04 / 05 / 2024

Kalekim cam mozaik ürün fiyatları

Kalekim cam mozaik ürün fiyatları

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, 32 farklı renk seçeneği ve yüksek performanslı yapısıyla, ıslak hacimlerdeki derz dolgu alanında tüm beklentileri karşılayan ‘UltraFuga’ ile mekanlara canlı ve estetik bir görünüm kazandırıyor.

Akve İnşaat Cam Mozaik Ürünleri İmalatı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akve İnşaat Cam Mozaik Ürünleri İmalatı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Onur Kayış imzasıyla kuruldu.

Kalekim, ihtiyaçlarını Camsıva ile karşılıyor!

Kalekim, yapıların dekoratif ihtiyaçlarını Camsıva ile karşılıyor. Tasarımda yeni arayışları ve dekoratif ihtiyaçları karşılayan ‘Camsıva’, içerdiği cam parçacıkları sayesinde, uygulandığı mekanlarda hareketli ve ışıltılı görüntüler yaratıyor.

Kalekim Camsıva ile camın ışıltısı mekanlarda!

Kalekim Camsıva ile camın ışıltısı mekanlarda. Tasarımda yeni arayışları ve dekoratif ihtiyaçları karşılayan ‘Camsıva’, içerdiği cam parçacıkları sayesinde, uygulandığı mekanlarda hareketli ve ışıltılı görüntüler yaratıyor.

3M Bina Cam Filmleri enerji tasarrufu sağlıyor!

İnovatif çözümleriyle hayatı kolaylaştıran ve yenilikçi binlerce ürün geliştiren 3M, cam filmi teknolojisi ile 40 yıldan beri daha konforlu ortamlar yaratıyor. 3M’in bina cam filmleri iki temel grup halinde satışa sunuluyor...

Trakya Cam 2014 Solarex Fuarı’nda enerji camlarıyla büyük ilgi gördü!

Enerjinin daha verimli kullanılmasını amaçlayan Şişecam Topluluğu şirketlerinden Trakya Cam, 10-12 Nisan 2014 tarihleri arasında Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen 2014 Solarex Fuarı’nda ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Kalekim'den binalara koruyucu kalkan: Elasticool!

Su yalıtım ve enerji tasarruf malzemesi Elasticool ile Türkiye'de bir ilke daha imza atan Kalekim, zorlu iklim koşullarına dayanıklı yenilikçi ürünü ile binaları koruma altına alıyor.

Türkiye’nin en modern ve ileri teknolojiye sahip gözlük camı laboratuvarı kuruluyor!

Altra Optik Türkiye, Türkiye’nin en modern ve en ileri teknolojiye sahip gözlük camı laboravutarını oluşturuyor.Ekim Somer: “ Yeni yatırımlarımız ve özel ürün tasarımlarımız ilesektörde 2014 yılına imzamızı atıyoruz ” dedi.

Cam balkon nedir?

Cam balkon, evin balkon bölümlerinin cam ile kapatıldığı bir balkon türüdür. Cam balkon sistemi kışın sona eren balkon keyfinin devam etmesi için tasarlanmış bir sistemdir...

Kalekim teknik çözümleriyle Yapı Fuarı’nda fark yaratacak!

Yapı kimyasalları sektörünün öncü ve lider firması Kalekim, 37. Uluslararası Yapı Fuarı’na, yenilikçi ve hayatı kolaylaştıran ürünleri ile katılıyor. Kalekim teknik çözümleriyle Yapı Fuarı’nda fark yaratacak.

Trakya Cam esas sözleşme değişikliği yaptı!

Trakya Cam Sanayii A.Ş., T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ile Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanan Esas Sözleşme Tadil Tasarısı'nı yayınladı. Söz konusu değişiklik ekte yer alıyor...

Hayata Cam Kat ikinci yılını yenilenen yüzüyle kutluyor!

Anadolu Cam, camın sağlığını, saflığını ve de güzelliğini hayatın her anına taşımak amacıyla oluşturduğu ‘ Hayata Cam Kat ’ projesinin ikinci yılında internet sitesini yeniledi.

Ataşehirli öğrenciler, Cam Yeniden Cam projesini destekliyor!

Ataşehirlilerin çevre konusunda daha bilinçli olması amacıyla birçok projeye imza atan Ataşehir Belediyesi, projeler üretmeye devam ediyor. Ataşehirli öğrenciler, ‘ Cam Yeniden Cam ’ projesini destekliyor.

Trakya Cam İstanbul Kapı, Pencere, Cam 2014 Fuarı’na katıldı!

Düzcam pazarının öncü kuruluşu Trakya Cam Sanayii A.Ş, 12-15 Mart 2014 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 15’incisi düzenlenen İstanbul Kapı, Pencere, Cam 2014 Fuarı’na damgasını vurdu.

Kalekim cam mozaik ürün fiyatları Haberi

Kalekim cam mozaik ürün fiyatları

Yaşadığımız mekanları güzel göstermek için sadece seramiklerin renkli ve desenli olması yeterli değil. Bu yüzden seçilen seramiğin yanında kullanılacak derz dolgunun da seramiğin özelliklerine, desenine ve rengine uygun olması çok büyük önem kazanıyor. Aynı seramiğe, değişik derz dolgu renkleri kullandığımızda birbirinden çok farklı görüntüler elde etmek mümkün. Bu da derz dolgu rengi seçiminin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor.


Tüketicinin bu alandaki beklentilerini dikkate alan Kalekim; derz dolgu grubunda geliştirdiği dekoratif ürünü UltraFuga ile mekanlarda, kirlenmeyen ve solmayan çekici çizgiler yaratıyor. İçeriğindeki özel formülü ile UltraFuga, silikon katkılı, yüksek performanslı ve çimento esaslı derz dolgu malzemesi olarak, ustalar ve kullanıcılar tarafından özellikle tercih ediliyor. 


Yaşam alanlarında rengarenk çizgiler

UltraFuga, banyo ve mutfakların yanı sıra, kullanıldığı her türlü mekana uyum sağlayan 32 farklı renk...