07 / 05 / 2024

Kale Seramik ürünleri

Kale Seramik ürünleri

Banyolarda akılcı çözümler sunan Kale’nin, ‘smart’ yaklaşımıyla hayata geçirdiği ince kesitli lavabo serisi ‘Smart Edge’, Türkiye yapı sektörünün en iyi ürün ödülü ‘Altın Çekül’e layık görüldü.

Kale Seramik 100 ülkede satış yapıyor!

Seramik sektöründe Türkiye'nin önde gelen markası Kaleseramik 400'ü aşkın ihracat noktalarıyla toplamda 100 ülkede satış yaparak alanında öncülük yapıyor..

Kale, Eternal serisi ile banyolarda sonsuz mekan ve zaman yaratıyor!

Banyoların şık göründüğü kadar ihtiyaçlara da cevap vermesi gerektiğinden yola çıkarak Eternal serisini üreten Kale, kullanılan alanın boyutlarına ve birbirlerine uyumlu modüler sistemler sayesinde banyolarda sınırları kaldırıyor.

Kale Seramik Piri Reis sergisini Çanakkale'de açtı!

Kale Grubu, ünlü Türk denizci Piri Reis'in dünya kültürel mirasının önemli varlıkları arasında gösterilen 1513 tarihli Dünya Haritası'nın yer aldığı sergiyi, seramik eserlerle birlikte Çanakkale'de ziyarete açtı...

Aldeni İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldeni İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Kale tarafından kuruldu.

Kale Wood İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale Wood İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Temür tarafından kuruldu.

Bayser Seramik Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayser Seramik Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bayram tarafından kuruldu.

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Libadiye Şubesi açıldı!

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Semih Karakurt tarafından kuruldu.

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi açıldı!

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Semih Karakurt tarafından kuruldu.

Trio Seramik ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Trio Seramik ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Kale ürünleri artık Hepsiburada’da!

Türkiye'de seramik sektöründe hizmet veren Kaleseramik'in ürünleri artık Hepsiburada’da satışa sunuluyor.

Kristal Mozaik Ve Seramik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kristal Mozaik Ve Seramik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Talha Mutlu tarafından 80 bin TL sermaye ile 8 Eylül 2017'de kuruldu.

Hira Seramik Toprak Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hira Seramik Toprak Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mümin Kapçak tarafından 50 bin TL sermaye ile 29 Haziran 2015 tarihinde Kağıthane'de kuruldu.

Bahadır Kayan: Kaleseramik ürünleri ilhamımız insan konsepti taşıyor!

Çanakkale Seramik, İtalya'da satın aldığı Edilcoughi ve Edilgres markalarıyla, uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri haline gelen Kaleseramik; teknoloji ve tasarım odaklı ürünleri ile UNICERA'da fark yarattı.

Kale Seramik UNICERA'da stand açacak!

Kale Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bahadır Kayan, yeni ürünlerini UNlCERA'da "İlhamımız İnsan" konseptiyle sergileyeceklerini söyledi.

Kale Kilit ürünleri Almanya BAU Fuarı'nda!

Kale Kilit, en son teknolojiye sahip ürünlerini Almanya’nın Münih kentinde 19 - 24 Ocak 2015 tarihleri arasında düzenlenen BAU 2015 Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sergiledi.

Ege Seramik sırlı granit ürünleri yaz mevsimini karşılıyor!

Birbirinden farklı dokuları ve ürünleri ile ürün yelpazesini her geçen gün genişleten Ege Seramik havuz kenarlarına özel ürünlerini hedef kitlesi ile buluşturuyor. Ege Seramik sırlı granit ürünleri yaz mevsimini karşılıyor.

Kale Seramik ürünleri Haberi

Kale Seramik ürünleri

Yapı Endüstri Merkezi (YEM) tarafından bu yıl 23. kez düzenlenen, Türk yapı sektörünün en prestijli ödülü ‘Altın Çekül Yapı Ürünü Ödülü 2015’, ince kesitli vitrifiye serisi ‘Smart Edge’ ile Kale’nin oldu. Yapı malzemesi alanında yeni teknoloji ve ürünleri destekleyerek sektörün gelişimine katkıda bulunan YEM’in düzenlediği, Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinde görev yapan akademisyenlerden oluşan seçici kurul tarafından, 2015 yılının en iyi ürünü ‘Smart Edge’ seçildi. 


‘Altın Çekül Yapı Ürünü Ödülü’nü, 38. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’un açılışında düzenlenen törenle  alan Kale Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bahadır Kayan, “Kale olarak, ‘smart’ yaklaşımıyla ürettiğimiz çevreci, estetik ve fonksiyonel banyo ürünlerimizle, tüketicilere dost çözümler sunmaya devam edeceğiz” dedi. 


İnovatif yaklaşımla yapı sektörünün ‘Oscar’ına layık görüldük

‘Smart’ ailesinin yeni üyesi ‘Smart Edge’ lavaboların, çevreye ve insana...