30 / 04 / 2024

İzmir Karşıyaka'daki altyapı çalışmasına vatandaş tepkili!

İzmir Karşıyaka'daki altyapı çalışmasına vatandaş tepkili!

İzmir Karşıyaka'da altyapı çalışmaları çarşıyı etkiledi. Çalışmalar çarşıdaki yollara zarar verdi. Halk olaya tepki gösterdi.



İzmir Karşıyaka'da altyapı çalışmaları  nedeniyle vatandaşların yoğun kullandığı çarşı delik deşik oldu. Vatandaşlar "Haftalardır çarşı bu durumda. Yollarımız köstebek yuvası haline geldi. Bir an önce kazılıp bırakılan yollarımızın düzeltilmesini istiyoruz" diyerek duruma tepki gösterdi. 


GÜZELBAHÇE DEĞİL GÖLBAHÇE!


Güzelbahçe 190 ve 262 sokak altyapı yetersizliği nedeniyle yine göle döndü. Vatandaşlar yağan her yağmurda sokaklarda yürümenin imkansız hale geldiğini belirterek yetkililerden çözüm istedi. Semt sakinleri, "Özellikle engelli ve yaşlılar mağdur oluyor" dedi.


"PARKIMIZ SERSERİ YUVASI OLDU"


Buca Efeler Mahallesi 209 sokak üzerinde bulunan park, uyuşturucu ve alkol alanların mekanı haline geldi. Semt sakinleri, "Parkımız ilgisizliğe terk edilmiş durumda. Her akşam burada alkol ve uyuşturucu madde kullananlar olduğunu görüyoruz. Çocuklarımız ve gençlerimizin başına kötü bir şey gelmesinden endişe ediyoruz" diye konuştu.



Yeni Asır


Geri Dön