03 / 05 / 2024

kale Camsıva

kale Camsıva

Türkiye’de ilk ve tek Kale tarafından geliştirilen Camsıva, camın parlaklığı ve ışıltısını, dekoratif sıva ile buluşturarak iç ve dış mekanlara taşıyor.‘Kale Camsıva’ mekanlara canlılık katıyor...

Kale, Camsıva’nın renkli ışıltıları ile mekanlara hayat veriyor!

Türkiye’de ilk ve tek Kale tarafından geliştirilen Camsıva, camın parlaklığı ve ışıltısını, dekoratif sıva ile buluşturarak iç ve dış mekanlara taşıyor. Kale, Camsıva’nın renkli ışıltıları ile mekanlara hayat veriyor...

Kale Boya, Camsıva ile camın parlaklığını mekanlara taşıyor!

Kale Boya, Camsıva ile camın parlaklığı ve ışıltısını, dekoratif sıva ile buluşturuyor. Camsıva, içerdiği cam parçacıkları sayesinde, uygulandığı mekanlarda hareketli ve ışıltılı görüntüler yansıtıyor.

Kale, Dekor Plus'la binalar nefes alıyor!

Kale’nin yıllara meydan okuyan hazır renkli dekoratif sıva ‘Dekor Plus’ dış cepheler için dayanıklı ve estetik çözümler sunuyor.

Kale Mantostone ile mantolama sistemini yüzde 25 hafifletiyor!

Kale’nin yenilikçi ürünü ‘Mantostone’, ısı yalıtım levhası yapıştırma ve sıva harcında standartların üzerine çıkarak, mantolama sistemini yüzde 25 hafifletiyor.

Kale, brüt beton görünümlü Betonart üretmeye başladı!

Türkiye'de ilk kez Kale tarafından geliştirilen brüt beton görünümlü Betonart ile yapılar özüne dönüyor. Dekoratif sıva, yapıları dinamik ve estetik bir görünüme de kavuşturuyor.

Kale'den yeni Mantostone ısı yalıtım levhası!

KALE'NİN geliştirdiği taşyünü levhası hafif yapıştırma ve sıva harcı olan "Mantostone", yüzde 40 daha hafif ve daha düşük su emme özelliği ile Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyor.

Yeni mantolama ürünü Kale Mantostone!

Kale Grubu'nun geliştirdiği taşyünü levhası hafif yapıştırma ve sıva harcı olan Mantostone, yüzde 40 daha hafif ve daha düşük su emme özelliği ile bir ilk...

Kale Mantostone ile daha hafif ve daha dayanıklı mantolama!

Kale’nin yenilikçi ürünü Mantostone, ısı yalıtım levhası yapıştırma ve sıva harcında standartların üzerine çıkarak, daha hafif, kolay uygulama ve uzun ömürlü mantolama imkanı sunuyor.

Kalekim, ihtiyaçlarını Camsıva ile karşılıyor!

Kalekim, yapıların dekoratif ihtiyaçlarını Camsıva ile karşılıyor. Tasarımda yeni arayışları ve dekoratif ihtiyaçları karşılayan ‘Camsıva’, içerdiği cam parçacıkları sayesinde, uygulandığı mekanlarda hareketli ve ışıltılı görüntüler yaratıyor.

Kalekim Camsıva ile camın ışıltısı mekanlarda!

Kalekim Camsıva ile camın ışıltısı mekanlarda. Tasarımda yeni arayışları ve dekoratif ihtiyaçları karşılayan ‘Camsıva’, içerdiği cam parçacıkları sayesinde, uygulandığı mekanlarda hareketli ve ışıltılı görüntüler yaratıyor.

Kale Mantostone ile kusursuz mantolama!

Kale’nin yenilikçi ürünü Mantostone, ısı yalıtım levhası yapıştırma ve sıva harcında standartların üzerine çıkarak, daha hafif, kolay uygulama ve de uzun ömürlü mantolama imkanı sunuyor.

Samsun'da bir inşaatta üzerilerine sıva düşen 2 kişi yaralandı!

Kale Mahallesi Kaptanağa Sokak’taki bir iş hanının önünde bekleyen Ramazan Meral ve Sıtkı Özenç’in üzerilerine 7. kattan kurumuş sıva parçaları düştü. Üzerilerine sıva parçaları düşen 2 kişi yaralandı.

Kale yeni ürünü dekoratif sıva Betonart'ı tanıttı!

Türkiye’de ilk kez Kale tarafından geliştirilen brüt beton görünümlü Betonart ile yapılar özüne dönüyor. İç ve dış cepheler için kapsamlı çözümler sunan dekoratif sıva Betonart, yapıları dinamik ve estetik bir görünüme kavuşturuyor...

Kale Boya, yeni ürünü Kale Camsıva'yı tanıttı!

Türkiye’de ilk ve tek Kale tarafından geliştirilen Camsıva, camın parlaklığı ve ışıltısını, dekoratif sıva ile buluşturarak iç ve dış mekanlara taşıyor.‘Kale Camsıva’ mekanlara canlılık katıyor...

kale Camsıva Haberi

kale Camsıva

Türkiye’de ilk ve tek Kale tarafından geliştirilen Camsıva, camın parlaklığı ve ışıltısını, dekoratif sıva ile buluşturarak iç ve dış mekanlara taşıyor. Tasarımda yeni arayışları ve dekoratif ihtiyaçları karşılayan Camsıva, içerdiği cam parçacıkları sayesinde, uygulandığı mekanlarda hareketli ve ışıltılı görüntüler yaratıyor.


Yapı kimyasalları sektörünün lider markası Kalekim çatısı altında faaliyet gösteren Kale Boya, sektöre kazandırdığı yenilikçi ürünleriyle, tüketiciler ve profesyoneller için her alanda kapsamlı çözümler sunuyor. Kale Boya’nın, Türkiye’de ilk kez geliştirdiği, içeriğinde geri dönüşümden elde edilen cam parçacıkları bulunduran çevreci ürünü Camsıva; iç ve dış mekânlarda uygulanabilen son derece dekoratif ve kullanıma hazır, renkli sıva olarak, farklı ihtiyaçlara cevap veriyor. 


İç ve dış cephelerde, kara sıva, beton, çimento levha gibi mineral yeni yüzeylerin yanı sıra, ahşap, pleksiglas, pütürlü cam ve eski...