30 / 04 / 2024

Kale Kilitte son durum

Kale Kilitte son durum

Anahtarların dışarıda unutulması ise oldukça karşılaşılan bir sorun. Bu konuda bugüne kadar pek çok kişinin bu sorundan dertli olduğunu bilen kilit sektörünün lider ismi Kale Kilit, yeni bir ürünle bu soruna son veriyor.

Teras Kale'de son 7 konut! Peşin ödemelerde indirim fırsatı!

Çanakkale'de inşa edilen Teras Kale projesindeki peşin ödemelerde indirim imkanı sunuluyor. Son 7 konutun satışının devam ettiği projenin teslimlerinin Haziran'da yapılması planlanıyor. 

Van 4 şiddetinde yine sallandı! SON DAKİKA: AFAD duyurdu! 

AFAD tarafından yapılan bir son dakika açıklamasında Van'ın Başkale ilçesine 77 kilometre mesafede deprem olduğu bildirildi. Van yine sallandı. İşte detaylar...

3S Kale Topaz Residence'ta son 30 konut!

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Kale TOPAZ Residence, projesinde yer alan son 30 konut sahiplerini bekliyor.  

Van Başkale deprem konutlarında son durum ne?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Van Başkale deprem konutlarında incelemeler yaptı. Peki Van Başkale deprem konutlarında son durum ne?

3S Firuze Konakları’nda son 30 daire sahiplerini bekliyor!

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Firuze Konakları’nda yaşamanın kapılarını açmak isteyen son 30 daire sahiplerini bekliyor...

3S Firuze Konakları’nda son 85 daire sahiplerini bekliyor!

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Firuze Konakları’nda yaşamanın kapılarını açmak isteyen son sahiplerini bekliyor. Projede son 85 daire satışa sunuldu.

3S Kale Avcılar fiyat!

Toplam 523 konut ve 45 ticari birimden meydana gelen 3S Kale Avcılar Firuze Konakları 2018 yılının son çeyreğinde teslim edilecek. 3S Kale Avcılar fiyat listesi 399 bin TL'den başlıyor.

Silivri Tarihi Kale Projesi'nde son durum!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar Fatih Mahallesi Tarihi Kale Projesi'ndeki çalışmaları inceledi.

3S Kale Topkapı projesinde son durum!

3S Kale Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürün:‘3S Firuze Konakları projemizde sporun birleştirici gücüne önem verdik ve sosyal donatı alanlarımızda bolca kullandık’ dedi.Gürün Topkapı projeleriyle ilgili olarak da "Gayrimenkulde, Topkapı projemiz için de ruhsatlandırma çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Kale Banyo Icon Maxi serisini tanıttı!

Kale Banyo, bütünsel banyo çözümlerinin en güzel örneklerinden biri olan ‘Icon Maxi’ serisi ile büyük hacimli mekanlarda son derece zarif ve kullanışlı çözümler sunuyor.

TOKİ Erzurum Aşkale başvuruları yarın son!

1138 adet konutun kuralı olarak satılacağı TOKİ Erzurum Aşkale projesinde başvurular yarın sona erecek.

TOKİ Erzurum Aşkale son başvurusu 2 Eylül'de!

Toplam 138 adet daireden oluşan projede daireler 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. TOKİ Erzurum Aşkale son başvurusu 2 Eylül'de...

2016 TOKİ Erzurum Aşkale son başvuru!

Toplam 138 adet dairenin bulunduğu proje 2+1'ler için başvuru bedeli 4 bin TL. İşte 2016 TOKİ Erzurum Aşkale son başvuru...

Kale Kilitte son durum Haberi

Kale Kilitte son durum

Anahtarların dışarıda unutulması ise oldukça karşılaşılan bir sorun. Bu konuda bugüne kadar pek çok kişinin bu sorundan dertli olduğunu bilen kilit sektörünün lider ismi Kale Kilit, yeni bir ürünle bu soruna son veriyor. Bugüne kadar “güvenin adı” sloganıyla anılan Kale Kilit, son teknoloji ürünü “Kale İkaz Silindiri” ile bir ilk’e daha imza atıyor. Kapı üzerinde anahtar unutmaya son veren “Kale İkaz Silindiri”, anahtar kapı üzerinde unutulduğunda 8 ya da opsiyonel 12 saniye sonra 100 dBA şiddetinde sesle uyarıyor. Bu sayede hem mekana girerken hem de çıkarken anahtar unutmak mümkün olmazken, anahtar unutulmaya bağlı hırsızlık vakalarının önüne geçilmiş oluyor. Farklı renk tonlarında özel anahtarları olan “Kale İkaz Silindiri”, girişte ya da çıkışta anahtar kapıda unutulduğunda 30 dakika sesle uyarıyor. Bir...