06 / 05 / 2024

Kaleseramik tasarım odaklı ürünleriyle UNICERA'da!

Kaleseramik tasarım odaklı ürünleriyle UNICERA'da!

Kaleseramik, 23-27 Şubat 2016 tarihlerinde düzenlenen UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda, teknoloji ve tasarım odaklı yeni ürünlerini görkemli bir stantta tüketiciyle buluşturuyor.



Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale’nin yanı sıra, İtalya’da satın aldığı Edilcuoghi ve Edilgres markalarıyla uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri haline gelen Kaleseramik, 23-27 Şubat 2016 tarihlerinde düzenlenen UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda, teknoloji ve tasarım odaklı yeni ürünlerini görkemli bir stantta tüketiciyle buluşturuyor. 


İtalyan Mimar Paolo Cesaretti ve Kaleseramik Teşhir Tasarım Ekibi’nin ortak çalışması ile hazırlanan 750 metrekarelik stantta, Kaleseramik’in en yeni koleksiyonları, alternatif kullanım alanlarından örneklerle birlikte sergileniyor. Seramikten vitrifiyeye, banyo mobilyalarından armatür ve duş sistemlerine kadar çok geniş bir yelpazede üretilen ürünler, farklı ihtiyaçlara yönelik estetik çözümler sunuyor. 


Haber PR Bülteninde şöyle yer aldı;

Türk seramik sektörünün öncü ve lider kuruluşu Kaleseramik, ‘UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’na; Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale’nin yanı sıra, İtalya'da satın aldığı Edilcuoghi ve Edilgres markalarının yenilikçi ürünleri ile damgasını vuracak. 

Bu önemli fuar öncesi, Kale Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Derya Ercan’ın ev sahipliğinde, basın sohbet toplantısı gerçekleştiriyoruz. Kaleseramik’in 2016 hedefleri ve UNICERA’da sergilenecek yeni ürünlerle ilgili detayların paylaşılacağı bu özel toplantıda, siz değerli dostlarımızı da aramızda görmekten mutluluk duyacağız. 



Geri Dön