13 / 05 / 2024

Kale Vadistanbul ofisi

Kale Vadistanbul ofisi

Kale Endüstri Holding 39 yıldır bulunduğu Güngören’deki yönetim ofisini, 27 Nisan itibariyle Vadistanbul’a taşıdı.

Kale Endüstri Holding'in ilk konsept mağazası açıldı!

Kale Endüstri Holding'in entegre güvenlik ürünlerini bir arada sergilediği ilk konsept mağazası genel merkezinin de bulunduğu Ayazağa'daki Vadistanbul'da hizmete açıldı.

Kale, Güngören'deki ofisini Vadistanbul'a taşıdı!

Kale Endüstri Holding 39 yıldır bulunduğu Güngören’deki yönetim ofisini, 27 Nisan itibariyle Vadistanbul’a taşıdı.

Avrupa Konutları Kale 2 satış ofisi!

Avrupa Konutları Kale 2 satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Avrupa Konutları Kale 2'de teslimler 2018'in sonunda yapılıyor...

Sarıyer Vadistanbul Park satış ofisi!

Sarıyer Vadistanbul Park satış ofisi iletişim için 444 53 35 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Sarıyer Ayazağa'da hayata geçirilen projenin 100 bin metrekaresi ofis alanından oluşuyor.

Vadistanbul Park Sarıyer satış ofisi!

Vadistanbul Park Sarıyer satış ofisi ile 444 53 35 telefon numarasından iletişime geçilebiliyor. Toplamda 762 adet daire ve ticari alanların bulunduğu proje 74 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Vadistanbul Park Evleri satış ofisi!

Vadistanbul Park Evleri satış ofisi telefonu 444 53 35 olarak belirtiliyor. Konut ve ticari alanlardan oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Ayazağa Cendere bölgesinde inşa ediliyor.

Vadistanbul Park Residence satış ofisi!

Vadistanbul Park Residence satış ofisi telefon numarası 444 53 35. Konut, ofis ve mağazalardan oluşan projede teslimlerin 2018 yılı Kasım ayında yapılması planlanıyor.

Vadistanbul Park Kağıthane satış ofisi!

Vadistanbul Park Kağıthane satış ofisi irtibat numarası 444 53 35 olarak belirtiliyor. Toplam 762 adet konut ve ticari birimlerin bulunduğu proje 2018 yılının Kasım ayında teslim edilecek.

Ayazağa Vadistanbul Park satış ofisi!

Ayazağa Vadistanbul Park satış ofisi telefon numarası 444 53 35 olarak belirtiliyor. Fiyatların 748 bin TL'den başladığı projede teslimlerin Kasım 2018 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Kale Daire Kartal satış ofisi!

Dairelerin 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandığı proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yer alıyor. Kale Daire Kartal satış ofisi telefon numarası 0212 371 52 53 olarak belirlendi.

Vadistanbul Park Ayazağa satış ofisi!

Vadistanbul Park Ayazağa satış ofisi iletişim numarası 444 53 35 olarak belirtiliyor. Fiyatların 730 bin TL'den başladığı projede anahtar teslimleri 2018 yılının son çeyreğinde gerçekleşecek.

Kale Daire Kartal Rezidans satış ofisi!

Kale Daire Kartal Rezidans satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Daire Kartal Rezidans'ta fiyatlar 254 bin liradan başlayarak değişiyor...

Cendere Vadistanbul Park satış ofisi!

Cendere Vadistanbul Park satış ofisi irtibat numarası 444 53 35 olarak belirtiliyor. Ocak ayında satışa sunulması beklenen projenin 120 bin metrekarelik ofis alanı bulunuyor.

Kale Vadistanbul ofisi Haberi

Kale Vadistanbul ofisi

Kale Endüstri Holding, 39 yıldır bulunduğu Güngören’deki yönetim ofisini, Maslak’taki Vadistanbul’a taşıdı. Kale, Vadistanbul’daki 10 bin metrekare net kullanım alanına sahip yeni ofisinde çalışmalarını sürdürecek. 

Kale Endüstri Holding CEO’su Zeki Şafak Ozan konuyla ilgili bilgi verdi. Şafak Ozan konuyu şu şekilde anlattı; "Kale Endüstri Holding olarak, yalnızca kilitte değil, faaliyet gösterdiğimiz tüm sektörlerde Türkiye’de liderlik ve hedef pazarlarda sürdürülebilir büyüme amacıyla faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. 2016 yılında üretimimiz, Avrupa’nın en büyük entegre kilit üretim tesisi olan Çerkezköy fabrikamıza taşınarak, tam kapasite üretime başlamıştı. 2017 yılı, faaliyet gösterdiğimiz her alanda önemli iyileştirmelere imza attığımız bir yıl oldu. İş dünyasının kalbinin attığı Maslak’ta yer alan Vadistanbul’daki yeni ofisimiz, holdingimizin sürdürülebilir büyüme vizyonunu yansıtan yüksek standartlarda bir bina. Yönetim ofisimizin de Vadistanbul’a taşınmasıyla, daha hızlı...