27 / 04 / 2024

Türkiye’nin en modern ve ileri teknolojiye sahip gözlük camı laboratuvarı kuruluyor!

Türkiye’nin en modern ve ileri teknolojiye sahip gözlük camı laboratuvarı kuruluyor!

Altra Optik Türkiye, Türkiye’nin en modern ve en ileri teknolojiye sahip gözlük camı laboravutarını oluşturuyor.Ekim Somer: “ Yeni yatırımlarımız ve özel ürün tasarımlarımız ilesektörde 2014 yılına imzamızı atıyoruz ” dedi.



Shamir Group, 2005 yılında Avrupa ve çevre ülkelerdeki faaliyetlerini daha etkin yürütebilme amacıyla, grubun Avrupa’ daki 2. büyük optik laboratuarı Altra Optik Türkiye’yi faaliyete geçirdi. Altra Optik Türkiye, İstanbul Kartal’ da kurulu tesislerinde, alanlarında uzman yönetim ve üretim kadrosu ile hizmet sunuyor.

Türkiye’de optik sektörünün son yıllarda teknolojik olarak olumlu gelişmeler kaydettiğini vurgulayan Altra Optik Genel Müdürü Ekim Somer, Shamir Group’un Türkiye’ deki faaliyetlerine son derece önem verdiğini vurgulayarak, Altra Optik’in kurulduğu günden bu yana, her yıl ortalama %20’nin üzerinde büyüdüğünü söyledi.

Somer,2014 yılını bir fırsat yılı olarak gördüklerini, sürekli gelişme ve büyüme vizyonu ile hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini belirtti.

Ekim Somer, “ Altra Optik olarak bizler 10. yılımızı kutlamaya hazırlanırken; Shamir Group, 2014 yılında Türkiye’de yeni yatırımlar planlamaktadır. Bu konu ile ilgili sizlerle güzel haberler paylaşabilmenin mutluluğunu yaşıyorum.”

Altra Optik Genel Müdürü Ekim Somer, Türkiye’nin en modern ve gelişmiş teknolojiye sahip gözlük camı laboratuarını açmaya hazırlandıkları müjdesini verdi.

“ Yaz ayı ile beraber hizmet seviyemizi bir üst kademeye taşımaya hazırlanıyoruz. %100 dijital üretime başlayacağımız yeni optik laboratuarımıza taşınma hazırlıklarımız devam etmektedir. Yeni tesisimizde, yeni ve eşsiz ürün tasarımlarımız ve geliştirilmiş üretim yeteneklerimiz ile Türk optik sektöründe yapılamayanı yapmaya devam edeceğiz.” 



Geri Dön