08 / 07 / 2024

Kale kalebodur serisi

Kale kalebodur serisi

Dünya yapı sektöründe trendleri belirlemeye devam eden Kalebodur, doğadaki kusursuz güzellikteki taşları, Natural Stones & Marbles serisiyle, seramik karo olarak tüketicilerin ve profesyonellerin beğenisine sunuyor...

Kale Grubu, 10 günde 8 yeni gayrimenkul şirketi kurdu!

Kale Grubu, geçtiğimiz hafta 7 yeni gayrimenkul şirketi kurmuştu. Bu şirketlere bir yenisi eklendi. Kale Grubu tarafından, Kalebodur Gayrimenkul Ticaret A.Ş. dün kuruldu. 

Kale Banyo, Smart serisi ile akılcı çözümler sunuyor!

Tüketicinin hayatını kolaylaştıran kullanışlı ve şık mekanlar yaratan Kale Banyo, Smart serisi ile akılcı çözümler sunuyor.

Kalebodur'dan yeni Uptown serisi!

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, Uptown serisini tanıttı. Kalebodur Uptown serisi sadeliğe yeni bir boyut kazandırıyor.

Kale Banyo Krea serisi ile sadelik ve şıklık banyolarınızda!

Kale Banyo Krea mobilya serisi, sadelik ve şıklığı banyolara taşıyor. Kale Banyo, yeni serisi ‘Krea’ ile sade, şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor.

Çanakkale Seramik ve Kalebodur, porselen karo seçenekleri ile UNICERA’da!

Kaleseramik, ‘UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda; Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo ve İtalyan markaları Edilcuoghi ve Edilgres’in yenilikçi ürünleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Kale Banyo Tandem armatür serisiyle banyolarda kullanım kolaylığı!

Kale Banyo, ‘Tandem’ armatür serisi ile banyo ve mutfaklarda ergonomik kullanım imkanı sunuyor.

Kalebodur'dan Luxury Marbles serisi!

Yüzyıllardır seçkin mekânları süsleyen mermerin doğal görünümü, Kalebodur’un özel üretim teknolojisi sayesinde, doğadakine eş ve en gerçekçi desenlerle seramik karolara yansıyor.

Little Big: Kale Banyo'dan dar banyolar için ferah çözüm!

Bütünsel banyo tasarımlarının en güzel örneklerini hayata geçiren Kale Banyo, yeni serisi ‘Little Big’ ile özellikle küçük ve dar banyolar için geniş ve ferah çözümler sunuyor.

Kalebodur C-Extreme serisi ile mekanlardaki görsel etkiyi zenginleşiyor!

Kalebodur’un, ahşap, traverten ve beton dokularını bir araya getirdiği ‘C-Extreme’ serisi, yarattığı sonsuzluk hissiyle mekan algısını yükseltiyor.

Kale Banyo, Zeus ile şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor!

Bütünsel banyo çözümlerinin en güzel örneklerini hayata geçiren Kale Banyo, alışılmış klasik stilin dışında tasarıma sahip yeni serisi ‘Zeus’ ile şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor.

Kale Boya Kalia serisi mekanlara dekoratif çözümler getiriyor!

ferah ve sağlıklı yaşam alanları yaratıyor. ‘İpek Mat’, ‘Mat’ ve ‘Tavan’ olmak üzere üç ayrı seçenekle sunulan ‘Kalia’ serisi, mekanlara dekoratif çözümler getiriyor

Kalebodur, Cotto Cemento serisiyle şıklığı evlere taşıyor!

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, ‘Cotto Cemento’ serisi ile Ege ve Akdeniz’in sayfiye kasabalarının şıklığını evlerinize taşıyor.

Kale Banyo Icon Maxi serisini tanıttı!

Kale Banyo, bütünsel banyo çözümlerinin en güzel örneklerinden biri olan ‘Icon Maxi’ serisi ile büyük hacimli mekanlarda son derece zarif ve kullanışlı çözümler sunuyor.

Kale kalebodur serisi Haberi

Kale kalebodur serisi

Dijital teknolojisi sayesinde farklı varyasyonlara sahip olan Natural Stones & Marbles serisi, doğal taş dokusu ve kolay temizlenebilme özelliğiyle her türlü alanda rahatlıkla kullanılabiliyor. Pietra, Crema Marfil, Zebrino ve Leccese gibi doğadaki isimlerini alan ve kaymayan mat yüzeyiyle doğal taş hissi veren Natural Stones & Marbles, 60x120, 60x60, 30x60 cm ebat seçenekleriyle, yoğun yaya trafiğine sahip dış mekanlarda kullanım kolaylığı sağlıyor.


Calacatta, Zebrino, Carrara, Limestone, Brera White, Crema Marfil, Travertino Classico, Brera Creme, Leccese Light Sand, Pietra Grey, Leccese Grey, Leccese Dark Sand, Bronze Amani, Pulpis, Eramosa, Travertino Noce, Mocha Perla, Pietra Blue renk seçenekleri sunan Natural Stones & Marbles;  yer ve duvar kaplaması olarak kullanıldığı rezidans, otel, ofis, kafe, restoran, iş merkezi, dış mekan ve alışveriş merkezi gibi mekanlara...