlikte Kahta'ya gelen Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, Kahta Kaymakamı Metin Esen ve Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı ile birlikte belediye tarafından yıkımına başlanan yeni otogar çalışmalarını yerinde inceledi. Vali Sodan, yeni otogarın projesi hakkında Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı'dan bilgi alarak çizilen projeyi inceledi. Otogarın çok güzel olduğunu dile getiren Vali Sodan, alan olarak da çok büyük olduğunu ifade etti.


Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı da, otogar çalışmalarının devam ettiğini söyleyerek çalışmalara ara verilmeyeceğini ifade...