20 / 05 / 2024

kale zero ile banyo konforu

kale zero ile banyo konforu

Kale yeni koleksiyonu Zero ile banyolara fonksiyonellik ve konfor sunan tasarım anlayışını getiriyor...

Kale Banyo Miro ile modern çizgiler banyonuzda!

Kale Banyo’nun yeni koleksiyonu Miro, şık ve farklı tasarımı ile Roma döneminin güçlü hatlarını modern çizgilerle banyonuza yansıtıyor.

Kale Banyo, Smart serisi ile akılcı çözümler sunuyor!

Tüketicinin hayatını kolaylaştıran kullanışlı ve şık mekanlar yaratan Kale Banyo, Smart serisi ile akılcı çözümler sunuyor.

Kale Mantolama Minart Silver ile estetik ve dayanıklı kaplama!

Kale Mantolama’nın mineral esaslı dekoratif cephe kaplaması Minart Silver, üstün performansı ile ağır iklim koşullarına karşı dirençli yapısıyla, binalara estetik ve dayanıklı çözümler getiriyor.

Kale Banyo Krea serisi ile sadelik ve şıklık banyolarınızda!

Kale Banyo Krea mobilya serisi, sadelik ve şıklığı banyolara taşıyor. Kale Banyo, yeni serisi ‘Krea’ ile sade, şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor.

Kale Boya Kalia ile bahar havasını evinize getiriyor!

Kale Boya, duvar ve tavana sinen zararlı maddeleri yok eden iç cephe boyası ‘Kalia’ ile tertemiz, ferah ve sağlıklı yaşam alanları yaratıyor.

Kale Banyo, SmartHijyen teknolojisi ile yeni bir dönem başlatıyor!

Kaleseramik, UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda yenilikçi ürünleri ile fark yaratıyor.Kale Banyo, SmartHijyen teknolojisi ile yeni bir dönem başlatıyor.

Kale Boya, Camsıva ile camın parlaklığını mekanlara taşıyor!

Kale Boya, Camsıva ile camın parlaklığı ve ışıltısını, dekoratif sıva ile buluşturuyor. Camsıva, içerdiği cam parçacıkları sayesinde, uygulandığı mekanlarda hareketli ve ışıltılı görüntüler yansıtıyor.

Kale Boya'dan Silikonatex ile dış cephelere güçlü çözümler sunuyor!

Kale Boya, yenilikçi cephe kaplaması ‘Silikonatex’ ile boyası eskimiş, yüzey bozukluklarına sahip dış cepheleri yepyeni bir görünüme kavuşturuyor.

Kale Banyo, Zeus ile şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor!

Bütünsel banyo çözümlerinin en güzel örneklerini hayata geçiren Kale Banyo, alışılmış klasik stilin dışında tasarıma sahip yeni serisi ‘Zeus’ ile şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor.

Kale ‘Bach’ ile stil sahibi banyolar yaratıyor!

Klasik seçimlerden vazgeçmeyen ama yeniliklere de hayır demeyenler için ‘Bach’ serisini hayata geçiren Kale Banyo, banyolara bakışı değiştiriyor.

Kale Alarm ile aklınız evde kalmasın!

Kale Alarm ile tüm bu tedirginlikten kurtulabilir, çocuğunuzun eve girdiği andan itibaren eve giriş sinyalini mobil uygulamanızdan kontrol edebilir, tam anlamıyla güvenliğinden emin olabilirsiniz.

Kale Alarm ile aklınız evde kalmasın!

Kale Alarm ile siz evinizdeyken ya da dışarıdayken, hem sevdiklerinizi hem de eşyalarınızı kötü niyetli kişi ya da kişilere karşı koruyabilirsiniz. Kale Alarm güvencesiyle tam kapsam koruma altına alırken, yaşam standardınızdan ödün vermenize de gerek kalmaz.

Kale Banyo ile yenilenme zamanı!

Kale Banyo, bütünsel tasarım konseptiyle hayata geçirdiği serilerini, 1 Eylül’den itibaren çok avantajlı fırsatlarla tüketiciyle buluşturuyor.

kale zero ile banyo konforu Haberi

kale zero ile banyo konforu



Kale'nin bütünsel banyo çözümleri koleksiyonu Zero, fonksiyonellik ve konforu merkeze alan tasarım anlayışı ile kullanıcılara ideal çözümler sunuyor. Modern mimarinin ve yaşam tarzının en önemli tamamlayıcılarından biri olan banyolar, Kale'nin bütünsel banyo deneyimi sunan modüler koleksiyonu Zero ile hayat buluyor. Banyo sektörünün deneyimli markası Kale, işlevsel ve şık tasarımlarını, en yalın haliyle Zero koleksiyonunda buluşturuyor.