07 / 05 / 2024

kalekim tecnica zemin

kalekim tecnica zemin

Yapı kimyasalları sektöründe en iyi ürün, en iyi çözüm ve en iyi uygulamayı sunan Kalekim, aynı iddiasını zeminde Tecnica ile sürdürüyor...

Kalekim’den zeminler için en ideal çözüm: Tecnica 242 SL!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, çok geniş bir kullanım alanına sahip, kendiliğinden yayılan kaplama malzemesi ‘Tecnica 242 SL’ ile her türlü zemin için estetik ve dayanıklı çözümler sunuyor.

Kalekim Tecnica ürünüyle zeminlere tasarımlar sunuyor!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, çok geniş bir kullanım alanına sahip yenilikçi ürün grubu ‘Tecnica’ ile her türlü zemin için ideal seçenekler sunuyor.

Kalekim’den zeminde iddialı çözüm: Tecnica!

Yapı kimyasalları sektöründe en iyi ürün, en iyi çözüm ve en iyi uygulamayı sunan Kalekim, aynı iddiasını zemin kaplama sistemi ‘ Tecnica ’ ile sürdürüyor.

Beaulieu, Ağaoğlu için 300 bin metrekare zemin kapladı!

Beaulieu Uluslararası Grup Başkan Yardımcısı Patrick Lecluyse, “Zemin kaplamada Avrupa lideriyiz, 2013’te girdiğimiz Türkiye pazarında hızımızı kesmeden devam ediyoruz” dedi. Ağaoğlu, Beaulieu’yu Türkiye’de üretime çağırdı.

Çayırova’da Deprem Zemin Etüdü çalışması yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Zemin ve Deprem İnceleme Müdürlüğü Çayırova’da zemin çalışması yapacak. Bu kapsamda Çayırova genelinde zemin etüdü yapılan alanların raporu çıkarılacak.

Han Zemin Yapı Market Mimarlık İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kadıköy Şubesi açıldı!

Han Zemin Yapı Market Mimarlık İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kadıköy Şubesi, Hakan Kızıltuğ Şube Müdürlüğü'nde 470 bin TL'lik sermaye ile 15 Aralık'ta kuruldu.

Kalekim 5 yılda 5 bin usta ile tüm Türkiye'ye ulaşacak!

Her iki binadan birine adını yazan Kalekim, usta eğitim programlarıyla da sektörde ilklere imza atıyor: 5 yılda 5 bin usta ile Türkiye’nin her yerine ulaşmak..

Kalekim'den Garantili Usta Sistemi!

Yapı kimyasalları sektörünün lider firması Kalekim, yeni hayata geçirdiği ‘Garantili Usta Sistemi’ ile dünyada bir ilki gerçekleştirerek, ustalar ve tüketiciler için yepyeni bir dönem başlatıyor...

Selim İnan: Gevşek zemin ve çok katlı bina öldürür!

Mersin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selim İnan, geçtiğimiz pazar günü yaşanan 3.6'lık depremin, küçük olmasına rağmen şiddetli hissedilmesinin nedenini "zemin ve bina kalitesinin zayıflığı' olarak açıklad

Kalekim Camsıva ile camın ışıltısı mekanlarda!

Kalekim Camsıva ile camın ışıltısı mekanlarda. Tasarımda yeni arayışları ve dekoratif ihtiyaçları karşılayan ‘Camsıva’, içerdiği cam parçacıkları sayesinde, uygulandığı mekanlarda hareketli ve ışıltılı görüntüler yaratıyor.

Kalekim Betonart serisi modern yapıların yeni gözdesi!

Kalekim tarafından geliştirilen brüt beton görünümlü ‘Betonart’ ile yapılar özüne dönüyor. İç ve dış cephelere estetik bir görüntü kazandıran dekoratif sıva ‘Betonart’, modern mekanların gözdesi olarak, farklı ihtiyaçlara kapsamlı çözümler sunuyor.

2D Yapı Zemin Mühendislik İnşaat Proje Müşavirlik Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

2D Yapı Zemin Mühendislik İnşaat Proje Müşavirlik Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Oral Doğu Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

3. Havalimanının zemin etüdüne başlandı!

İstanbul’a yapılacak 3. havalimanında süreç başladı. Ebru Özdemir konsorsiyum olarak ihalesini aldıkları 3. havalimanında zemin etüdüne başladıklarını, söz verdikleri gibi ilk fazı 29 Ekim 2017 tarihinde açacaklarını söyledi.

kalekim tecnica zemin Haberi

kalekim tecnica zemin


Ürün kalitesi ve uzun yıllar koruduğu performansı ile sınırsız seçenekler sunan Tecnica, bütünsel zemin sistemi çözümlerinin yeni adı olarak pazarda yerini alıyor. Yapı sektöründe 40. yılını kutlayan Kalekim’in köklü Ar-Ge tecrübesi ile üretilen Tecnica, zemin sistemlerine getirdiği yeniliklerle; yaratıcı, ekonomik, estetik, güvenli ve uzun ömürlü uygulamalar sunuyor. Kalekim’in Ar-Ge bilgi birikimiyle geliştirerek, Alman ve İtalyan teknolojileriyle desteklediği Tecnica Zemin Sistemleri; çevreye duyarlılığından asla ödün vermeyen ürün ailesiyle, üretim ve yaşam alanlarında sürdürülebilirliğe katkıda bulunuyor. 


Her yerde Tecnica Çok geniş bir kullanım alanı olan Tecnica; “Yüksek kimyasal ve mekanik dayanım gerektiren üretim alanları”, “lojistik depolama alanları”, “gıda ve ilaç üretim alanları”, “katlı otoparklar”, “genel üretim alanları”, “ticari yapılar”, “ofisler” ve  “dış mekan aktivite alanları”nda estetik, uzun ömürlü ve hızlı çözümler üretiyor....