19 / 05 / 2024

Kale Seramik UNICERA'da stand açacak!

Kale Seramik UNICERA'da stand açacak!

Kale Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bahadır Kayan, yeni ürünlerini UNlCERA'da "İlhamımız İnsan" konseptiyle sergileyeceklerini söyledi.



Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale'nin yanı sıra İtalya'da satın aldığı Edilcoughi ve Edilgres markalarıyla, uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri haline gelen Kaleseramik; UNlCERA'da teknoloji ve tasarım odaklı ürünleri ile yer alacak. 


İtalyan Mimar Paolo Cesaretti ve Kaleseramik Konsept Tasarım Ekibi'nin ortak çalışması ile hazırlanan 750 metrekarelik stantta Kaleseramik'in yeni ürünleri, fuarda "İlhamımız İnsan" konseptiyle sergilenecek. Stantta oluşturulan rahat dolaşım alanları sayesinde, en yeni ürün ve serilerin alternatif kullanım alanlarından örneklere yer veriliyor. Yaşam tarzları dikkate alınarak, 'Moda tutkunu', 'Aile', 'Yönetici', 'Çevreci', 'Tasarımcı' ve 'Sanatsever' kategorileriyle özel alanların oluşturulduğu stantta, tüketicilerin farklı ihtiyaçlarına yönelik estetik çözümler sunuluyor. 


Kale Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bahadır Kayan, "Avrupa'da 3'üncü, dünyada ise 12'nci sırada yer alan Kaleseramik, farklı yaşam tarzlarına özel tasarımlarıyla birlikte, trendleri belirleyen çevreci ürün ve uygulamalarla ilklere imza atmaya devam ediyor" dedi. 


'AHŞAP GÖRÜNÜMLÜ ÜRÜN TRENDİ YAYILIYOR'

 UNlCERA'da seramik ile birlikte en yeni banyo tasarımlarını tüketicilerle buluşturduklarını vurgulayan Kayan, son yıllarda doğal ahşap görünümlü ürün trendinin dünya genelinde yayıldığına dikkat çekti. 

Kayan şöyle konuştu: "İnovatif ürünlerimizle konumumuzu güçlendirip, bu eğilimin en güzel örnekleriyle oluşturduğumuz 'Seramik Parke' ürün grubunu, dünya pazarına sunuyoruz. Dijital teknolojiyle ürettiğimiz Çanakkale Seramik markalı doğal ahşap görünümlü seramiklerin, konutlardaki kullanımının daha da artacağına inanıyoruz." 


Habertürk Ek


Geri Dön