17 / 05 / 2024

Kale Bayar İnşaat projeleri

Kale Bayar İnşaat projeleri

Kale Bayar İnşaat tarafından Osman Hamdi Bey Caddesi üzerinde yer alacak yeni projede daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Kale Bayar Çanakkale yeni projede satışlar bugün başladı.

Kale İzolasyon Yapı İnşaat Elektrik Temizlik Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale İzolasyon Yapı İnşaat Elektrik Temizlik Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Saydan tarafından kuruldu.

Kale Granit Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale Granit Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aydın Gür, Hatim Yıldırım ve Mohammed İbrahimoğlu ortaklığında kuruldu.

Öz Gümüşkale Hafriyat İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu! 

Öz Gümüşkale Hafriyat İnşaat Otomotiv Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Avcı ve Fatih Avcı ortaklığında kuruldu.

Kale Wood İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale Wood İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Temür tarafından kuruldu.

Üç Kale İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Kale İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Ulaş Gümüş tarafından kuruldu.

Bayar Asfalt Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bayar Asfalt Ve İnşaat Limited Şirketi Eyüpsultan'ta Oğuz Bayar tarafından kuruldu.

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı!

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket’inin merkez nakli Sancaktepe’de yapıldı.

Kaya Bayar Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Emlak Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Bayar Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Emlak Temizlik Ticaret Küçükçekmece’de   1 milyon TL sermaye bedeli İle  Hakan Bayar tarafından kuruldu.

Kale 53 Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale 53 Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Davut Gemici ve Deniz Beyza Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat'ın kesin mühleti uzatıldı!

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat tarafından adi konkordatodan kaynaklanan davada kesin mühlet süresü 20 Mayıs 2021'den itibaren 6 ay süreyle uzatıldı. 

Beyaz Kale Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyaz Kale Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Göker tarafından kuruldu.

Kale İnşaatçılık Dekorasyon Gıda Otomobil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale İnşaatçılık Dekorasyon Gıda Otomobil Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nesim Diler ve Tahsin Diler ortaklığında kuruldu.

Arıkale İnşaat Otomotiv Emlak Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıkale İnşaat Otomotiv Emlak Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Bayram tarafından kuruldu.

Kale Bayar İnşaat projeleri Haberi

Kale Bayar İnşaat projeleri

Çanakkale İl'inde yer alan yeni proje Kale Bayar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje toplam 12 adet bloktan oluşuyor. Satışlarının bugün başladığı projenin inşaat çalışmaları önümüzdeki günlerde başlayacak.


Yeni projedeki 1+1 daireler 63 metrekare ile 65 metrekare arasında değişirken, 2+1 daireler 100 metrekare ve 3+1 daireler 125 metrekareden oluşuyor. Proje toplam 9 bin 890 metrekare üzerinde yer alacak. 


Osman Hamdi Bey Caddesi üzerinde yer alacak olan projede 4 bin 610 metrekare alanını yeşil alan için ayırdı. Proje içerisinde oyun alanı ve otopark da bulunacak.


Yeni projede 1+1 daireler 75 bin TL' den başlıyor. 2+1 daireler 120 bin TL iken 3+1 daireler 140 bin TL olarak satışa sunuluyor. 2 etaptan oluşacak projenin 5 bloğu 2015 yaz sonunda teslim edilmesi planlanırken 7 bloğu daha sonra...