06 / 05 / 2024

Kale Endüstriden 800 konutluk proje

Kale Endüstriden 800 konutluk proje

Kale Endüstri Holding, yeni yatırımlar için kolları sıvadı. Artaş İnşaatla 800 konutluk bir site kurmak için proje geliştirildi. Artaş ile ayrıca Yenibosna'da iki residence inşaatı yapılacak...

Kale Endüstri Holding'in ilk konsept mağazası açıldı!

Kale Endüstri Holding'in entegre güvenlik ürünlerini bir arada sergilediği ilk konsept mağazası genel merkezinin de bulunduğu Ayazağa'daki Vadistanbul'da hizmete açıldı.

Kale, Güngören'deki ofisini Vadistanbul'a taşıdı!

Kale Endüstri Holding 39 yıldır bulunduğu Güngören’deki yönetim ofisini, 27 Nisan itibariyle Vadistanbul’a taşıdı.

Devran Yalıtım Ve Endüstri Mamülleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devran Yalıtım Ve Endüstri Mamülleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ramazan Eyin tarafından 800 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kale Endüstri Holding’in İnsan Kaynakları Direktörü Yılmaz Öztürk oldu!

Kale Endüstri Holding'in İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevine Yılmaz Öztürk atandı. Öztürk, daha önce Eczacıbaşı Yapı Grubu’nda, Türkiye ve uluslararası organizasyonlardan sorumlu İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevindeydi.

2016’nın trendini Kale belirliyor!

Yarım yüzyılı aşkın tecrübesiyle güvenliğin sembolü haline gelen Kale Endüstri Holding “Dekorasyon Kapıdan Başlar” mottosuyla 2016’nın kapı trendlerini belirleyecek farklı renk ve modeldeki Kale Çelik Kapı ürünleriyle tüketicilerle buluşuyor.

ASF Demir Çelik Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ASF Demir Çelik Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Ramazan Girgin, Ümit Kale, Emin Kale ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi'nde kuruldu.

Avrupa Konutları Kale'de metrekaresi 6 bin 451 TL'ye ofisler!

Kale Endüstri Holding’in arsası üzerinde yükselen Avrupa Konutları Kale projesi Artaş İnşaat imzasını taşıyor. Proje İstanbul’un en merkezi noktası Topkapı’da, E-5 karayolunun bitişiğinde inşa ediliyor.

Kale Endüstri Holding, 39. Yapı Fuarı'na katıldı!

Kale Endüstri Holding, inovatif, nitelikli, satana katma değer, kullanana yüksek verim sağlayan ürünlerini, 39. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da tüketici ile buluşturuyor.

Avrupa Konutları Kale'de 700 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Kale Endüstri Holding’in arsası üzerinde Artaş İnşaat imzasıyla yükselen Avrupa Konutları Kale, İstanbul’un en merkezi noktası Topkapı’da, E-5 karayolunun bitişiğinde konumlanıyor.

Kale Çelik Kapı'da bahar kampanyası başladı!

Güvenliğin Kale’si, Çelik Kapı ürünlerinde 800 TL’ye varan indirim uygulayarak dev bir kampanyaya daha imza atıyor. Nisan ayı boyunca geçerli olacak kampanya tüm Kale Çelik Kapı ürünlerini kapsayacak.

Yapı-Endüstri Merkezi, ACE of M.I.C.E Fuarı’na katılacak!

İstanbul’un merkezinde, 5 kişiden 800 kişiye kadar olan kapasitesi, esnek kullanım alanları ve mekân çözümleriyle fark yaratan Yapı-Endüstri Merkezi (YEM), 16-18 Mart 2016 tarihlerinde düzenlenecek ACE of M.I.C.E Fuarı’nda yerini alıyor.

Kale Çelik Kapı sonbahara özel kampanya!

Güvenliğin Kale’si Çelik Kapı ürünlerinde 800 TL’ye varan indirim uygulayarak dev bir kampanyaya daha imza atıyor. 1 Ekim - 22 Kasım tarihleri arasında geçerli olacak kampanya tüm Kale Çelik Kapı ürünlerini kapsayacak.

Avrupa Konutları Ataköy'de metrekaresi 10 bin 500 TL'ye ofis!

Artaş Grubu, İstanbul Yenibosna'da Kale Endüstri Holding'e ait 12 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçireceği yeni projeyi satışa çıkardı. Projedeki ofisler ise metrekaresi 10 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.

Kale Endüstriden 800 konutluk proje Haberi

Kale Endüstriden 800 konutluk proje

Cumhuriyet'in ilk sanayicilerinden olan Sadık Özgür'ün 1953 yılında temellerini attığı Kale Endüstri Holding, yeni yatırımlar için kolları sıvadı.Geçen yıl elektronik güvenlik ve alarm izleme hizmeti pazarına giren grup, inşaat sektöründe de boy gösterecek. Artaş İnşaatla 800 konutluk bir site kurmak için proje geliştirildi. Artaş ile ayrıca Yenibosna'da iki residence inşaatı yapılacak. 


Kilit sektörünün lideri geçen yıl 60'ıncı kuruluş yılını kutlayan Kale Endüstri Holding, bünyesinde bulunan 8 şirketle hem var olduğu sektörlerde, hem de gireceği yeni alanlar ile büyüme hamlesi başlattı. 


400 milyon liraya ulaşan cirosu ve 2 bine yakın çalışanı olan Holding, ürettiği kilit, kapı pencere sistemleri, çelik kapı ve kasalarla ev ve işyerlerini güvenli bir 'kale' haline getirmek için çalışıyor. Bu alandaki ihtisasına yeni ürünler de ekleyerek yan alanlara adım...