29 / 04 / 2024

kalekim tse

kalekim tse

Rusya’daki fabrikasında yapılan incelemeler sonucu “Kalite, Çevre ve İş Güvenliği Belgesi” almaya hak kazanan Kalekim’in belgelerini TSE Başkanı Hulusi Şentürk bizzat teslim etti

Kalekim’e Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi!

Kalekim, bu defa da Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) belirlediği; hijyen, enfeksiyon önleme ve kontrol değerlendirme programı şartlarını yerine getirerek,‘COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi’ni almak için hak kazandı.

Akiş GYO AVM'leri TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi aldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bünyesinde faailiyet gösteren Akasya ve Akbatı Alışveriş Merkezleri, Türk Standardları Enstitüsü (TSE) tarafından belirlenen kriterleri sağlayarak "TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi" almaya hak kazandı...

Kalekim, yapı kimyasalları sektörünün lideri seçildi!

Kalekim, dünyanın önde gelen insan kaynakları ve yönetim danışmanlığı şirketi Kincentric, tarafından gerçekleştirilen “Kincentric Best Employers 2019" araştırmasında 3’üncü kez Türkiye’nin ‘En İyi İş Yeri’ ödülünü aldı.

Kalekim, 9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Kalekim, üyesi olduğu Türkiye İMSAD tarafından hayata geçirilen, sektörün en büyük etkinliklerinden biri olarak görülen Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne "Yenilikçi Ürün Sponsoru" oldu

Kalekim yurt dışında büyümeye devam edecek!

Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş yaptığı açıklamada "Kalekim olarak özellikle Balkanlar ve Afrika'da farklı açılımlara ağırlık veriyoruz. Yatırım planlarımızda bir sonraki rotamız Kenya, Arnavutluk ve Cezayir olacak. Bu bölgelerde de yatırım ortaklığı modeliyle ilerleyeceğiz." dedi.

Kalekim Ultralastic ile güçlü ve hızlı su yalıtımı!

Kalekim, su yalıtım ve beton koruma harcı ‘Ultralastic’ ile en hızlı ve güvenilir çözümleri tüketici ve profesyonellerle buluşturuyor. Her türlü yapıda uygulanabilen Ultralastic, sadece 2 saatte yağmura dayanım kazanıyor, 16 saat sonra basınçlı suya dayanıklı hale geliyor.

Creavit’in hijyen teknolojisine TSE onayı!

Yenilikçi fikirlerle banyoları geleceğe taşıyan Creavit’in geliştirdiği Ultra Hijyen Teknololijsi, TSE tarafından da onaylandı

Kalekim 1060 Technomax 30 ile maksimum performans!

Kalekim’in yapıştırma harcındaki tüm beklentileri karşıladığı yenilikçi ürünü ‘1060 Technomax 30’, her türlü kaplama malzemesinin iç ve dış mekanlarda uygulanmasında mükemmel sonuç veriyor.

Kalekim’den zeminler için en ideal çözüm: Tecnica 242 SL!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, çok geniş bir kullanım alanına sahip, kendiliğinden yayılan kaplama malzemesi ‘Tecnica 242 SL’ ile her türlü zemin için estetik ve dayanıklı çözümler sunuyor.

Kalekim Avcılar Fabrikası ticaret-konut alanı imar planı askıda!

Avcılar'da Kalekim Kaleterasit İşletme Fabrikası'nın yer aldığı arsanın imar planı ticaret-konut alanı olarak revize edildi...

Kalekim 1054 Technoflex ile her yapıya özel çözüm!

Kalekim, yüksek performanslı esnek yapıştırma harcı 1054 Technoflex ile her türlü yapı ve mekan için mükemmel çözümler sunuyor.

Kalekim, İZOSEAL ile mükemmel sonuçlar sunuyor!

Kalekim, su ile temas eden yapılarda güvenle kullanılabilen çimento esaslı kristalize su yalıtım harcı İZOSEAL ile binaları koruma altına alıyor.

TSE 341 bin 645 asansörü kontrolden geçirdi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, A Tipi muayene kuruluşu olarak 2012 yılından bu yana asansörlerin periyodik kontrollerini yapan TSE bugüne kadar toplam 341 bin 645 asansör kontrolü gerçekleştirdiğini açıkladı.

kalekim tse Haberi

kalekim tse

Yapı kimyasalları sektörünün lider markası Kalekim, Rusya’daki fabrikasında 17-24 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen Türk Standardları Enstitüsü (TSE) incelemesini başarı ile tamamlayarak “Kalite, Çevre ve İş Güvenliği Belgesi” almaya hak kazandı. Türkiye’nin öncü sanayi kuruluşu Kale Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Kalekim’in belgelerini, TSE Başkanı Hulusi Şentürk bizzat teslim etti. 


Kale Grubu’nun Levent Merkez Bina Konferans Salonu’nda, TSE Başkanı Hulusi Şentürk ve üst düzey yöneticilerinin ziyaretiyle gerçekleşen törene, Kale Grubu Teknik Bölüm Başkanı Osman Okyay, Kalekim Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Ferdi Erdoğan ile Kalekim yöneticileri ve çalışanları katıldı. 


Hem Türk sanayisi, hem de TSE adına gurur verici

TSE Başkanı Hulusi Şentürk, Kalekim Rusya’nın, Moskova Serpuhov bölgesindeki fabrikasında yapılan incelemelerin başarıyla tamamlanması sonucu; “Kalite”, “Çevre” ve “İş Güvenliği” Yönetim Sistemi olmak üzere üç...