01 / 05 / 2024

Kaleseramik 2015 verimlilik ödülü

Kaleseramik 2015 verimlilik ödülü

Kaleseramik, seramik sağlık gereçleri üretiminde karbon ayak izini ve ithal hammadde kullanımını azaltan ‘Yeni Nesil Çamur Formulasyonlarının Hazırlanması’ projesi ile ‘2015 Verimlilik Proje Ödülleri’nde üçüncülük ödülünü almaya hak kazandı.

Kaleseramik Verimlilik Ödülü aldı!

Kaleseramik, seramik sağlık gereçleri üretiminde karbon ayak izini ve ithal hammadde kullanımını azaltan ‘Yeni Nesil Çamur Formulasyonlarının Hazırlanması’ projesi ile ‘2015 Verimlilik Proje Ödülleri’nde üçüncülük ödülünü almaya hak kazandı.

Kale, 2015 Verimlilik Proje Ödülleri'nde üçüncülük ödülü aldı!

Bünyesindeki Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale markaları ile sektöre öncülük eden, Türkiye seramik sektörünün lideri Kaleseramik, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın düzenlediği ‘2015 Verimlilik Proje Ödülleri’nde üçüncülüğe layık görüldü.

Kaleseramik Turkeybuild İstanbul 2015’e katılacak!

Uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri haline gelen Kaleseramik; 21-25 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek ‘Uluslararası Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul’da teknoloji ve tasarım odaklı ürünleri ile yer alacak.

SSAB, Beton İstanbul 2015 Fuarı'ndaydı!

İsveçli SSAB, damper, beton mikseri, vinç ve iş makinaları kovalarında maksimum verimlilik sağlayan ürünleri ile Beton İstanbul 2015 fuarındaydı. Beton sektörüne birçok fayda sağlayan ürünleri ile fuarda ilgi çekti.

Sinpaş GYO, 2015'i hasat yılı ilan etti!

Sinpaş GYO olarak 2014'ü proje ve verimlilik yılı ilan eden Genel Müdür Seba Gacemer, "2015'i ise hasat yılı ilan ettik. Ektiğimiz tohumların mahsullerini toplayacağız" dedi.

Seba Gacemer: Sinpaş GYO olarak 2014'ü proje ve verimlilik yılı ilan ettik!

Seba Gacemer, Sinpaş GYO olarak 2014'ü proje ve verimlilik yılı ilan ettiklerini ve 3. çeyrek satışlarının önceki yılın yüzde 85 üzerine çıktığını belirterek, "2015'i ise hasat yılı ilan ettik'' dedi.

Kaleseramik Cersaie Fuarı'na katıldı!

Türkiye seramik sektörünün lideri Kale Cersaie Fuarı'na katıldı. Kaleseramik; 2014 - 2015 koleksiyonuna ait toplam 35 yeni serinin dünya lansmanını, seramik ülkesi olan İtalya’da gerçekleştirdi.

Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi 2015 Ocak'ta hizmete girecek!

Kuzey Kamu Hastane Birlikleri Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Nuri Dilek, Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'nin 2015 yılı Ocak ayında hizmete gireceğini ve hastanenin kapasitesini 400'den 660 yatağa çıkarttıklarını söyledi

Sheraton İstanbul Ataşehir 2015 yılında faaliyete geçecek!

Starwood’ un Anadolu Yakası’ ndaki ilk oteli Sheraton İstanbul Ataşehir, 2015 yılında faaliyete geçecek. Sheraton İstabul Ataşehir dinamik yapısıyla şehirde yeni bir buluşma noktası olacak.

Metsan Nexus'ta yaşam 2015 Aralık'ta başlıyor!

Metsan İnşaat’ın, lansmanını Kasım ayında yaptığı Metsan Nexus projesinde otopark ve ticari birimlere ait katlar ile birlikte 14. kata ulaşıldı. Metsan Nexus'ta yaşam 2015 Aralık'ta başlıyor.

Suudi Arabistan kuzey-güney yolcu treni 2015’te hazır olacak!

Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad ve ülkenin güneyini kuzey bölgelere bağlayacak yolcu demiryolu hattının 760 milyon dolara mal olacağı bildirildi. Yolcu treni hattının büyük kısmı tamamlandı ve 2015’in başından itibaren kademeli olarak hizmete açılacak..

Autoshow 2015 yılına ertelendi!

Zorlu bir süreçten geçen Türk otomotiv endüstrisinde, Autoshow Fuarı da belirsizlikten nasibini aldı. 31 Ekim'de düzenlenmesi beklenen Autoshow Fuarı, 2015 ilkbahara ertelendi. Kesin tarih ise önümüzdeki günlerde belli olacak...

Kaleseramik UNICERA Fuarı'nda fark yarattı!

Kaleseramik; UNICERA 26. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı ' nda, yenilikçi ürünleri ve dünyada bir ilk olan " Kale 360 " uygulaması ile fark yarattı...

Kaleseramik 2015 verimlilik ödülü Haberi

Kaleseramik 2015 verimlilik ödülü

Bünyesindeki Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale markaları ile sektöre öncülük eden Kaleseramik, seramik sağlık gereçleri üretiminde karbon ayak izini ve ithal hammadde kullanımını azaltan ‘Yeni Nesil Çamur Formulasyonlarının Hazırlanması’ projesi ile ‘2015 Verimlilik Proje Ödülleri’nde üçüncülük ödülünü almaya hak kazandı. 

 

Ödülü bakan yardımcısı verdi 

‘2015 Verimlilik Proje Ödülleri’, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın...