02 / 05 / 2024

Kale Seramik Vakfı son durum

Kale Seramik Vakfı son durum

Kale Seramik Vakfı’nın (KSV) ‘İlk İşim Okullarda Değişim’ projesi kapsamında Çan’da Meslek Edindirme Kursunu bitiren ustalara sertifikaları Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay tarafından verildi.

Kale Grubu, fabrika yatırımına başlıyor!

Avrupa’nın 5’inci, dünyanın ise 15’inci büyük seramik karo üreticisi konumunda bulunan Kale Grubu, yeni şirket satın alımı veya yeni fabrika yatırımları hayata geçirmeyi planlıyor.

Kale Grubu 63’üncü yılını kutladı!

Kale Grubu’nun “63’üncü Kuruluş Yıl Dönümü” ve geleneksel “Seramik Bayramı” grubun üretildiği Çanakkale’nin Çan ilçesinden uzaktan erişimle kutlama yapıldı.

İnşaat sektörü durgunlaşsa da 1,4 milyon adet konut satıldı!

Kale Seramik Genel Müdür Yardımcısı Orbay, "Türkiye'de şunu göz ardı etmemek lazım; inşaat sektörü her ne kadar durgunlaşsa da 1,4 milyon adet konut satıldı 2018'de. Bu iyi bir rakam..." dedi...

Malatya Kale Kaymakamlığı'ndan konut yardımı!

Kale Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca (SYDV) ilçedeki ihtiyaç sahibi bir kişiye hayırsever desteğiyle ev yardımı yapıldı.

Elginkan Vakfı Bilecik'te seramik fabrikası kuracak!

Manisa'da 3 bin kişiye istihdam sağlayan Elginkan Vakfı, bu yıl Bilecik'te fabrika kuracak. Vakıf, seramik fabrikası için yaklaşık olarak 110 milyon TL'lik bütçe ayırdığını belirtti.

Kale Grubu savunma ve havacılık sektörlerinde de faaliyet gösteriyor!

Seramik sektörünün öncülerinden Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur, “Seramikle topraktan başladığımız yolculuk savunma ve havacılıkla gökyüzüne taşındı." dedi.

Çanakkale Seramik ve Kalebodur, porselen karo seçenekleri ile UNICERA’da!

Kaleseramik, ‘UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda; Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo ve İtalyan markaları Edilcuoghi ve Edilgres’in yenilikçi ürünleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Kale Banyo, SmartHijyen teknolojisi ile yeni bir dönem başlatıyor!

Kaleseramik, UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda yenilikçi ürünleri ile fark yaratıyor.Kale Banyo, SmartHijyen teknolojisi ile yeni bir dönem başlatıyor.

Kale Grubu, sinterflex fabrikasının temelini attı!

Kale Grubu, 59. Kuruluş Yıldönümü ile Geleneksel Seramik Bayramı etkinlikleri kapsamında yeni granit fabrikası ve duvar karosu masse hazırlık tesislerinin açılışını gerçekleştirirken, sinterflex fabrikasının temelini attı.

Kaleseramik dünyanın 12'nci seramik karo üreticisi!

Kale Yapı Başkan Yardımcısı Derya Ercan: " Kaleseramik, bugün Avrupa’nın 3'üncü, dünyanın 12'nci büyük seramik karo üreticisi olmayı başarmış bir Türk şirketi " şeklinde konuştu.

Kale Grubu'nun acı günü! Şevket Demirel vefat etti!

Göltaş A.Ş., Orma A.Ş. ve Demirel Vakfı'nın kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek Mühendis Şevket Demirel vefat etti. Kale Grubu Şirketleri ve Yalıkon İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Kale Grubu Pakistan'da fabrika açacak!

Türk şirketlerinin yeni gözdesi Pakistan'a bir dev daha giriyor. Kale Grubu, Anadolu ve Zorlu Holding'in ardından Pakistan'a yatırım yapma kararı aldı. Şirket, Pakistan'a seramik fabrikası kurmaya hazırlanıyor.

Malatya'daki 17 okul yenilendi!

Dr. İbrahim Bodur Kale Seramik Eğitim, Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfının (KSV) "İlk İşim Okullarda Değişim" projesi kapsamında, Malatya'da meslek edindirme kursunu bitiren kursiyerlere sertifikaları verildi.

Kale Seramik Vakfı son durum Haberi

Kale Seramik Vakfı son durum



Kale Seramik Vakfı’nın (KSV) ‘İlk İşim Okullarda Değişim’ projesi kapsamında Çan’da Meslek Edindirme Kursunu bitiren ustalara sertifikaları Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay tarafından verildi.


Dr. İbrahim Bodur Kaleseramik eğitim, sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı’nın (KSV) ‘İlk İşim Okullarda Değişim’ projesi kapsamında Çanakkale’nin Çan ilçesinde Terzialan İlkokulu baştan aşağı yenilenirken, Derenti İlkokulu, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu, Çan Anadolu Lisesi, Şehit Engin Eker Ortaokulu, Çan Anadolu İmam Hatip Lisesi, Çan Kız Meslek Lisesi, Çan Endüstri Meslek Lisesi, Çan Halk Eğitim Merkezi, Çan Fen Lisesi’ne de ürün desteği verildi. 142 öğrenci ise okul ihtiyaçlarından oluşan hediye paketlerine kavuştu. Kale Seramik Fabrikaları Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törene Çan Kaymakamı Nurettin Kakilioğlu, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Cengiz Mete Yavuz, Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman...