30 / 04 / 2024

kale seramik altın çekül ödül

kale seramik altın çekül ödül

Yapı Endüstri Merkezi (YEM) tarafından bu yıl 23. kez düzenlenen 'Altın Çekül Yapı Ürünü Ödülü 2015', Kale'nin oldu. Kale ödülünü ince kesitli vitrifiye serisi 'Smart Edge' ile aldı.

Erzurum Aşkale TOKİ Alt Gelir başvuruları!

Erzurum Aşkale TOKİ Alt Gelir başvuruları başladı ve devam ediyor. Fiyatların 96 bin 650 TL'den başladığı projede 17 konut satışta.

Erzurum Aşkale TOKİ alt gelir grubu başvuruları!

Konut fiyatlarının 96 bin 650 TL'den başladığı projede 17 adet konut satışa çıkarıldı. Erzurum Aşkale TOKİ alt gelir grubu başvuruları 27 Haziran gününde başlayacak.

Kale'ye Altın Örümcek Web Ödülleri’nden üç ödül geldi!

Kale, bu yıl 13’üncüsü düzenlenen ‘Altın Örümcek Web Ödülleri’nde, her kullanıcının kendi banyosunu tasarlayabildiği ‘Kale360.com’ ve ‘Kale.com.tr’ web sitesi ile üç ödül birden kazandı.

Kale Seramik Vakfı, Çanakkale'deki okulları yeniliyor!

Kale Seramik Vakfı’nın (KSV) ‘İlk İşim Okullarda Değişim’ projesi kapsamında Çan’da Meslek Edindirme Kursunu bitiren ustalara sertifikaları Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay tarafından verildi.

Altın Çekül Yapı Ürünü Ödülü Kale Smart Edge'in oldu!

Yapı Endüstri Merkezi (YEM) tarafından bu yıl 23. kez düzenlenen 'Altın Çekül Yapı Ürünü Ödülü 2015', Kale'nin oldu. Kale ödülünü ince kesitli vitrifiye serisi 'Smart Edge' ile aldı.

Kale’nin Smart Edge serisi Altın Çekül ödülü aldı!

Banyolarda akılcı çözümler sunan Kale’nin, ‘smart’ yaklaşımıyla hayata geçirdiği ince kesitli lavabo serisi ‘Smart Edge’, Türkiye yapı sektörünün en iyi ürün ödülü ‘Altın Çekül’e layık görüldü.

Kale Seramik Blokları'nda 1 milyon 250 bin TL'ye daire!

İstanbul Beşiktaş İlçesi'nde yer alan Kale Seramik Blokları'nda yer alan daire İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından 17 Şubat 2015 günü saat 10:30 ile 10:40 arasında ihale ediliyor.

Altın Örümcek’ten Kaleseramik’e 2 ödül birden!

İnternet alanındaki en prestijli ödüllerden biri olan Altın Örümcek’te, 2013 yılının en iyi ‘Perakendecilik Mağazacılık’ ve ‘Üretim/Sanayi’ ödülleri www.kale.com.tr web sitesi ile Kaleseramik’in oldu.

Kıymetli Taşlar Piyasası’na 1.600 ton altın saklama kapasiteli çelik kale yapılıyor!

İstanbul altın üssü olmak için kolları sıvadı. Yenibosna’da Kuyumcukent’in yanına kurulacak yeni Kıymetli Taşlar Piyasası’nın içine 1.600 ton altın saklama kapasiteli çelik kale yapılıyor

Kale, Türk yapı sektörünün en iyi ürün ödülü Altın Çekül’ü aldı!

Banyo ürünleri sektörünün akılcı çözümler üreten deneyimli markası Kale, Türk yapı sektörünün en iyi ürününün seçildiği ‘Altın Çekül Yapı Ürün Ödülü’nü, 37. Yapı Fuarı’nın açılışında düzenlenen törenle aldı.

Kale, Türk yapı sektörünün en iyi ürün ödülü Altın Çekül 2014'ü kazandı!

Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) tarafından bu yıl 22. kez düzenlenen, Türk yapı sektörünün en önemli ödüllerinden Altın Çekül Yapı Ürün Ödülü 2014’e, bütünsel tasarım anlayışı ile kullanıcıların beğenisine hitap eden Kale layık görüldü...

Kale Grubu Cersaie Fuarı’nda yeni seramik koleksiyonlarını sergiledi!

Türkiye seramik sektörünün lideri Kale Grubu, İtalya ’nın Bologna kentinde 23-27 Eylül 2013 tarihlerinde düzenlenen Cersaie ’de, en yeni seramik koleksiyonları ile banyo tasarımlarını sergiledi.

Muş'ta vatandaşlar altın bulmak için evlerinin altını kazdı!

TOKİ tarafından Muş Merkez Kale Mahallesi'nde başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesi öncesi bazı vatandaşlar evlerinin altını kazıp altın aramaya başladı..

kale seramik altın çekül ödül Haberi

kale seramik altın çekül ödül

(YEM) tarafından bu yıl 23.kez düzenlenen 'Altın Çekül Yapı Ürünü Ödülü 2015', Kale'nin oldu. Kale ödülünü ince kesitli vitrifiye serisi 'Smart Edge' ile aldı. Ödülü, 38. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul'un açılışında düzenlenen törenle alan Kale Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bahadır Kayan, "Kale olarak, 'smart' yaklaşımıyla ürettiğimiz çevreci, estetik ve fonksiyonel banyo ürünlerimizle, tüketicilere dost çözümler sunmaya devam edeceğiz" dedi. 

Serinin inovatif ve bilime dayalı bir ürün olduğunu da söyleyen Kayan, "Smart Edge' ailesi, ebat ve şekil bazmda kısa sürede daha da genişleyecek"...