27 / 04 / 2024

Avangart İstanbul’un lansmanı yapıldı! 504 bin TL'ye!

Avangart İstanbul’un lansmanı yapıldı! 504 bin TL'ye!

Gül Proje imzasıyla Seyrantepe’de hayata geçirilen Avangart İstanbul’un lansmanı bugün gerçekleştirildi. 84 ay 0 faiz imkanı sağlanan projede fiyatlar 504 bin TL'den başlıyor.



Emlak Konut GYO güvencesiyle Gül Proje tarafından inşa edilen Avangart İstanbul projesinde fiyatlar 504 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Belgrad Ormanı’nın hemen yanı başında yükselen Avangart İstanbul’un lansmanı bugün yapıldı. Lansmana Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül ve Gül Proje Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ali Gül ve Sönmez Aydın katıldı.

 

Avangart İstanbul’un lansmanı yapıldı! 504 bin TL ye!

 

36 bin 750 metrekare arsa, 207 bin metrekare inşaat alanı bulunan Avangart İstanbul “Şehrin içinde, klişelerin dışında” mottosuyla tanıtılıyor. 

Projenin içerisinde; parklar, açık hava spor alanları, yürüyüş yolları, çocuklar için oyun alanları, kapalı yüzme havuzu ve sauna yer alıyor. 

 

Avangart İstanbul’un lansmanı yapıldı! 504 bin TL ye!

 

Gayrettepe, Maslak, Levent ve İstinye gibi alışveriş lokasyonlarına yakın olan Avangart İstanbul'da evinden çıkmadan işlerini halletmek isteyenler için 18 dükkandan oluşan Avangart İstanbul çarşısı bulunuyor.

Avangart İstanbul Tem Otoyolu üzerinde Seyrantepe’de 11 Blok 935 daire ve 18 ticari üniteden meydana geliyor. Proje Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Türk Telekom Stadyumu’nun hemen yanında yer alıyor. 

Ünlü mimar Hakan Helvacıoğlu tarafından tasarlanan Avangart İstanbul projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. Ödeme planı kapsamında projede 84 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor. 



16 soruda Avangart İstanbul projesi!

 

Web: www.avangartistanbul.com
 


Geri Dön