29 / 04 / 2024

Heran İstanbul'un lansmanı yapıldı! 269 bin TL'ye!

Heran İstanbul'un lansmanı yapıldı! 269 bin TL'ye!

Anadolu Yakası’nın parlayan yıldızı Kartal’da hayata geçirilen “Heran İstanbul” projesi lansman döneminde özel 269 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.



 

1983'ten bu yana hizmet, teknoloji danışmanlığı, tarım, bilişim ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren Destek Group, İstanbul’daki ilk projesi “Heran İstanbul’u Four Seasons at the Bosphorus Hotel’de düzenlediği basın toplantısıyla satışa çıkardı. Toplantıya, Destek Group Genel Müdürü Mehmet Emre Vural, Destek Patent Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz ve Selahattin Seslioğlu katıldı.

İstanbul’un nitelikli konut bölgesi Kartal’da hayata geçirilen ve konut alıcılarına eşsiz deniz ve adalar manzarasıyla ayrıcalıklı bir yaşam sunan Destek Group, her ayrıntısını titizlikle geliştirdiği “Heran İstanbul” projesinde yatırımcılarına huzurlu bir yaşam sunuyor.

LANSMAN DÖNEMİNE ÖZEL 269 BİN TL’DEN BAŞLIYOR

 “Her an mutluluk” mottosuyla inşa edilen proje, lüks anlayışına getireceği yeniliklerle yatırımcı nezdinde fark oluşturacak. 

Yüksek yatırım potansiyeline sahip Heran İstanbul projesinde 1 oda 1 salon daireler lansman dönemine özel 269 bin liradan başlangıç gösteriyor. İstanbul’un en hızlı gelişen ve dönüşen bölgesi Kartal’da, 4 blok halinde inşa edilen “Heran İstanbul’da 318 konut, 20 cadde mağazası yer alıyor.

ZENGİN SOSYAL DONATI ALANLARINA SAHİP 

Lüks ve konforlu detaylara sahip projede; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve loft daire seçenekleri bulunuyor. Heran İstanbul’da daireler 72 metrekare ile 178 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Estetik tasarımı ile öne çıkan Heran İstanbul projesinde zengin sosyal donatı alanları konut alıcılarına sunuluyor. 63 bin 210 metrekarelik inşaat alanı üzerine konumlan projede; kapalı yüzme havuzu, spor salonu, yürüyüş yolları, koşu parkuru ve 477 araçlık kapalı otopark mevcut.

Heran İstanbul projesinde ayrıca, tüm ihtiyaçların karşılanabileceği mağazalar site sakinlerine sadece bir asansör uzaklığında bulunuyor.

LOKASYON AVANTAJI SUNUYOR

Anadolu Yakası’nın yeni iş ve yaşam merkezi haline gelen Kartal’ın son projesi olan “Heran İstanbul”, lokasyonuyla da avantaj sağlıyor. Ulaşım ağı aksındaki “Heran İstanbul”dan merkezi yerlere dakikalar sonra ulaşmanız mümkün.  Yüksek Hızlı Tren İstasyonu’na, resmi kurumlara ve Pendik Marina’ya yakın bir noktada yer alan proje; E-5 Otoyoluna 1,5 kilometre, Kartal-Kadıköy Metro hattına 1 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanına ise 7 kilometre mesafede yükseliyor. İnşa çalışmalarının sürdüğü Heran İstanbul’da yaşam Aralık 2019’da planlanıyor.
 


Geri Dön