29 / 04 / 2024

Kalekim garantili seramik ustası

Kalekim garantili seramik ustası

Kalekim, 65 ilde eğitim verdiği 2500 usta ile ‘garanti’ uygulaması başlattı. Kalekim’in ustalarına seramik uygulaması yaptıranlara 2 yıl uygulama, 10 yıl da ürün garantisi veriliyor.

4 yıl garantili Arzum Olivya Seramik Tabanlı Ütü indirimde! Bu indirim kaçmaz! 20 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecek çiftler, Arzum AR684 Olivya 2400W Seramik Tabanlı Ütü hepsi burada internet sitesinde yüzde 27 indirimle satışta. Peki ürünün indirimli fiyatı ne kadar?

Kalekim Rapitech ile seramik kaplamada hızlı çözüm!

Kalekim, bir gün içerisinde kullanıma açılması gereken mekanlar için geliştirdiği, yüksek yapışma gücüne sahip seramik yapıştırma harcı ‘Rapitech’ ile hızlı çözümler sunuyor.

Kalekim Ultratech ile seramik uygulaması artık çok kolay!

Kalekim’in geliştirdiği, üç saat gibi kısa bir sürede kuruyan, son derece esnek ve dayanıklı yapıştırma harcı ‘Ultratech’ ile seramik uygulaması artık çok kolay.

Kalekim GYPSASTAR ile seramik kaplamasının lideri!

Yapı kimyasalları sektörünün öncü firması Kalekim; boya, izolasyon uygulamaları ve seramik kaplanması öncesi yüzey hazırlığında kullanılan en uygun teknik çözümü ‘GYPSASTAR’ astar ile sunuyor.

Kalekim Dolgulu Astar ile kırmadan tadilat yapmak mümkün!

Yapı kimyasalları sektörününün öncü ve lider firması Kalekim, seramik üzeri seramik uygulamaları için sunduğu ‘Dolgulu Astar’ ürünüyle, evlerini kırıp dökmeden yenilemek isteyenlerin hayatını kolaylaştırıyor.

Kalekim'in Garantili Usta Sistemi ödül aldı!

"Garantili Usta Sistemi" ile tüketici ve ustalar için yeni bir dönem başlatan Kalekim'in projesi, iki aşamalı değerlendirmeden geçti. İlk etapta jürinin kararıyla finale kalan Kalekim, halk oylamasıyla da ödül almaya hak kazandı.

Kale Mantolama yaptırana Enerji Kimlik Belgesi Kalekim’den!

10 yıl garantili ısı yalıtımı sistemi ile sektörde fark yaratan Kalekim, ‘Kale Mantolama’ sisteminin uygulandığı binaları, ayrıca ‘Enerji Kimlik Belgesi-EKB’ sahibi yapıyor.

Kalekim Seracare ile mekanlara hijyen sağlıyor!

Kalekim, seramik yüzeyleri temizleyen ‘Seracare Leke Çıkarıcı’ ve derz dolgularda oluşan lekeleri, doğal içeriği sayesinde aşındırmadan çıkararak mekanlara hijyen sağlayan ‘Seracare Derz Temizleyici’ ile özellikle kadınlar için mükemmel bir temizlik çözü

Kalekim ‘Garantili Usta Sistemi’ ile müşteri memnuniyeti üst seviyede!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, dünyada bir ilki gerçekleştirerek hayata geçirdiği ‘Garantili Usta Sistemi’nde müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşıdı.

Kalekim'den Garantili Usta Sistemi!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, Türkiye'nin dört bir yanında sürdürdüğü eğitim faaliyetleriyle sektöre nitelikli usta kazandırmaya devam ediyor...

Kalekim'den Garantili Usta Sistemi!

Yapı kimyasalları sektörünün lider firması Kalekim, yeni hayata geçirdiği ‘Garantili Usta Sistemi’ ile dünyada bir ilki gerçekleştirerek, ustalar ve tüketiciler için yepyeni bir dönem başlatıyor...

Kalekim, hayatı kolaylaştıran Garantili Usta dönemini başlattı!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, yeni hayata geçirdiği ‘ Garantili Usta Sistemi ’ ile dünyada bir ilki gerçekleştirerek, ustalar ve tüketiciler için yepyeni bir dönem başlattı.

Kalekim'den 2 yıl garantili seramik ustaları!

Kalekim, 65 ilde eğitim verdiği 2500 usta ile ‘garanti’ uygulaması başlattı. Kalekim’in ustalarına seramik uygulaması yaptıranlara 2 yıl uygulama, 10 yıl da ürün garantisi veriliyor.

Kalekim garantili seramik ustası Haberi

Kalekim garantili seramik ustası

Yapı kimyasalları alanında faaliyet gösteren Kale Grubu şirketlerinden Kalekim, ‘garantili usta’ servisi başlattı. Buna göre, banyo, mutfak, balkon, teras gibi mekanlarda seramik uygulaması yaptırmak isteyenler Kalekim’in önerdiği ustalarla bu işi yaptırdığında, 2 yıl uygulama, 10 yıl da ürün garantisine sahip oluyor.

Kalekim’in 2001 yılında kurduğu ve bugün üye sayısı 55 bine ulaşan ‘usta kulübü’den 2 bin 500 ustayla başlayan ‘garantili usta’ uygulamasının sayısının önümüzdeki günlerde de artırılması hedefleniyor.


Şirketin bu yıl 41’inci yaşını kutladığını belirten Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, şirketin çok emekler verilerek bugünlere geldiğini söyledi. Akbaş, grubun kurucusu İbrahim Bodur’un inşaat kimyasallarında kullanılan kazeini (sütte bulunan bir protein) almak için İstanbul’dan arabayla Kars’a gittiğini anlattı. Köy köy dolaşarak 55 bin kayıtlı ustaya ulaştıklarını belirten Akbaş, “Usta kahvelerinde gezerek, onları...