28 / 04 / 2024

kalekim seminerleri

kalekim seminerleri

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, bu yıl 10 ilde gerçekleştireceği ‘Geliştirme ve Uyum Kursları’ ile 500 ustaya eğitim verirken, 51 ilde de toplam 10 bin ustanın katılacağı eğitim seminerleri düzenleyecek.

Kalekim inşaat malzemeleri sektörüne katkı sağlayacak! 

Kale Holding Mali İşler Direktörü (CFO) Haluk Alperat, Kalekim'in halka arz sürecine ilişkin düzenlenen basın toplantısında ilerleyen günlerde inşaat malzemeleri sektörü portföyüne katkı sağlayacaklarını dile getirdi.

Kalekim’e Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi!

Kalekim, bu defa da Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) belirlediği; hijyen, enfeksiyon önleme ve kontrol değerlendirme programı şartlarını yerine getirerek,‘COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi’ni almak için hak kazandı.

Kalekim, yapı kimyasalları sektörünün lideri seçildi!

Kalekim, dünyanın önde gelen insan kaynakları ve yönetim danışmanlığı şirketi Kincentric, tarafından gerçekleştirilen “Kincentric Best Employers 2019" araştırmasında 3’üncü kez Türkiye’nin ‘En İyi İş Yeri’ ödülünü aldı.

Kalekim, 9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Kalekim, üyesi olduğu Türkiye İMSAD tarafından hayata geçirilen, sektörün en büyük etkinliklerinden biri olarak görülen Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne "Yenilikçi Ürün Sponsoru" oldu

Kalekim yurt dışında büyümeye devam edecek!

Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş yaptığı açıklamada "Kalekim olarak özellikle Balkanlar ve Afrika'da farklı açılımlara ağırlık veriyoruz. Yatırım planlarımızda bir sonraki rotamız Kenya, Arnavutluk ve Cezayir olacak. Bu bölgelerde de yatırım ortaklığı modeliyle ilerleyeceğiz." dedi.

İZODER Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri'nin finali İstanbul'da!

İZODER’in ülke genelinde yalıtım bilincini artırmak, kamu ile sektör temsilcilerini buluşturmak ve vatandaşlara çözüm önerileri sunmak için gerçekleştirdiği ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’nin sekizincisi İstanbul'da gerçekleştirilecek.

İZODER Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri 15 Kasım'da Antalya’da!

İZODER, ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’nin yedincisini Antalya’da 15 Kasım'da gerçekleştiriyor....

TİMDER Akademi eğitim seminerleri 2018 dönemi başladı!

TİMDER Akademi eğitim seminerleri 2018 dönemi başladı. Eğitimler Kasım ayı sonuna kadar devam edecek...

Kalekim Ultralastic ile güçlü ve hızlı su yalıtımı!

Kalekim, su yalıtım ve beton koruma harcı ‘Ultralastic’ ile en hızlı ve güvenilir çözümleri tüketici ve profesyonellerle buluşturuyor. Her türlü yapıda uygulanabilen Ultralastic, sadece 2 saatte yağmura dayanım kazanıyor, 16 saat sonra basınçlı suya dayanıklı hale geliyor.

Kalekim 1060 Technomax 30 ile maksimum performans!

Kalekim’in yapıştırma harcındaki tüm beklentileri karşıladığı yenilikçi ürünü ‘1060 Technomax 30’, her türlü kaplama malzemesinin iç ve dış mekanlarda uygulanmasında mükemmel sonuç veriyor.

Kalekim’den zeminler için en ideal çözüm: Tecnica 242 SL!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, çok geniş bir kullanım alanına sahip, kendiliğinden yayılan kaplama malzemesi ‘Tecnica 242 SL’ ile her türlü zemin için estetik ve dayanıklı çözümler sunuyor.

Kalekim Avcılar Fabrikası ticaret-konut alanı imar planı askıda!

Avcılar'da Kalekim Kaleterasit İşletme Fabrikası'nın yer aldığı arsanın imar planı ticaret-konut alanı olarak revize edildi...

Ev ve Şehir Seminerleri’nin 17’incisi gerçekleşti!

TOKİ Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı’nın düzenlediği Ev ve Şehir Seminerleri’nin 17’incisi gerçekleşti.

kalekim seminerleri Haberi

kalekim seminerleri

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, Türkiye’nin dört bir yanında sürdürdüğü eğitim faaliyetleriyle sektöre nitelikli usta kazandırmaya devam ediyor. ‘Garantili Usta Sistemi’ni başlatarak dünyada bir ilke imza atan Kalekim, bu yıl 10 ilde gerçekleştireceği ‘Geliştirme ve Uyum Kursları’ ile 500 ustaya eğitim verirken, 51 ilde de toplam 10 bin ustanın katılacağı eğitim seminerleri düzenleyecek. 


Kuruluşundan itibaren ustalara yönelik düzenlediği eğitim ve seminerlerle Türkiye’de nitelikli usta yetiştirmeyi başlatan öncü bir kuruluş olan Kalekim, 2015 yılı sonuna kadar 10 ilde düzenleyeceği ‘Geliştirme ve Uyum Kursları’ ile eğitim alacak 500 ustaya daha sertifika vermeyi hedefliyor. Kursların yanı sıra 51 ilde etaplar halinde 100 ayrı seminer düzenleyecek Kalekim, toplam 10 bin katılımcıya nitelikli usta bilincini aktaracak. 


Bugüne kadar seminerlerle 200 bin kişiye ulaştık


Bugün üye sayısı 55...