04 / 05 / 2024

Kalekim Afrika

Kalekim Afrika

Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, "Yeni dönemde Afrika pazarına daha fazla odaklanarak, bu kıtadaki etkinliğimizi artıracağız. Yapı kimyasalları alanında özellikle Türkiye'ye yakın pazarlar olan Ortadoğu ve Afrika'da çeşitli yatırımlarla büyümeyi hedefliyoruz"dedi.

Kalekim yurt dışında büyümeye devam edecek!

Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş yaptığı açıklamada "Kalekim olarak özellikle Balkanlar ve Afrika'da farklı açılımlara ağırlık veriyoruz. Yatırım planlarımızda bir sonraki rotamız Kenya, Arnavutluk ve Cezayir olacak. Bu bölgelerde de yatırım ortaklığı modeliyle ilerleyeceğiz." dedi.

Kalekim Yapı'dan Afrika atağı!

Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, "Yeni dönemde Afrika pazarına daha fazla odaklanarak, bu kıtadaki etkinliğimizi artıracağız. Yapı kimyasalları alanında özellikle Türkiye'ye yakın pazarlar olan Ortadoğu ve Afrika'da çeşitli yatırımlarla büyümeyi hedefliyoruz"dedi.

Kalekim'den Garantili Usta Sistemi!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, Türkiye'nin dört bir yanında sürdürdüğü eğitim faaliyetleriyle sektöre nitelikli usta kazandırmaya devam ediyor...

Kalekim, 10 bin 500 ustaya eğitim verecek!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, bu yıl 10 ilde gerçekleştireceği ‘Geliştirme ve Uyum Kursları’ ile 500 ustaya eğitim verirken, 51 ilde de toplam 10 bin ustanın katılacağı eğitim seminerleri düzenleyecek.

Kalekim'den Ultralastic ile su yalıtımında iddialı çözüm!

Kalekim, su yalıtımının öneminin bilincinde olan mükemmelliyetçi tüketici ve profesyoneller için geliştirdiği su yalıtım ve beton koruma harcı Ultralastic ile en hızlı ve güvenilir çözümleri sunuyor.Ultralastic,iç ve dış mekanlarda rahatlıkla uygulanabili

Kalekim 'Betonart Fresh' ile kokuları yok ediyor!

Türkiye’de ilk kez Kalekim tarafından geliştirilen brüt beton görünümlü dekoratif sıva ‘Betonart Fresh’, özel formülü sayesinde kötü kokuları giderdiği mekanlarda estetik ve sağlıklı bir atmosfer yaratıyor.

Türker Naslı: İşadamlarının hedefi Afrika olmalı!

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, Ankara’nın sahip olduğu uluslararası akredite hastane potansiyeli ile çok cazip bir sağlık turizmi merkezi haline geldiğini belirterek, genç işadamlarına Afrika pazarına yönelik çalışmalar yapmaları çağr

Kalekim’den zeminde iddialı çözüm: Tecnica!

Yapı kimyasalları sektöründe en iyi ürün, en iyi çözüm ve en iyi uygulamayı sunan Kalekim, aynı iddiasını zemin kaplama sistemi ‘ Tecnica ’ ile sürdürüyor.

Kalekim, ihtiyaçlarını Camsıva ile karşılıyor!

Kalekim, yapıların dekoratif ihtiyaçlarını Camsıva ile karşılıyor. Tasarımda yeni arayışları ve dekoratif ihtiyaçları karşılayan ‘Camsıva’, içerdiği cam parçacıkları sayesinde, uygulandığı mekanlarda hareketli ve ışıltılı görüntüler yaratıyor.

Özçete Karo 2015'te Rusya ve Afrika'ya ihracat yapacak!

Zemin kaplama ve yapı elamanları alanında faaliyet gösteren Özçete Karo, 2015 yılında ihracat atağına geçmeyi hedefliyor. Firma, 2015 yılında Rusya ve Afrika'ya ihracat yapacak..

Kalekim 5 yılda 5 bin usta ile tüm Türkiye'ye ulaşacak!

Her iki binadan birine adını yazan Kalekim, usta eğitim programlarıyla da sektörde ilklere imza atıyor: 5 yılda 5 bin usta ile Türkiye’nin her yerine ulaşmak..

Afrika'nın en yüksek binası Fas'ta inşa ediliyor!

Suudi Arabistanlı işadamı Şeyh Tarık Binladen, Afrika'nın en büyük kule rezidansını yapıyor. Kur'an'ın 114 suresinden esinlenilerek 114 katlı yapılması planlanan Al-Noor Kulesi (Işık) 800 milyon euroya mal olacak.

Türkiye Afrika'nın altyapı projelerine imkan tanıyacak!

Afrika'daki büyükelçilik sayısını 39'a çıkaran ve de bölgeyle yakın ilişkiler kuran Türkiye, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin ziyareti ile altyapı projelerine imkan tanıyacak anlaşmalara imza attı.

Kalekim Afrika Haberi

Kalekim Afrika

Yapı kimyasalları ve yalıtım ürünleri imal eden Kalekim, bugün itibarıyla 70 ülkeye ürün gönderiyor. İhracatın yüzde 6'sını AB ülkelerine, yüzde 35'ini Ortadoğuya, geri kalanını da diğer pazarlara yaptıklarını kaydeden Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, "Yeni dönemde Afrika pazarına daha fazla odaklanarak, bu kıtadaki etkinliğimizi artıracağız. Yapı kimyasalları alanında özellikle Türkiye'ye yakın pazarlar olan Ortadoğu ve Afrika'da çeşitli yatırımlarla büyümeyi hedefliyoruz" diye konuştu. Yurtiçinde kayda değer paylarının bulunduğunu söyleyen Akbaş, global pazarda da konumlarını güçlendirmek istediklerini belirtti. 


İstanbul, Yozgat, Isparta, Mersin, Erzurum ve Mardin'de tesisleri bulunduğunu aktaran Altuğ Akbaş, yapı kimyasalları fabrikalarında firmalarının yıllık 700 bin ton yapı kimyasalı üretim kapasitelerinin bulunduğunu belirtti. Akbaş, "İstanbul'da bulunan Kale Boya ve Sıva işletmesinde yılda 100 bin ton boya ve sıva üretiyoruz. Kalekim, her...