01 / 05 / 2024

Kalecik TOKİ su sorunu son durum

Kalecik TOKİ su sorunu son durum

Ak Parti Van Milletvekili Mustafa Bilici, "Aralık ayı içinde ihalesi yapılması planlanan yeni isale hattının tamamlanması ile birlikte inşallah Kalecik bölgesinin su sıkıntısı bitecektir” dedi.

TOKİ Ankara Kalecik kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

Yeni projeler için start veren TOKİ, Ankara Kalecik Çansakale Mahallesi ve Halitçeviri Mahallesi projesi kapsamında 244 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den sahtecilik ve dolandırıcılık girişiminde bulunanlara suç duyurusu!

TOKİ yöneticilerinin isimlerini kullanarak "sahtecilik ve dolandırıcılık" girişiminde bulunan kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu.

TOKİ'den Mamak'taki konutlarda yaşanan su sıkıntısıyla ilgili açıklama!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Ankara Mamak'ta bulunan toplu konut projesi kapsamındaki bazı konutlarda meydana gelen su sıkıntısıyla ilgili açıklama yaptı. 

TOKİ Van Edremit ve Kalecik'te sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Van Edremit ve Kalecik projelerinde sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Van Edremit ve Kalecik'te sözleşme dönemi başlıyor!

Toplam 65 adet konutun yer aldığı TOKİ Van Edremit ve Kalecik projeleri için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Van Kalecik ve Edremit son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Van Kalecik ve Edremit projeleri için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Van Edremit ve Kalecik başvuruları yarın sona eriyor!

TOKİ Van Edremit ve Kalecik projelerinde yer alan 65 adet konut için başvuru dönemi yarın itibariyle sona eriyor. Projede yer alan dairelerin kura çekilişi 4 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Dinar Suçıkan kura çekilişi 12 Şubat'ta!

Son başvuru tarihinin bugün olarak belirlendiği TOKİ Dinar Suçıkan projesinin kura çekilişi 12 Şubat'ta yapılacak.

TOKİ Sivas Suşehri Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Sivas, Suşehri İlçesi'nde hayata geçirilecek olan 460 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Sivas Suşehri 2. Etap 460 konut ihalesi 17 Ağustos'ta!

TOKİ Sivas İli Suşehri İlçesi 2. Etap 460 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Ağustos'ta yapılacak.

TOKİ Sivas Suşehri'ne 82 bahçeli ev yapacak!

Sivas Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, TOKİ tarafından Tarım Köy Projesi kapsamında ilçede 82 adet bahçeli ev yapılacağını söyledi̇.

TOKİ Sivas Suşehri'ne 300 konut inşa edecek!

Sivas Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ilçede 300 konut yapılacağını belirtti.

TOKİ vaadiyle üye toplayan Türkiye Emekliler Derneği'ne suç duyurusu!

İMBED Başkanı Öz, TOKİ tarafından ucuz konut verileceği vaadiyle üye toplayan Türkiye Emekliler Derneği hakkında suç duyurusunda bulundu. Hamdi Öz, TOKİ'den emekliye ucuz konut vaadinin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Kalecik TOKİ su sorunu son durum Haberi

Kalecik TOKİ su sorunu son durum


Ak Parti Van Milletvekili Mustafa Bilici, Kalecik TOKİ’de yaşanan su sorununun kısa sürede çözüleceğini söyledi.

Açıklamalarda bulunan Mustafa Bilici, 2011 yılında meydana gelen depremler nedeniyle depremzede vatandaşların barınmaları için Kalecik bölgesinde TOKİ tarafından 2 bin 456 adet konut yapıldığını hatırlatarak, “Bu konutlarda vatandaşlarımız 2012 Ekim ayı itibariyle oturmaya başladılar. Ancak konutların yapıldığı tarihte Kalecik bölgesi belediye sınırların dışında olduğundan buradaki konutlar için Alabayır köyünden 7 kilometrelik bir isale hattı ile içme ve kullanma suyu temin edildi. Ancak zaman içinde isale hattının imalat hataları ve açılan kuyuların bir kısmının kuruması nedeniyle burada oturan vatandaşlarımız su sıkıntısı yaşamaya başladı. Öncelikle yaşanan mağduriyeti gidermek amacıyla geçici olarak tankerlerle su taşındı. afad Müdürlüğü tarafından farklı bir şebeke suyu bağlandı. Mevcut isale hattındaki sorunlar tamir...