28 / 04 / 2024

Kale kent ödemeleri

Kale kent ödemeleri

Kale Kent ödeme seçenekleri kapsamında banka kredili ve tamamı peşin alımlarda yüzde 10 indirim avantajı sağlanıyor. Konutların satış sürecine devam edilen proje, Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortak imzası taşıyor...

Başkent Milli Emlak'tan 14.3 milyon TL'ye satılık 58 kamu konutu!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kale Emlak Müdürlüğü, Ankara İli, Çankaya İlçesinde bulunan 58 adet kamu konutunu satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 14 milyon 300 bin TL olarak belirlendi.

Başkent Milli Emlak'tan 24.7 milyon TL'ye satılık 94 kamu konutu!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kale Emlak Müdürlüğü, Ankara Sincan ve Yenimahalle'de bulunan 94 adet kamu konutunu satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 24 milyon 770 bin TL olarak belirlendi.

Başkent Emlak Konutları ödemeleri!

Başkent Emlak Konutları ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Ankara'nın Çankaya bölgesinde hayata geçirilen projede konut ve ticari alanlar bulunuyor. 

Başkent Emlak Konutları'nda taksitini seç ödemeni belirle kampanyası!

Emlak Konut tarafından Ankara Çankaya ilçesine bağlı Mühye'de hayata geçirilen Başkent Emlak Konutları'nda "Anadolu'da kolay ev sahibi olma fırsatı" kampanyası başladı. Kampanyada müşteriler taksitini seçip ödemeleri belirleyebiliyor.

3S Kale Holding, Topkapı'da yeni projeye başlayacak!

Kadıköy’de kentsel dönüşüm kapsamında projeler yapan, 3S Firuze Konakları ve Beylikdüzü’nde Kale Kent projesini hayata geçiren 3S Kale Holding’in sonraki projesi ise Topkapı’da yükselecek.

Kale Kent Evleri Beylikdüzü güncel fiyat bilgisi!

Kale Kent Evleri, Beylikdüzü'de inşa edildi. Gül İnşaat ve Liv Yapı ortaklığı ile yükselen projede daire fiyatları 380 bin TL'den başlıyor...

Kale Kent Beylikdüzü daire fiyatları!

İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan Kale Kent Beylikdüzü projesi Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale Gayrimenkul ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Kale Kent Beylikdüzü daire fiyatları 380 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Diyarbakır İçkale gecekondulardan kurtarıldı!

Diyarbakır İçkale tarihi değerine kavuşuyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi, ilçeyi gecekondulardan kurtardı. Kent yeni kimliğine sahip oluyor.

Ankara Kale Önü Meydanı düzenlemesinde sona gelindi!

Ulus Tarihi Kent Merkezi Projesi kapsamında yürütülen Kale Önü Meydanı düzenlemesinde sona gelindi. Projedeki çalışmalar 1 ay içinde tamamlanacak.

Ergazi Nevadium Batıkent ödemeleri!

Nevadium Batıkent projesinde toplamda 764 adet konut ve 7.000 metrekare dükkan alanları tasarlandı. Peki Ergazi Nevadium Batıkent ödemeleri nasıl yapılıyor?

Başkent Emlak Konutları satış fiyatları ne kadar?

Başkent Emlak Konutları satış fiyatları 396 bin TL'den başlayarak değişiyor. Başkent Emlak Konutları'nda taksit ödemeleri, teslimlerden sonra başlıyor...

Başkent Emlak Konutları fiyat ve ödemeleri!

Emlak Konut GYO tarafından Ankara Çankaya’ya bağlı Mühye’de inşa edilecek Başkent Emlak Konutları bugün basına tanıtıldı.

Kale Kent Evleri Fiyatlar!

Birinci etap hemen, ikinci etap ise bu yıl sonu teslim edilen Kale Kent Evleri'nde fiyatlar 310 bin TL'den başlıyor. Projede konut seçenekleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'den oluşuyor.

Kale kent ödemeleri Haberi

Kale kent ödemeleri

Toplam 100 bin metrekare alan üzerinde konumlanan Kale Kent ödeme seçenekleri hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. Projenin ikinci etabında 650 adet daire bulunuyor. 


Kalekent Beylikdüzü projesinin sosyal imkanları içerisinde; yüzme havuzu, otopark, çocuk oyun alanları, fitness center, sauna, çocuk oyun alanları, güvenlik yer alıyor. 


Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığıyla inşa edilen Kale Kent ödeme seçenekleri kapsamında banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Projede satış sürecine devam ediliyor. 



Kalekent 1.etap ev fiyatları!

1+1 daireler 205 bin TL'den,

2+1 daireler 351 bin TL'den,

3+1 daireler 456 bin TL'den,

4+1 daireler 670 bin TL'den başlıyor.


İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde hayata geçirilen Kale Kent ödeme seçenekleri dahilinde tamamı peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim avantajı sunuluyor. 


Kalekent 2.etap satış fiyatları!

1+1 daireler 240...