06 / 05 / 2024

Kale Seramik 2015 ürünleri

Kale Seramik 2015 ürünleri

Seramik sektöründe Türkiye'nin önde gelen markası Kaleseramik 400'ü aşkın ihracat noktalarıyla toplamda 100 ülkede satış yaparak alanında öncülük yapıyor..

Kale Grubu, fabrika yatırımına başlıyor!

Avrupa’nın 5’inci, dünyanın ise 15’inci büyük seramik karo üreticisi konumunda bulunan Kale Grubu, yeni şirket satın alımı veya yeni fabrika yatırımları hayata geçirmeyi planlıyor.

Kale Grubu 63’üncü yılını kutladı!

Kale Grubu’nun “63’üncü Kuruluş Yıl Dönümü” ve geleneksel “Seramik Bayramı” grubun üretildiği Çanakkale’nin Çan ilçesinden uzaktan erişimle kutlama yapıldı.

İnşaat sektörü durgunlaşsa da 1,4 milyon adet konut satıldı!

Kale Seramik Genel Müdür Yardımcısı Orbay, "Türkiye'de şunu göz ardı etmemek lazım; inşaat sektörü her ne kadar durgunlaşsa da 1,4 milyon adet konut satıldı 2018'de. Bu iyi bir rakam..." dedi...

Kale Grubu savunma ve havacılık sektörlerinde de faaliyet gösteriyor!

Seramik sektörünün öncülerinden Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur, “Seramikle topraktan başladığımız yolculuk savunma ve havacılıkla gökyüzüne taşındı." dedi.

Çanakkale Seramik ve Kalebodur, porselen karo seçenekleri ile UNICERA’da!

Kaleseramik, ‘UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda; Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo ve İtalyan markaları Edilcuoghi ve Edilgres’in yenilikçi ürünleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Kale Banyo, SmartHijyen teknolojisi ile yeni bir dönem başlatıyor!

Kaleseramik, UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda yenilikçi ürünleri ile fark yaratıyor.Kale Banyo, SmartHijyen teknolojisi ile yeni bir dönem başlatıyor.

Kale Grubu, sinterflex fabrikasının temelini attı!

Kale Grubu, 59. Kuruluş Yıldönümü ile Geleneksel Seramik Bayramı etkinlikleri kapsamında yeni granit fabrikası ve duvar karosu masse hazırlık tesislerinin açılışını gerçekleştirirken, sinterflex fabrikasının temelini attı.

Ege Seramik, 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2015 listesinde 12. sırada!

Her yıl İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından hazırlanan “ Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2015” listesi açıklandı. Ege Seramik, bir önceki yıla göre, 12 sıra yükselerek başarı grafiğini yukarılara taşıdı.

3S Kale Holding'in basın toplantısı 2 Haziran'da!

Türkiye’nin önde gelen markalarından biri olan 2015 yılında kurulmuş olan 3S Kale Holding A.Ş.'nin basın toplantısı 2 Haziran günü saat 11:00'da gerçekleşecek.

Kaleseramik dünyanın 12'nci seramik karo üreticisi!

Kale Yapı Başkan Yardımcısı Derya Ercan: " Kaleseramik, bugün Avrupa’nın 3'üncü, dünyanın 12'nci büyük seramik karo üreticisi olmayı başarmış bir Türk şirketi " şeklinde konuştu.

Bien Seramik, En İyi Banyo Tasarımı Ödülü'nün sahibi oldu!

Dünyada 25 ülkede yayınlanan Elle Decoration Dergisi’nin düzenlediği EDIDA (Elle Decor International Design Awards) isimli yarışmanın 2015 yılına ait ödülleri sahiplerini buldu. Banyo kategorisinde kazanan Bien Seramik oldu.

Kale Grubu Pakistan'da fabrika açacak!

Türk şirketlerinin yeni gözdesi Pakistan'a bir dev daha giriyor. Kale Grubu, Anadolu ve Zorlu Holding'in ardından Pakistan'a yatırım yapma kararı aldı. Şirket, Pakistan'a seramik fabrikası kurmaya hazırlanıyor.

TOKİ Erzurum Aşkale konut belirleme kurası 2015!

TOKİ Erzurum Aşkale konut belirleme kurası 2015 kapsamında 543 adet daire satışa çıkarılıyor. Proje Erzincan-Aşkale Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde hayata geçiyor.

Kale Seramik 2015 ürünleri Haberi

Kale Seramik 2015 ürünleri

Türkiye'de seramik sektörünün kuruluşuna öncülük eden ve bu alandaki yatırım lan ile dünya devi haline gelen Kaleseramik; Avrupa'nın 3'üncü, dünyanın 12'nci büyük seramik karo üreticisi olmayı başarmış bir Türk şirketi olarak büyümeye devam ediyor. 66 milyon metrekare yıllık üretim kapasitesi ile tek alanda üretim yapan dünyanın sayılı büyük seramik kuruluşularından Kaleseramik olarak, sektörde liderliğimizi koruyan şirket Türkiye'de yüzde 29 pazar payıyla, en yakın rakibinin 3 katı büyüklüğe sahip. 

Sektöre 'yenilik' ve 'farklılık' getiren pek çok uygulamamızla, pazar payımızı ve ihracatımızı artırarak piyasada açık ara önde olmayı sürdüren yeni mağazacılık anlayışıyla, yurtiçi ve yurtdışındaki mağazalar zincirine önemli halkalar ekleyerek 2014 yılını yüzde 13'lük bir büyüme ile tamamladı. 


"Fincuoghi şirketini, 2011 yılında satın almamızla Avrupa pazarındaki etkimizi arttırdık." Kaleseramik olarak, İtalya'nın 10 büyük...