14 / 05 / 2024

kalekent projesi babalar gününe özel kampanya

kalekent projesi babalar gününe özel kampanya

Beylikdüzü’nün fark yaratan projesi KaleKent’te Babalar Günü’ne özel peşin veya kredili satışlarda % 10+ %2 indirim kampanyası düzenleniyor. KaleKent’te metrekare fiyatları 3 bin 500 liradan başlıyor.

Kalekent Evleri Beylikdüzü güncel fiyatları!

Kalekent Beylikdüzü Projesi 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuyor. Konutların yanı sıra dükkanlara da yer verilen projede güncel fiyatlar 380 bin TL'den başlıyor...

Demir İnşaat'ta Babalar Günü kampanyası!

Demir İnşaat, Beylikdüzü’nün en özel lokasyonunda yükselen projesi Demir Romance'ta Babalar Günü’ne özel, ''Yüzde 10 iskontoya ilave olarak 10 bin TL indirim’’ uyguluyor.

Kale Kent projesi yüzde 100 prim sağladı!

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S İnşaat ortaklığında Beylikdüzü’nde inşa edilen KaleKent projesi, yüzde 100 prim sağlayarak yatırımcısının yüzünü güldürdü. Toplam 1471 daireden oluşan KaleKent’te yatırım fırsatları hala devam ediyor.

KaleKent'te ilk etap teslim edildi!

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S İnşaat ortaklığında inşa edilen Beylikdüzü’nün fark yaratan projesi KaleKent’te bahar düzenlenen barbekü partisiyle kutlandı. Proje, yüksek yatırım değeri ile kazançlı yatırımın kapısını aralıyor…

Beylikdüzü Kalekent Konutları iletişim bilgileri!

Gül İnşaat ve Liv Yapı ortaklığında yükselen Kalekent Projesi İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. İşte Beylikdüzü Kalekent Konutları iletişim bilgileri...

Kalekent Beylikdüzü satılık ev!

İstanbul İl 'i Beylikdüzü iİçe' sinde yükselen Kalekent projesi toplam 1471 daireden meydana geliyor. Kalekent Beylikdüzü satılık ev tapuları 29 Kasım Pazar günü teslim edilecek.

Saklıhan İnşaat Saklı Vadi Konakları projesi!

Saklıhan İnşaat Saklı Vadi Konakları projesi İstanbul Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi'nde Kalekent projesinin hemen güneyinde inşa ediliyor. Proje 9 blok halinde yükseliyor.

Beylikdüzü Kalekent'te Babalar Günü'ne özel indirim fırsatları!

Beylikdüzü Kalekent'te Babalar Günü'ne özel indirim fırsatları sunuluyor. Teslimlerin ilk etapta bu yıl aralık ayında gerçekleşeceği proje 100 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

KaleKent’te Babalar Günü'ne özel indirimler!

Beylikdüzü’nün fark yaratan projesi KaleKent’te Babalar Günü’ne özel peşin veya kredili satışlarda % 10+ %2 indirim kampanyası düzenleniyor. KaleKent’te metrekare fiyatları 3 bin 500 liradan başlıyor.

Özak Hayat Tepe Babalar Günü kampanyası 2015!

‘Babalar ailesi için en iyisini ister’ fikri ile yola çıkan ÖZAK GYO, merkezi lokasyonu ile şehrin sosyal ve kültürel dokusunun içinde yer alan Hayat Tepe projesi ile babalara ve onların en sevdiklerine 20 bin liralık bir indirim sunuyor.

Beylikdüzü Kale Kent'te evlerin metrekaresi 3 bin 500 TL'ye!

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığında Beylikdüzü'nde inşa edilen KaleKent projesi bölgede dikkat çekiyor. Proje, 1+1 2+1 3+1 4+1'lerin yer aldığı bin 471 daireden oluşuyor.

Beylikdüzü Kalekent’te metrekare fiyatları 3 bin 500 TL’den başlıyor!

İstanbul’un planlı yapılaşması, yeşil alanları, metrobüs ve gelişen ulaşım projeleriyle öne çıkan yatırım bölgesi Beylikdüzü, az katlı 1471 konuttan oluşan KaleKent projesi ile daha da değer kazandı.

Beylikdüzü KaleKent fiyat bilgileri!

Beylikdüzü KaleKent fiyat bilgileri kapsamında daire fiyatları 280 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Kale Kent Beylikdüzü projesi Gül inşaat, Liv Yapı ve 3S Kale imzası taşıyor.

kalekent projesi babalar gününe özel kampanya Haberi

kalekent projesi babalar gününe özel kampanya

Beylikdüzü’nün fark yaratan projesi KaleKent’te Babalar Günü’ne özel peşin veya kredili satışlarda % 10+ %2 indirim kampanyası düzenleniyor. Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S İnşaat ortaklığında inşa edilen KaleKent’te metrekare fiyatları 3 bin 500 liradan başlarken, yüksek yatırım değeri ile kazançlı yatırımın kapısı aralanıyor… 


Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S İnşaat ortaklığında Beylikdüzü’nün kalbinde Avrupa Birliği (AB) standartlarındaki en büyük yeşil alanına komşu olan KaleKent projesinde, Babalar Günü’ne özel peşin veya kredili satışlarda % 10+ %2 indirim kampanyası düzenleniyor.


Liv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sönmez Aydın, yüzde 60’ını satışının tamamlandığı Kalekent projesinde Babalar Günü’ne özel peşin veya kredili satışlarda % 10+ %2 indirim kampanyası ile son yatırım fırsatları sunduklarını söylüyor.


Metrekaresi 3 bin 500 TL’den başlıyor

Az katlı mimarisi ve özel konumu ile...