03 / 05 / 2024

Kale Mantolama iletişim

Kale Mantolama iletişim

10 yıl ürün, 2 yıl uygulama garantisi sunduğu mantolama sistemi ile binaları koruma altına alan Kale Mantolama, ısıtma ve soğutma amacıyla yapılan harcamaları azaltarak yüzde 50’ye varan tasarruf sağlıyor.

Kale Grubu Daire Kartal iletişim!

Kale Grubu Daire Kartal iletişim için 0212 371 52 53 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Rezidans konseptinde dizayn edilen proje 28 katlı tek blok halinde yükselecek.

Topkapı Avrupa Konutları Kale iletişim bilgileri telefon!

Toplam 599 tane dairenin yer aldığı projede dükkan alanları 100 metrekareden başlıyor. Topkapı Avrupa Konutları Kale iletişim bilgileri telefon numarası 444 38 25 olarak belirlendi.

Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ iletişim bilgileri!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje toplam 37 bin metrekare arsa alanında hayata geçiriliyor. Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 38 25 olarak belirlendi.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale iletişim bilgileri!

Toplam 37 bin metrekare arsa alanında hayata geçirilen projede 599 tane daire yer alıyor. Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 38 25 olarak belirlendi.

Zeytinburnu Avrupa Konutları Kale iletişim!

Toplam 37 bin metrekare arsa alanında hayata geçirilen Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat imzası taşıyor. Zeytinburnu Avrupa Konutları Kale iletişim için 444 38 25 satış ofisi telefon numarası ile irtibata geçebilirisiniz.

Avrupa Kale Konutları iletişim bilgileri!

İstanbul'un Zeytinburnu ilçesine bağlı Cevizlibağ bölgesinde yükselen projede dükkan alanları 100 metrekareden başlıyor. Avrupa Kale Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 38 25 olarak belirlendi.

Topkapı Avrupa Kale Konutları satış ofisi iletişim!

9 blok şeklinde hayata geçirilen projede toplan 599 adet daire yer alıyor. Topkapı Avrupa Kale Konutları satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 38 25 olarak belirlendi.

Avrupa Konutları Kale Topkapı satış ofisi iletişim!

Avrupa Konutları Kale Topkapı satış ofisi iletişim için 444 38 25 telefon numarasını arayabilirsiniz. Daire fiyatları 641 bin TL'den başlangıç gösteren proje 37 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat iletişim!

Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat iletişim için 444 38 25 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatları 641 bin TL'den başlangıç gösteren proje İstanbul Cevizlibağ'da hayata geçiriliyor.

Topkapı Avrupa Konutları Kale satış ofisi iletişim!

Topkapı Avrupa Konutları Kale satış ofisi iletişim için 444 38 25 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatları 641 bin TL'den başlangıç gösteren proje 37 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ iletişim!

2014 yılının Kasım ayında inşa çalışmaları başlayan projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 38 25 olarak belirlendi.

Artaş Avrupa Konutları Kale iletişim!

Daire büyüklüklerinin 77 metrekareden başladığı projede toplam 599 adet daire yer alıyor. Artaş Avrupa Konutları Kale iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 444 38 25 olarak belirlendi.

Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale iletişim!

10 kat şeklinde yükselen projede ofis fiyatları konum ve alanlarına göre değişiklik gösteriyor. Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 38 25 olarak belirlendi.

Kale Mantolama iletişim Haberi

Kale Mantolama iletişim

Isı yalıtımının ancak kaliteli malzemelerle sağlandığını belirten Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Düşük kaliteli ucuz ürünler, yalıtım sağlayamadığı gibi getirdiği ek maliyetlerle bütçeye daha çok zarar veriyor” dedi. 


Yenilikçi ürünleriyle tüketicilere ve sektör profesyonellerine çözümler sunan Kale Mantolama, ‘EPS’ ve ‘Taşyünü’ ile 10 yıl ürün, 2 yıl uygulama garantisi sunarak Türkiye’de bir ilke imza attı. Kale Mantolama, uygulama süresine ilave olarak 2 yıl kullanım sürecini kapsayan sigorta ile uygulama sonrası montaj ve işçilik nedeniyle meydana gelebilecek hasarlara karşı da güvence sunuyor. 


Düşük kaliteli ucuz yalıtım bütçeye daha çok zarar veriyor

Isı yalıtımında, sistemin bütün olarak performansına önem verdiklerini vurgulayan Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Binalarımızı her türlü iklim ve olumsuz hava koşullarına karşı koruyarak enerji tasarrufu sağlayan ısı yalıtımı ancak Avrupa standartlarına...