03 / 05 / 2024

Kale Parke serisi

Kale Parke serisi

Kale Parke, laminat parke dünyasında devrim yaratan patentli Ses Azaltıcı Sistem’iyle sunduğu Metropolitan (S.A.S.) serisi ile, yukarı yansıyan sesi yüzde 50, aşağı iletilen sesi ise yüzde 30 oranında azaltıyor...

Kale Banyo, Smart serisi ile akılcı çözümler sunuyor!

Tüketicinin hayatını kolaylaştıran kullanışlı ve şık mekanlar yaratan Kale Banyo, Smart serisi ile akılcı çözümler sunuyor.

Kale Banyo Krea serisi ile sadelik ve şıklık banyolarınızda!

Kale Banyo Krea mobilya serisi, sadelik ve şıklığı banyolara taşıyor. Kale Banyo, yeni serisi ‘Krea’ ile sade, şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor.

Peli Parke, Golden Serisi'yle çıtayı yükseltiyor!

Vezirköprü Orman Ürünleri Grubu markası olan Peli Parke, Golden Serisi'yle çeşit yelpazesini genişletiyor.

AGT, Concept Parke Serisi ile baharı evinize taşıyor!

Yaşam alanlarına özel ahşap çözümler sunan AGT, yeni “Concept Parke Serisi” ile dikkat çekiyor. Doğanın güzelliğinden ve ağaçların dokusundan birebir ilham alınarak tasarlanan seri, evinizde bahar havası estirecek.

Kale Banyo Tandem armatür serisiyle banyolarda kullanım kolaylığı!

Kale Banyo, ‘Tandem’ armatür serisi ile banyo ve mutfaklarda ergonomik kullanım imkanı sunuyor.

Little Big: Kale Banyo'dan dar banyolar için ferah çözüm!

Bütünsel banyo tasarımlarının en güzel örneklerini hayata geçiren Kale Banyo, yeni serisi ‘Little Big’ ile özellikle küçük ve dar banyolar için geniş ve ferah çözümler sunuyor.

Kale Banyo, Zeus ile şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor!

Bütünsel banyo çözümlerinin en güzel örneklerini hayata geçiren Kale Banyo, alışılmış klasik stilin dışında tasarıma sahip yeni serisi ‘Zeus’ ile şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor.

Kastamonu Entegre’den yeni parke serisi: Boutique!

Kastamonu Entegre, ileri teknoloji ile üretilen ve estetik görünümleriyle ön plana çıkan markalarına bir yenisini ekliyor; Boutique. Antibakteriyel özelliği ile fark yaratan lack yüzeyli parke serisi, yaşam alanlarında hijyen sağlıyor.

Kale Boya Kalia serisi mekanlara dekoratif çözümler getiriyor!

ferah ve sağlıklı yaşam alanları yaratıyor. ‘İpek Mat’, ‘Mat’ ve ‘Tavan’ olmak üzere üç ayrı seçenekle sunulan ‘Kalia’ serisi, mekanlara dekoratif çözümler getiriyor

Kale Banyo Icon Maxi serisini tanıttı!

Kale Banyo, bütünsel banyo çözümlerinin en güzel örneklerinden biri olan ‘Icon Maxi’ serisi ile büyük hacimli mekanlarda son derece zarif ve kullanışlı çözümler sunuyor.

Kale, Crate serisiyle banyolara doğallık katıyor!

Yalın ve fonksiyonel tasarımlarını ahşap yüzeyle buluşturan Kale, bu yaklaşımla geliştirdiği ‘Crate’ serisi ile banyolara doğallık katıyor.

AGT, Natura Parke Serisi ile dikkat çekiyor!

Yaşam alanlarına özel ahşap çözümler sunan AGT, yeni laminat parke koleksiyonu “Natura Parke Serisi” ile dikkat çekiyor. Doğanın güzelliğinden ve canlanmasından ilham alan AGT, doğal malzemeleri kullanarak Natura Parke Serisi’ni yarattı.

Kale Waterfall şelale akışlı serisi ile banyolarda doğal atmosfer yaratıyor!

Kale, özel olarak tasarlanan ucu ile berrak bir şelale akışı sağlayan ‘Waterfall’ armatür serisi ile banyolarda doğal bir atmosfer yaratıyor. Kale’nin ‘Waterfall’ serisi armatürleri, 5 yıl garanti kapsamında satışta.

Kale Parke serisi Haberi

Kale Parke serisi

Rustik dokusu ve doğal ahşaba mükemmel benzerliği ile öne çıkan Metropolitan (S.A.S.), sade çizgileri farklı bir dizayn ile birleştirerek yıllarca güzelliğinden bir şey kaybetmeyen kalıcı mekanlar yaratıyor. Bakımı ve temizliği son derece kolay olan Metropolitan (S.A.S.), Ses Azaltıcı Sistem (S.A.S.) teknolojisi sayesinde laminat parkeden gelen sizi ve komşularınızı rahatsız edici sesleri (yukarı yansıyan sesi yüzde 50, aşağı iletilen sesi yüzde 30) azaltıyor. Böylece, yalıtım işlevi gören Metropolitan (S.A.S.), farklı bir izolasyon malzemesi kullanmaya gerek kalmadan, ihtiyaç duyulan sessizliği ve doğal güzelliği, hem ticari alanlara hem de yaşam alanlarına taşıyor. 


“Antik Karaağaç”, “Bonanza”, “Bongassi”, “Meşe Arizona”, “Meşe Riviera”, “Meşe Toscana” renk seçenekleriyle üretilen yenilikçi seri, lüks konut, konut, ofis, mağaza, otel ve hastaneler için ideal Metropolitan (S.A.S.), Alman Entwicklungs - und...