05 / 05 / 2024

Kalekim serisi

Kalekim serisi

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, aktif su kaçaklarını birkaç saniye içinde önleyen su tıkama harcı İZOSTOP ile etkili çözümler sunuyor.

Kalekim’den kötü kokuları yok eden Betonart Fresh sıva serisi!

Türkiye’de ilk kez Kalekim tarafından geliştirilen brüt beton görünümlü dekoratif sıva ‘Betonart Fresh’, özel formülü sayesinde kötü kokuları giderdiği mekanlarda estetik ve sağlıklı bir atmosfer yaratıyor.

Kalekim Betonart serisi modern yapıların yeni gözdesi!

Kalekim tarafından geliştirilen brüt beton görünümlü ‘Betonart’ ile yapılar özüne dönüyor. İç ve dış cephelere estetik bir görüntü kazandıran dekoratif sıva ‘Betonart’, modern mekanların gözdesi olarak, farklı ihtiyaçlara kapsamlı çözümler sunuyor.

Kalekim, Garantili Usta Sistemi'ne başlıyor!

Yapı kimyasalları sektöründe faaliyet gösteren Kalekim, hayata geçirdiği 'Garantili Usta Sistemi' ile dünyada bir ilki gerçekleştirerek, ustalar ve tüketiciler için yepyeni bir dönem başlatıyor...

Kalekim 2 bin 500 usta ile garanti uygulaması başlattı!

Kalekim, 65 ilde eğitim verdiği 2 bin 500 usta ile ‘garanti’ uygulaması başlattı. Kalekim’in ustalarına seramik uygulaması yaptıranlara 2 yıl uygulama, 10 yıl da ürün garantisi veriliyor.

Ege Vitrifiye Mythos serisi ile tasarımın gücünü fonksiyonellikle buluşturuyor!

Vitrifiye sektörünün lider markalarından Ege Vitrifiye şimdi de Mythos serisi ile banyolarda. Mythos serisinde yer alan asma klozet ve duvara tam dayalı klozet modern ve özgün tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Yurtbay Seramik Vesta serisi mekanlara ayrıcalık katacak!

Vesta, peteği çağrıştıran doğal form algısı ve uyumlu desenleriyle tüm yaşam alanlarına altıgenlerle hareketlilik kazandırıyor. Vesta Serisi, Yurtbay Seramik’in teknolojiyi ne kadar mükemmel bir şekilde kullandığını da gözler önüne seriyor.

Sur Çelik Kapı Motta Serisi!

Sur Çelik Kapı Motta Serisi İle Tasarım Ve Güvenliği Buluşturuyor. Kapı sektöründeki yenilik çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sur Çelik Kapı, Motta serisi ile tasarımı, güvenlikle birleştirerek kapınıza getiriyor...

Kalekim, Kuleli Askeri Lisesi'nin yalıtımına imza attı!

İstanbul’un tarihi simgelerinden biri olan Kuleli Askeri Lisesi’nin yalıtım uygulaması, Kalekim tarafından gerçekleştirildi. Kalekim, ek binalar ve de dersliklerin bulunduğu cepheye, ‘Kale Mantolama’ sistemini uyguladı...

Yurtbay Seramik'ten Timber Serisi!

Yurtbay Seramik, ahşabın eşsiz dokusunu seramik şıklığıyla mekânlara taşıyor. Son yılların trendi ahşap efektli yer ve duvar karoları, Yurtbay Seramik’in tasarım farkıyla Timber Serisi’nde buluşuyor...

Kuleli Askeri Lisesi'nin yalıtımını Kalekim yapacak!

İstanbul’un tarihi simgelerinden biri olan Kuleli Askeri Lisesi’nin yalıtım uygulaması, Kalekim tarafından gerçekleştirildi. Kalekim, ek binalar ve de dersliklerin bulunduğu cepheye, ‘Kale Mantolama’ sistemini uyguladı.

Kuleli Askeri Lisesi'nin yalıtımı Kalekim'den!

İstanbul’un tarihi simgelerinden biri olan Kuleli Askeri Lisesi’nin yalıtım uygulaması, Kalekim tarafından gerçekleştirildi. Kalekim, ek binalar ve de dersliklerin bulunduğu cepheye, ‘Kale Mantolama’ sistemini uyguladı.

Kibrıd Meterial Luminose serisi ile mermerin aydınlık dokusuna yolculuk!

Uluslararası duvar ve zemin kaplama sektörünün öncü markalarını Türkiye’de başarıyla temsil eden kibrID MATERIAL, Luminose serisi duvar kaplamaları ile iç mekanlara ışığın büyüleyici etkisini taşıyor.

Graniser Metallic Sense serisi ile metali sanata dönüştürdü!

Graniser, yaşam alanlarında değişiklik ve alışılagelmişlikten uzaklaşmak isteyenler için özel bir seri sunuyor. Digital baskı teknolojisi ile metal görünümünü mekanlara taşıyan Metallic Sense serisi, görünümü ve desenleri ile dikkat çekiyor.

Kalekim serisi Haberi

Kalekim serisi

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, aktif su kaçaklarını birkaç saniye içinde önleyen su tıkama harcı İZOSTOP ile etkili çözümler sunuyor.


Bodrumlar, temellerdeki perde duvarlar, betonarme su depoları ve beton borulardaki basınçlı suyun yanı sıra, sızıntı halinde gelen aktif su kaçaklarının yalıtım öncesi durdurulmasını ve tıkanmasını sağlayan İZOSTOP, dayanıklı ve uzun ömürlü yapısıyla, kullanıldığı alanlarda mükemmel sonuçlar elde ediyor.


Su geçirimsiz, hızlı priz alan ve aktif su kaçaklarını birkaç saniye içinde önleyen İZOSTOP, ayrıca boru ve kablo geçişleri ile kalıp içindeki gergi demiri boşluklarının doldurulması ve yalıtımında da kullanılıyor.


Üzerine her türlü su yalıtım malzemesi uygulanabilen İZOSTOP, betonarme donatısını korozyona...