05 / 05 / 2024

Kalekim temsilcilikleri

Kalekim temsilcilikleri

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, 39. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da, ustaları ve İran’da faaliyet gösteren sektör temsilcilerini ağırlıyor. Akbaş, “Bugüne kadar binlerce ustaya Milli Eğitim Bakanlığı’ndan onaylı sertifika verdik. " dedi.

Konut alma umudunu yitirenler evini yeniledi, satışlar fırladı!

2022 yılında konut alma umudunu yitirenler evlerini yeniledi. Bu trendin etkisi ile satışlarını yüzde 80 yükselten Kalekim, 50’nci yılında planlarını yurtdışında da büyüme üzerine yapıyor. 

Esra Yazıcı Tözge kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Esra Yazıcı Tözge kimdir? Kaç yaşında? Esra Yazıcı Tözge daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esra Yazıcı Tözge'nin eğitim hayatı nasıldı?

Hatice Zeynep Bodur Okyay kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Kale Grubu Başkanı ve CEO Hatice Zeynep Bodur Okyay kimdir? Kaç yaşında? Hatice Zeynep Bodur Okyay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hatice Zeynep Bodur Okyay'ın eğitim hayatı nasıldı?

Borsayı hareketlendirecek net kar! 9 ayda yüzde 186 arttı 

Kalekim, 3. çeyrekte piyasa beklentisi paralelinde kar açıkladı. Şirket için yapılan son tahminlere göre 89 milyon Türk Lirası kar beklentisi bulunurken şirket, 84 milyon Türk Lirası kar açıkladı.

Kalekim inşaat malzemeleri sektörüne katkı sağlayacak! 

Kale Holding Mali İşler Direktörü (CFO) Haluk Alperat, Kalekim'in halka arz sürecine ilişkin düzenlenen basın toplantısında ilerleyen günlerde inşaat malzemeleri sektörü portföyüne katkı sağlayacaklarını dile getirdi.

Kuşadası imar planlarına mimarlardan itiraz!

Mimarlar Odası’nın İzmir, Aydın ve Kuşadası temsilcilikleri, Aydın’ın Kuşadası ilçesinde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın imzasıyla askıya çıkarılan imar değişikliklerine tepki gösterdi. 

Turyap’tan depremzedelere büyük destek! Evlerde fiyat artışına izin yok!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul pazarlama şirketi Turyap İzmir Temsilcilikleri tüm güçleriyle mağdurların yanlarında olduklarına dikkat çekerek böyle bir fahiş fiyat artışına kesinlikle izin vermeyeceklerini belirttiler.

Yabancılar, Türkiye'ye gelmeden gayrimenkul alım satımı yapabiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yurt dışında açılan Tapu ve Kadastro temsilcilikleri aracılığıyla ile ilk defa Türkiye'deki bir gayrimenkul, yabancı alıcı ve satıcılar tarafından ülkeye gelmeden satıldı.

Kalekim’e Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi!

Kalekim, bu defa da Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) belirlediği; hijyen, enfeksiyon önleme ve kontrol değerlendirme programı şartlarını yerine getirerek,‘COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi’ni almak için hak kazandı.

Kilit pazarlara 12 tapu temsilciliği açılacak!

Türkiye, hem konut stokunu eritmek hem de döviz girişine katkı sağlamak amacıyla yurt dışında yaşayan vatandaşlara ve yabancılara dönük tapu açılımını genişletiyor. Dünyada bir ilke imza atılarak potansiyeli yüksek ülkelerin önemli yerlerinde ‘tapu temsilcilikleri’ açılacak.

12 ülkede yurt dışı tapu temsilcilikleri açıyoruz!

Yurt dışında yaşayan vatandaşların Türkiye'de gayrimenkul alımını kolaylaştırmayı hedeflediklerini anlatan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünce başta 12 ülke olmak üzere temsilcilikler açacaklarını belirtti.

Kalekim, yapı kimyasalları sektörünün lideri seçildi!

Kalekim, dünyanın önde gelen insan kaynakları ve yönetim danışmanlığı şirketi Kincentric, tarafından gerçekleştirilen “Kincentric Best Employers 2019" araştırmasında 3’üncü kez Türkiye’nin ‘En İyi İş Yeri’ ödülünü aldı.

Kalekim, 9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Kalekim, üyesi olduğu Türkiye İMSAD tarafından hayata geçirilen, sektörün en büyük etkinliklerinden biri olarak görülen Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne "Yenilikçi Ürün Sponsoru" oldu

Kalekim temsilcilikleri Haberi

Kalekim temsilcilikleri

Kalekim “Yapı Fuarı”nda, Ustalar ve “Hedef Pazar Projesi”yle İran’lı Konuklarıyla Buluşuyor



Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, 39. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da, ustaları ve İran’da faaliyet gösteren sektör temsilcilerini ağırlıyor. Bu yıl eğitim seminerleri ve tanıtım toplantıları için tasarlanan Kalekim standında, yenilikçi ürünlerin tüm özellikleri, sunumlar eşliğinde katılımcılarla paylaşılıyor. Yapı sektörü çalışanlarına ‘Mesleki Yeterlilik Belgesi’ zorunluluğu getirilmesiyle birlikte Kalekim, fuar boyunca gerçekleştireceği eğitim seminerleri ile ustalara destek olmayı hedefliyor. 


Dünyanın dört bir yanına ulaştırdığı ürünleri ile tüketici ve sektör profesyonellerine teknik çözümler sunan Kalekim; ‘39. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul’da, eğitim seminerleri ve tanıtım toplantıları konseptiyle hazırlanan standında, ustalar ve yurtdışında faaliyet gösteren sektör temsilcileri ile bir araya geliyor. 


Yapı sektöründe 43. yılını kutlayan Kalekim’in, köklü Ar-Ge tecrübesiyle geliştirerek ilklere imza attığı ürünlerini tam 70...