06 / 05 / 2024

kale seramik doğaltaş

kale seramik doğaltaş

Doğal taştaki geniş ürün gamını cam mozaikle zenginleştirerek sıra dışı ve özgün yaşam alanları yaratan Kale Cam Mozaik, doğal taş ve camın göz alıcı birlikteliğiyle ortaya çıkardığı Nature serisi ile camın büyüsünü mekanlara taşıyor.

Saadet Doğaltaş İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Saadet Doğaltaş İnşaat Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Allahverdi tarafından kuruldu.

Ceyhan Bağcı'dan MAG Business’a özel röportaj

ONYX Doğaltaş ve İnşaat Ltd. şirketinin kurucusu Ceyhan Bağcı, dünyanın en büyük projelerine uzanan başarı yolculuğunu MAG Business’a verdiği özel röpartajında anlattı.

Türk mermercilere Çin'de gözaltı!

150 Türk mermer firmasının katılım gösterdiği Xiamen Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nda Türk mermerciler büyük şok yaşadı. Çinli polisler tarafından 3 şirketin 4 yetkilisini dün sabah 06.00’da kaldıkları otelde gözaltına alındı.

İnşaat sektörü durgunlaşsa da 1,4 milyon adet konut satıldı!

Kale Seramik Genel Müdür Yardımcısı Orbay, "Türkiye'de şunu göz ardı etmemek lazım; inşaat sektörü her ne kadar durgunlaşsa da 1,4 milyon adet konut satıldı 2018'de. Bu iyi bir rakam..." dedi...

Asır Mozaik Karo Ve Doğaltaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asır Mozaik Karo Ve Doğaltaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Resul Cengiz ve Nurşen Akkurt ortaklığında kuruldu. 

Stoneland Doğaltaş Yapı Malzemeleri ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stoneland Doğaltaş Yapı Malzemeleri ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi 15 bin TL sermaye ile bugün Şenal Kaya tarafından kuruldu. 

İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı başladı!

23. Marble-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, Fuar İzmir’de törenle açıldı.Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, açılışta doğaltaş ocak işletme ruhsatları ile ilgili açıklama yaparak, 215 ruhsatın onaylandığını belirtti.

Decovita Seramik, Bozüyük OSB'de üretime başladı!

Decovita Seramik, son teknolojiyle kurulan fabrikasıyla birlikte ithalat yapan firmadan üretici firma konumuna geçti. Decovita Seramik, doğal taş desenlerini özel tekniklerle sırlı porselen seramiklerin üzerine basarak kaliteli ürünler sunuyor.

İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 22 Mart'ta başlıyor!

23. Marble- Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı İzmir'de gerçekleşecek. 22-25 Mart tarihleri arasında düzenlenecek fuara 47 firma katılım gösterecek.

Kale Boya'dan her iklim koşuluna dayanıklı boya!

Kale Boya, doğadan esinlenerek hayata geçirdiği dış cephe boyaları her türlü iklim koşullarına karşı dayanıklı olup Performa+ ile binaları koruma altına alıyor. Performa+, 2.5 ve 15 litrelik ambalajlarda satışa sunuluyor.

Ege Seramik, Spring 2016 koleksiyonunu müşterileri ile paylaştı!

Amerika’nın en büyük ve en önemli seramik karo ve doğal taş fuarı olan Coverings Fuarı, Nisan ayında Chicago’da gerçekleştirildi. 40'tan fazla ülkeden katılımcının olduğu fuarda dünyanın en yenilikçi seramik ve doğaltaş ürünleri tanıtıldı.

Yurtbay Seramik, ABD'deki Coverings Fuarı’na katılacak!

Yurtbay Seramik, doğal taş sektöründe 3,4 milyar dolarlık ithalat değeri ile dünyadaki en büyük pazar olan ABD’nin en büyük fuarı konumundaki Coverings Fuarı’na katılacak.

Xiamen Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'na Egeli ihracatçılardan yoğun ilgi!

Egeli ihracatçılar, dünyanın en önemli organizasyonlarından olan Xiamen Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'nda 79 firma ile şov yaptı. Bu yıl 16. kez düzenlenen fuar yoğun ilgi gördü.

kale seramik doğaltaş Haberi

kale seramik doğaltaş

Doğal taştaki geniş ürün gamını cam mozaikle zenginleştirerek sıra dışı ve özgün yaşam alanları yaratan Kale Cam Mozaik, Nature serisiyle şık ve seçkin mekanlar için estetik çözümler sunuyor. Kale’nin, tek ya da karışık renk seçeneklerinden oluşan cam mozaiklerle parlak ve göz alıcı yüzeyler yarattığı Nature; sütun kaplamaları, banyo, mutfak uygulamaları gibi farklı alanlarda, fonksiyonel ve dekoratif yüzey kaplama malzemesi olarak özellikle tercih ediliyor. 


Tasarımcı ve profesyonellere yeni seçenekler

Kale Cam Mozaik, modüler uygulama olanağı bulunan ve seramikle son derece uyumlu Nature serisi sayesinde tasarımcı ve profesyoneller için yeni kapılar açıyor. File ölçüsü 29.7x30.5 cm, 30x30 cm, 29.7x30 cm, 30x30.5 cm, 30x30.6 cm olan Nature serisi; 0.8 cm kalınlığında, “doğal taş, cam ve paslanmaz çelik” mozaiklerin karışımından oluşuyor. Camın büyüsünü şık mekanlara...