23 / 05 / 2024

Kalecik Emlak Maden İnşaat Nakliyat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Kalecik Emlak Maden İnşaat Nakliyat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Kalecik Emlak Maden İnşaat Nakliyat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Akdağ ve Uğur Akdağ ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 17 Aralık'ta Büyükçekmece'de kuruldu.

Başkent Milli Emlak, Ankara'daki 10 arsa ile 76 araziyi yüzde 20 indirimle satıyor! 

Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara ili, Altındağ ilçesinde yer alan 10 adet arsa ile Kalecik ilçesindeki 76 adet arsayı yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki başkentteki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Taksitle ödeme yapılıyor mu?

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Altyapı İnşaat'ın merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Ulus Emlak Müdürlüğü Ankara'da 54 adet gayrimenkul satacak! 8 adet taşınmaz kiralayacak!

Ulus Emlak Müdürlüğü tarafından Ankara ili, Kalecik, Altındağ ve Elmadağ'da yer alan 54 adet gayrimenkul satılacak ve 8 adet taşınmaz da kiraya verilecek. İşte o ilan...

Emlak Katılım müşterileri EmlakFX platformu ile bir araya geliyor!

Türkiye Emlak Katılım Bankası tarafından hayata geçirilen EmlakFX platformu, Emlak Katılım müşterilerine en fırsatlı kurlarla döviz alım-satım ve kıymetli maden alım-satım işlemleri yapma fırsatı sunuyor...

Nesa Girişimcilik Emlak İnşaat Maden Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nesa Girişimcilik Emlak İnşaat Maden Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Satılmış Özmay tarafından kuruldu. 

Natres İnşaat Maden Turizm Emlak Gıda Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Natres İnşaat Maden Turizm Emlak Gıda Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ahmad Alhussen tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Emlakçılar İran'dan memnun döndü!

KUŞEMDER Başkanı Müslüm Yıldırım, İran Uluslararası 4. Emlak Fuarı'ndaki stantlarını ziyaret eden İran Sanayi, Maden ve Ticaret Bakan Yardımcısı Hüseyin Esfahbodi yabancı yatırımcılara açık olduklarını, her türlü kolaylığı göstereceklerini söylediğini aktardı.

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hip Toprak Emlak Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hip Toprak Emlak Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Arie Benezra Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Sarıyer, Maden Mahallesi, Kasap Çayırı Medya Kent'te kuruldu.

Kalecik Emlak Maden İnşaat Nakliyat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalecik Emlak Maden İnşaat Nakliyat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Akdağ ve Uğur Akdağ ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 17 Aralık'ta Büyükçekmece'de kuruldu.

Mahalle emlakçıları internette birleşti

Teknolojinin gelişmesiyle müşterilerini internete kaptıran mahalle emlakçıları, çareyi birleşmekte buldu.

Krizin vurduğu Dubai'de emlak fiyatları geriledi

Krizde umut bağlanan Körfez ülkelerinden de kötü haberler geliyor. Dubai'de emlak fiyatları hızla geriledi.

Emlak Konut GYO'dan 2 büyük kampanya!

Emlak Konut GYO tarafından satışa sunulan Kent Plus Mimarsinan ve Selimpaşa Emlak Konutları için yeni bir kampanya başlatıldı.

Kalecik Emlak Maden İnşaat Nakliyat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Kalecik Emlak Maden İnşaat Nakliyat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Kalecik Emlak Maden İnşaat Nakliyat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Akdağ ve Uğur Akdağ ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 17 Aralık'ta Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, Gürpınar Yolu Caddesi'nde kuruldu.



Kalecik Emlak Maden İnşaat Nakliyat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, Gürpınar Yolu Caddesi, Keleş Plaza Sitesi...