04 / 05 / 2024

Kaleseramik 2016

Kaleseramik 2016

Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale ve İtalyan markaları Edilcoughi ve Edilgres ile uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri olan Kaleseramik; tasarım ve teknoloji odaklı ürünleri ile Yapı Fuarı’nda fark yaratıyor.

Kaleseramik 2016 Yapı Fuarı'na katılıyor!

Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale ve İtalyan markaları Edilcoughi ve Edilgres ile uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri olan Kaleseramik; tasarım ve teknoloji odaklı ürünleri ile Yapı Fuarı’nda fark yaratıyor.

Kaleseramik tasarım odaklı ürünleriyle UNICERA'da!

Kaleseramik, 23-27 Şubat 2016 tarihlerinde düzenlenen UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda, teknoloji ve tasarım odaklı yeni ürünlerini görkemli bir stantta tüketiciyle buluşturuyor.

​Bulvar İstanbul Evleri'nde teslimler 2016'da!

Bulvar İstanbul'da daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandı. Teslimlerin 2016 yılı 2. çeyreğinde gerçekleş​tirilmesi planlanıyor.

Çamlıca Camii 1 Temmuz 2016'da açılacak!

Çamlıca Camii’nde aralıksız devam eden çalışmalar neticesinde projede yüzde 65’lik noktaya gelindi. Kaba inşaat çalışmaları devam eden camide açılışın 1 Temmuz 2016'da yapılması planlanıyor.

Sapanca Resort Hotel 2016'da tamamlanacak!

Maknoon Gayrimenkul, Sapanca'da hayata geçirdiği Sapanca Resort Hotel'i 2016 yılında tamamlamayı planlıyor. 123 odadan oluşacak Sapaca Resort Hotel'de standart, junior, executive ve royal suites olmak üzere 4 çeşit oda bulunacak.

Torbalı Triyanda Masal 2016'da teslim edilecek!

Egesel İnşaat, Torbalı'da yaşam kalitesini artıracak izmir'de 1995 yılından bu yana prestijli konut projelerine imza atan Egesel İnşaat, Torbalı Ayrancılar'da yapımı devam eden Triyanda Masal projesini 2016 yılında müşterilerine teslim etmeyi planlıyor.

Kent Plus Kadıköy teslimleri 2016 yılında!

EMAY İnşaat Fikirtepe'de hayata geçirilen Kent Plus Kadıköy projesi bin 337 konuttan oluşuyor. Stüdyodan 5+1 'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor. Projenin Aralık 2016'da teslimlerinin yapılması planlanıyor.

Designer Outlet Haziran 2016'da açılacak!

Emaar Türkiye, İtalyan RDM ile lüks outlet AVM’sini Büyükçekmekce’de açacak. İstanbul’da ikinci bir AVM planlanırken İzmir, Bodrum ve Antalya’da da yer aranıyor. Projenin Haziran 2016’da hizmete açılması planlanıyor.

Görkem Alapala: Yeni fabrikamız 2016 yılında faaliyete geçecek!

ALAPALA iki yıldır planlamasını yaptığı ve temmuz 2014 tarihinde inşaatına başladığı, sektöründe dünyanın en ileri teknolojilerine sahip yeni fabrikasını 2016 yılının ilk çeyreğinde faaliyete geçirmeyi planlıyor.

Turizmcilere EXPO 2016 Antalya anlatıldı!

Skal Türkiye Büyük Buluşması" ismiyle Antalya'da bir araya gelen Skal yöneticilerine, EXPO 2016 Antalya çalışmaları hakkında bilgi verildi Skal Turizm Atölyesi 2014 yılı toplantılarını 'Çevre ve Turizm' başlığı altında gerçekleştirdi

Kent Meydanı projesi 2016'da tamamlanacak!

''Türkiye'nin en büyük şehir meydanı nerede?'' sloganıyla ön talep süreci devam eden Kent Meydanı projesinin 2016 yılında tamamlanması planlanıyor. Proje Taksim Meydanı'nın iki katı büyüklüğünde inşa edilecek.

Özyurtlar 1Coastal City'de teslimler Eylül 2016'da!

İstanbul Avrupa Yakası'nda Büyükçekmece'de Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Özyurtlar 1Coastal City'de toplam 208 adet konut yer alıyor. Projede teslimlerin Eylül 2016'da yapılması planlanıyor.

Green Village Şile'de teslimler 2016'da!

Burçkale Yapı tarafından hayata geçirilen Green Village projesinde oturum alanı 1.947 metrekare olarak belirlendi. Teslim tarihi 2016 olarak planlanan projede daire alanları 130 metrekareden başlıyor.

Kaleseramik 2016 Haberi

Kaleseramik 2016

Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale ve İtalyan markaları Edilcoughi ve Edilgres ile uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri olan Kaleseramik; tasarım ve teknoloji odaklı ürünleri ile Yapı Fuarı’nda fark yaratıyor.  Porselen karoyu, üst düzey yüzey kalitesi ve büyük ebatlarla mekanlara taşıyarak sektöre öncülük eden Kaleseramik, büyük ebatlı karoları ile mimarlar ve kullanıcılara özgün tasarım imkanı sunuyor. 


Kale’nin, tüketiciye hayalini kurduğu banyosunu tasarlama imkanı veren ‘Kale 360’ uygulaması ile sanal gerçeklik teknolojisi ‘Kale Vizyon’un birbiriyle entegre olması sonucu benzersiz bir deneyim sunuyor. 



Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Kaleseramik tasarım ve teknoloji odaklı ürünleriyle İstanbul'da dün başlayan 39'uncu Yapı Fuarı'nda boy gösteriyor. Kale Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Derya Ercan porselen karoyu, üst düzey yüzey kalitesi ve büyük ebatlarla mekanlara...