03 / 05 / 2024

kale altyapı çalışması

kale altyapı çalışması

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kale ilçesine 10 kilometrelik kanalizasyon ve yağmur suyu hattı yapıyor. Büyükşehir tarafından alt yapı çalışması ilçeler bazında ilk kez Kale ilçesinde başladı.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı için altyapı çalışması!

Eminönü-Alibeyköy Tramvay altyapı taşıma çalışması nedeniyle Atatürk Caddesi ile Yavuz Selim Köprüsü Kavşağı pazartesi gününden itibaren 30 gün süreyle trafiğe kapatılacak.

Gebze-Halkalı hattının çalışmasını etkileyecek hiçbir eksiklik yok!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Necdet Sümbül, "Yarın açılacak Gebze-Halkalı hattıyla ilgili iddiaların doğru olmadığını, bu hattın çalışmasını etkileyecek hiçbir eksikliğin olmadığını belirtmek istiyoruz." diye açıklama yaptı. 

Kars-Iğdır-Nahçivan demir yolu hattı için ön etüt çalışması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Kars-Iğdır-Nahçivan Demiryolu Projesi için ön etüt çalışması başlattıklarını açıkladı. 

Sivas'ta kentsel dönüşüm çalışması başlayacak!

Sivas'ta, "Kale Projesi Yatırım ve İşletme" konulu değerlendirme çalıştayı gerçekleşti. Proje ile ilgili konuşan Vali Yardımcısı Zihni Yıldızhan, bölgede kentsel dönüşüm çalışmasının olduğunu söyledi.

AUSDER'den Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi çalışması!

Intertraffic İstanbul 9. Uluslararası Altyapı, Trafik Yönetimi, Yol Güvenliği ve Park Sistemleri Fuarı dün başladı. Akıllı Ulaşım Sistemleri Derneği AUSDER, ‘Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi’ çalışmasını ilk kez fuarda tanıttı.

İzmir Karşıyaka'daki altyapı çalışmasına vatandaş tepkili!

İzmir Karşıyaka'da altyapı çalışmaları çarşıyı etkiledi. Çalışmalar çarşıdaki yollara zarar verdi. Halk olaya tepki gösterdi.

Beyoğlu ve İstiklal'de altyapı çalışması başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beyoğlu ve İstiklal Caddesi'nde altyapı, çevre düzenleme ve tramvay raylarını yenileme çalışması başlattı.

Antalya Kepez'de örnek altyapı çalışması yapılıyor!

Kepez Belediyesi, kentsel dönüşüme yönelik imar revizyonu hazırladığı mahallelerde Türkiye’ye örnek olacak bir alt yapı çalışmasını uygulamaya hazırlanıyor.

Malatya Kale'de 18 kilometrelik yol çalışması!

İlçelerde yatırım ve hizmetlerini yoğun bir şekilde sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kale ilçesinde 18 kilometrelik yol çalışması yapıyor.

Tokat Erbaa'da altyapı çalışmaları başladı!

Erbaa Belediyesi, Karşıyaka Mahallesi’nde kanalizasyon sorununun giderilmesi için altyapı çalışması başlattı. Erbaa’nın köy iken ilçe merkezine bağlanan mahallelerinden biri olan Karşıyaka Mahallesi’nde kanalizasyon alt yapı çalışması başladı.

Muğla-Kale arasındaki yol yapım çalışması TBMM'de!

Muğla Milletvekili Nurettin Demir, Muğla-Kale arasındaki yol yapım çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Demir sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Muğla-Kale arasındaki yol yapım çalışması meclise konu oldu!

Muğla Milletvekili Nurettin Demir Muğla-Kale arasındaki yol yapım çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Demir sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Antalya Kumluca'da altyapı çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kumluca Belediyesi işbirliğiyle Güzören-Karagöl yaylası yolunda asfalt öncesi altyapı çalışması başlattı.

kale altyapı çalışması Haberi

kale altyapı çalışması

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kale ilçesine 10 kilometrelik kanalizasyon ve yağmur suyu hattı yapıyor. Büyükşehir tarafından alt yapı çalışması ilçeler bazında ilk kez Kale ilçesinde başladı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin de katıldığı temel atma töreninde konuşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, " Denizli’de ne varsa Kale’ de de o olsun düşüncesiyle hareket ediyoruz” dedi.


Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından alt yapı çalışması ilçeler bazında ilk kez Kale ilçesinde başladı. Kale ilçesine 10 kilometrelik kanalizasyon ve yağmur suyu hattı yapılıyor. Yağmur suyu hattının temel atma töreni Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katılımıyla gerçekleştirildi. Törene Bakan Zeybekci’nin yanı sıra Denizli Milletvekilleri Nurcan Dalbudak, Bilal Uçar, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla ve vatandaşlar katıldı.


“Çalışmalar...