02 / 05 / 2024

kalekent projesi lansman fiyatları

kalekent projesi lansman fiyatları

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale 250 milyon dolarlık proje için ortaklık kurdu. Konsorsiyum Beylikdüzü'nde 1471 konut ve 32 mağazadan oluşan yeni bir şehir inşa edecek..

Big Country lansman fırsatlarıyla ön satışta! Yeni proje! 

Akyapı imzasıyla İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirilen Big Country projesi, lansman fiyatlarıyla ön satışa sunuldu. Peki Big Country projesinde fiyatlar ne kadar? İşte Big Country projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Aşçıoğlu Selenium Park'ta lansman avantajları! İşte Zeytinburnu Selenium Park fiyat listesi!

Selenium Park projesi lansman fiyatlarıyla alıcılarını bekliyor. Projede yer alan 2 oda 1 salon teraslı dairelerin fiyatları 6 milyon 800 bin TL'den başlıyor.

Şanlıurfa Kızılay Meydan Projesi'nin lansmanı yapıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydan Projesi'nin lansmanı gerçekleştirildi.

Gazimağusa-Maraş Sosyal Konut Projesi için lansman müjdesi!

İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars, Gazimağusa-Maraş Bölgesinde ziyarette bulundu. Baybars, vatandaşlara kısa süre sonra Gazimağusa-Maraş Sosyal Konut Projesi’nin lansmanının yapılacağının müjdesini verdi.

Heran İstanbul'un lansmanı yapıldı! 269 bin TL'ye!

Anadolu Yakası’nın parlayan yıldızı Kartal’da hayata geçirilen “Heran İstanbul” projesi lansman döneminde özel 269 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

Neo Bolluca 6 fiyatları ne kadar?

Neo Bolluca 6 projesi lansman öncesinde satışa sunuldu. Projedeki daire fiyatları 245 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor ...

Sur Yapı Antalya Projesi lansman fiyatları!

Sur Yapı'nın Antalya projesinde ilk 1.000 daire satışa sunuldu. Sur Yapı Antalya Projesi lansman fiyatları 107 bin TL'den başlıyor...

Cadde54 projesi lansmanı 19 Ekim'de!

Geleneksel ve modern çizgileri içerisinde barındıran Cadde54; ofis, home-ofis, studio rezidans, çarşı ve cadde mağazaları ile Sakarya’nın vizyon projesi oluyor.

Bizim Evler Güzelce fiyat!

Toplam 688 adet daire ile 116 adet ticari alandan meydana gelen Bizim Evler Güzelce projesi lansman öncesinde satışa çıktı. İşte Bizim Evler Güzelce fiyat listesi...

MESA Kozyatağı projesi lansmanı 11 Mayıs'a ertelendi!

MESA’nın Kozyatağı’nda hayata geçireceği yeni projesinin lansmanı 11 Mayıs'a ertelendi.

3. İstanbul projesi lansman öncesi satışıyla sektöre moral verdi!

Beklenen proje 3. İSTANBUL'da yoğun ön talep, lansmanda ikinci etap sürprizine dönüştü. Yoğun talep nedeniyle Satış Ofisini 26 Kasım'da açın 3. İSTANBUL, ilk iki günde adeta ziyaretçi akınına uğradı ve döneminin satış rekorunu kırdı.

Akzirve Bahçeşehir projesi lansmanı 11 Kasım'da!

Akzirve Gayrimenkul & Yatırım, çeyrek asırdır Türkiye’deki yatırımlarına aralıksız devam ediyor. İstanbul Bahçeşehir’de hayata geçireceği projesini detaylarıyla anlatmak ve aynı zamanda reklam filmini paylaşmak için bir basın toplantısı düzenliyor.

Akzirve Bahçeşehir projesi lansmanı 11 Kasım'da!

Akzirve Gayrimekul tarafından Bahçeşehir'de hayata geçirilecek 2 bin 600 bağımsız birim olan Akzirve Bahçeşehir projesi lansmanı 11 Kasım'da gerçekleşecek.

kalekent projesi lansman fiyatları Haberi

kalekent projesi lansman fiyatları

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale 250 milyon dolarlık proje için ortaklık kurdu. Konsorsiyum Beylikdüzü'nde 1471 konut ve 32 mağazadan oluşan yeni bir şehir inşa edecek Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığı Beylikdüzü'nde, Kale Kent Konut Projesine imza atıyor. 


Toplamda 100 bin metrekare bir alan üzerinde 250 milyon dolar yatırımla 2 etaptan oluşacak projede, 1471 daire ve 32 mağaza yer alacak. Kalekent'te daire fiyatları minimum 106 bin lira, maksimum ise 565 bin lira olarak belirlendi. 1+0'dan 4+1'e toplamda 25 farklı daire seçeneği sunulan projede, bloklar 8 kattan oluşuyor ve blokların arasındaki mesafeler 15 metreden 200 metreye kadar değişkenlik gösteriyor. 


73 bin metrekarelik peyzaj 


Projede peyzaja 73 bin metrekarelik alan ayrılmış durumda. Mevcut alanın içinde 2 adet 480 metrekare yetişkin...