17 / 05 / 2024

kaleseramik fabrikaları havuzbaşı sosyal tesisleri nerede

kaleseramik fabrikaları havuzbaşı sosyal tesisleri nerede

Çan ilçesinde faaliyet gösteren Kaleseramik, yılın ilk ihracatını İtalya, İngiltere, Kanada, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve Irak'a, ilk yurt içi sevkiyatını ise İzmir, İstanbul, Ankara, Trabzon ve Erzurum'a yaptı...

Türkiye Şeker Fabrikaları'ndan Elazığ'da inşaat yapım işi ihalesi!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Elazığ Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Elazığ'da inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştirecek.

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları'ndan Milli Dayanışma Kampanyası'na 5,5 milyon TL bağış!

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları ile Erdemir Maden, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan "Milli Dayanışma Kampanyası"na 8 milyon TL bağış yaptı.

Eber Gölü'ndeki fabrikalar çürümeye terk edildi!

TTKD Bilim Danışmanı Dr. Erol Kesici, Afyonkarahisar’daki Eber Gölü’nün çürüdüğünü söyledi. Gölün çevresinde bulunan fabrikalar ve 17 yerleşim alanının atıklarıyla çöp alanına dönüştürüldü.

Türkiye Şeker Fabrikaları Erzurum'daki gayrimenkulü satışa çıkardı!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğü tarafından Erzurum İli, Pasinler İlçesinde bulunan gayrimenkulü satışa çıkarıyor. İhale 21 Nisan tarihinde yapılacak.

ABD'de fabrikalar birer birer kepenk kapatıyor!

Detroit otomobil üreticileri koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında ABD'de bulunan fabrikalarını kapatacağını açıkladı.

Türkiye Şeker Fabrikaları'ndan 1 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Yozgat Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Çorum Alaca'da yer alan gayrimenkulü kiraya verecek.

Şeker fabrikalarının arazileri konut yapımı ve ticaret için kullanılabilecek!

Şeker fabrikalarının imar planının değişmesiyle birlikte arsaların olduğu parsellere ticaret, turizm, konut, park, kentsel gelişme alanı tanımları geldi...

Şeker fabrikalarına ait arazilerde yapılaşmanın önü açıldı!

Cumhurbaşkanı Kararı ile bazı illerde bulunan şeker fabrikalarına ait 10 ayrı arazi için imar değişikliğine gidildi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, şeker fabrikalarına ait arazilerde ticaret, turizm, konut alanı, alışveriş merkezi gibi yapılaşmanın önünün açıldığını iddia etti.

Şeker fabrikalarına ait parsellerin imar planı değiştirildi!

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ’ye ait 8 kentte bulunan parsellerin imar planları değiştirildi. Söz konusu parsellerin imar planlarında, ticaret, turizm, konut, park, yerleşik konut, gelişme konut, kentsel gelişme, sanayi, ilkokul ve rekreasyon alanları ile yol kullanımı için değişiklik yapıldı.

Türkiye Şeker Fabrikaları'na ait 3 gayrimenkul kiraya verilecek!

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi'ne ait 3 gayrimenkul kiraya verilecek. Gayrimenkullerin ihalesi 25 Ekim 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Erzurum Tekstilkent'te fabrikalar hızla yükseliyor!

Erzurum Tekstilkent'teki fabrikaların büyük kısmı tamamlandı.Erzurum Valisi, fabrikaların yakın zamanda açılacağını söyledi. 

Türkiye Şeker Fabrikaları'na ait 2 gayrimenkul satılıyor!

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi'ne ait 2 gayrimenkul özelleştirilecek. Gayrimenkuller için son teklif verme tarihi 25 Temmuz 2019 olarak belirlendi.

Türkiye Şeker Fabrikaları'na ait 3 gayrimenkul satılıyor!

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi'ne ait 3 gayrimenkul özelleştirilecek. Gayrimenkuller için son teklif verme tarihi 21 Haziran 2019 olarak belirlendi.

kaleseramik fabrikaları havuzbaşı sosyal tesisleri nerede Haberi

kaleseramik fabrikaları havuzbaşı sosyal tesisleri nerede


Firmadan yapılan yazılı açıklamaya göre, Kale Nakliyat Genel Müdürü Ahmet Sert, fabrikada düzenlenen törende, şirketlerinin, seramik sektörünün öncüsü olduğunu belirtti.


Yılın ilk ihracatını, yürüttükleri Ro-Ro taşımacılığıyla ulaştıkları limanlar üzerinden İtalya, İngiltere, Kanada ve BAE'ye, bunun yanı sıra trenle Irak'a gerçekleştirdiklerini belirten Sert, yurt içinde ise ilk sevkiyatın İzmir, İstanbul, Ankara, Trabzon ve Erzurum'a yapıldığı bilgisini verdi.


Senenin ilk ihracatını yapmanın mutluluğunu yaşadıklarına dikkati çeken Sert, şunları kaydetti:


"Bugün Avrupa'nın 3'üncü, dünyanın 12'nci büyük seramik karo üreticisi konumundayız. Bu önemli seviyeye, tek noktadan, Türkiye'den ihracat yaparak ulaştık. Şimdi İtalya'daki markalarımızın da gücüyle uluslararası bir oyuncu olarak konumumuzu daha yukarı taşıyacağız. Şirketimiz, 66 milyon metrekare yıllık üretim kapasitesi ile tek alanda üretim yapan dünyanın en büyük seramik kuruluşudur. Türkiye'de yüzde 30'a ulaşan pazar payımızla...